Здраве

Филм на ужасите в бургаска болница – близки на починала родилка с потресаващ разказ за трагедията…

Филм на ужасите в бургаска болница – близки на починала родилка с потресаващ разказ за трагедията…

бургаскааty

 

 

 

36-годишна родилка е починала след раждане в бургаската МБАЛ „Бургасмед“, а близките й искат да разберат истината. Сестрата на починалата Виктория Кунчева – Татяна Кунчева-Ташкова сподели в социалните мрежи за трагедията.

 

 

 

 

 

 

 

 

„На 1 май сестра ми Виктория Кунчева постъпи в родилното на „Бургасмед“ в жк „Меден Рудник“ да роди бебенцето си чрез секцио. Роди здраво бебе, но тя почина.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сутринта постъпи в 8.30 ч. И чак към 11 ч. д-р Николова излезе и ни каза че се е родило момиченце – 50 см и 3420 грама. И след това каза мъжът й да влезе да помогне да я преместят на друго легло. И после казаха, че трудно я събудили.

 

 

 

 

 

 


После казаха, че е починала. И се покриха като мишки и после след няколко часа ни пуснаха. Показа ни трупа на сестра ми и ни обясняват как трудно я събуждат и трудно дишала и как част от плацента става на тромб и запушва клапи на сърцето и отива в мозъка. И дават бебенцето майка ми да го подържи…. за какво си говорим”, написа Татяна.

 

 

 

 

 

 

 

 
По думите й, 36-годишната Виктория е била абсолютно здрава, забременяла е без проблем, а бременността й е протекла нормално. „Понеже бе на 36 години имало риск нормално да роди. А рискът дойде с операцията….“, допълва сестрата.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

 

 

бургасe74a045f08d02b334a7d6fd3b8bd37b3

 

 

 

 

 

 

 

 

 
От пресцентъра на МБАЛ „Бургасмед” са заявии пред сайта „Бургас Инфо“, че по случая вече е образувано досъдебно производство и цялата документация е предадена на прокуратурата в морския град.


„Нашето здравно заведение оказва пълно съдействие на разследващите. Назначена е съдебно-медицинска експертиза. Най-вероятно се касае за настъпило тежко усложнение след раждане.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В момента се изчакват пато-хистологичните резултати, за да покажат каква е причината за смъртта на родилката. Всичко е предадено на прокуратурата и оказваме пълно съдействие”, допълват от лечебното заведение.

 

 

 От пресцентъра на МБАЛ „Бургасмед”  отговориха за БургасИНФО следното:

  „Запознати сме със случая. Образувано е досъдебно призводство във връзка с него. Цялата документация е предадена на прокуратурата. Нашето здравно заведение оказва пълно съдействие на разследващите. Назначена е съдебно-медицинска експертиза. Най-вероятно се касае за настъпило тежко усложнение след раждане. В момента се изчакват пато-хистологичните резултати, за да покажат каква е причината  за смъртта. Всичко е предадено на прокуратурата и оказваме пълно съдействие”, заявиха от МБАЛ „Бургасмед”.

   burgasinfo.com

 

 

loading...
0
Здраве

More in Здраве

genchonachev

Докторът, станал милионер в държавна болница: Трябва да се въведе доплащане от пациентите

февруари 23, 2019
стенда550278

Мъж с три стента на сърцето и диабет остана без инвалидна пенсия

февруари 14, 2019
анелия1920x1080

34-годишната Анелия преживя над 30 химиотерапии, пребори рака и стана майка… СНИМКА

февруари 11, 2019
454f08fb47ac07086d7e99713478af26

Медицински феномен: Жена инвалид от В. Търново прохожда всяка нощ

февруари 10, 2019
mogila-e1487922857340

Санаториумът в Овча могила започна работа целогодишно, минералната вода е уникална

февруари 9, 2019
big_1764

Здравен абсурд! ТЕЛК изпрати момче с прогресиращо и нелечимо генетично заболяване на работа

февруари 9, 2019