Здраве

Филм на ужасите в бургаска болница – близки на починала родилка с потресаващ разказ за трагедията…

Филм на ужасите в бургаска болница – близки на починала родилка с потресаващ разказ за трагедията…

бургаскааty

 

 

 

36-годишна родилка е починала след раждане в бургаската МБАЛ “Бургасмед”, а близките й искат да разберат истината. Сестрата на починалата Виктория Кунчева – Татяна Кунчева-Ташкова сподели в социалните мрежи за трагедията.

 

 

 

 

 

 

 

 

“На 1 май сестра ми Виктория Кунчева постъпи в родилното на “Бургасмед” в жк “Меден Рудник” да роди бебенцето си чрез секцио. Роди здраво бебе, но тя почина.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сутринта постъпи в 8.30 ч. И чак към 11 ч. д-р Николова излезе и ни каза че се е родило момиченце – 50 см и 3420 грама. И след това каза мъжът й да влезе да помогне да я преместят на друго легло. И после казаха, че трудно я събудили.

 

 

 

 

 

 


После казаха, че е починала. И се покриха като мишки и после след няколко часа ни пуснаха. Показа ни трупа на сестра ми и ни обясняват как трудно я събуждат и трудно дишала и как част от плацента става на тромб и запушва клапи на сърцето и отива в мозъка. И дават бебенцето майка ми да го подържи…. за какво си говорим”, написа Татяна.

 

 

 

 

 

 

 

 
По думите й, 36-годишната Виктория е била абсолютно здрава, забременяла е без проблем, а бременността й е протекла нормално. “Понеже бе на 36 години имало риск нормално да роди. А рискът дойде с операцията….”, допълва сестрата.

 

 

 

 

 

бургасe74a045f08d02b334a7d6fd3b8bd37b3

 

 

 

 

 

 

 

 

 
От пресцентъра на МБАЛ „Бургасмед” са заявии пред сайта “Бургас Инфо”, че по случая вече е образувано досъдебно производство и цялата документация е предадена на прокуратурата в морския град.


“Нашето здравно заведение оказва пълно съдействие на разследващите. Назначена е съдебно-медицинска експертиза. Най-вероятно се касае за настъпило тежко усложнение след раждане.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В момента се изчакват пато-хистологичните резултати, за да покажат каква е причината за смъртта на родилката. Всичко е предадено на прокуратурата и оказваме пълно съдействие”, допълват от лечебното заведение.

 

 

 От пресцентъра на МБАЛ „Бургасмед”  отговориха за БургасИНФО следното:

  „Запознати сме със случая. Образувано е досъдебно призводство във връзка с него. Цялата документация е предадена на прокуратурата. Нашето здравно заведение оказва пълно съдействие на разследващите. Назначена е съдебно-медицинска експертиза. Най-вероятно се касае за настъпило тежко усложнение след раждане. В момента се изчакват пато-хистологичните резултати, за да покажат каква е причината  за смъртта. Всичко е предадено на прокуратурата и оказваме пълно съдействие”, заявиха от МБАЛ „Бургасмед”.

   burgasinfo.com

 

 

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Здраве

More in Здраве

Screen-Shot-2018-08-23-at-21.08.35

Трогателен жест! Лекари доплатиха скъпа тазобедрена става на социално слаба възрастна жена

август 23, 2018
ХИРУРГ1534841752-2

Роден хирург загърби Хановер след 13 години, за да помага на болни в България

август 21, 2018
0000360117-article2

Жестока цедка! 200 000 души с увреждания губят инвалидните си пенсии заради промените в ТЕЛК

август 18, 2018
91027_660_370

Прокуратурата поема случая с починалата здрава родилка в Сливен, роднините съдят болницата

август 18, 2018
1-2-620x330

Всяка кръвна група е предразположена към определени болести – вижте коя е най-слабата!

август 15, 2018
shtonova

Д-р Неделя Щонова: Само след 2 седмици няма да познаете тялото си, но правете това 10 минути на ден!

август 14, 2018