Политика

Четири дни 28 общинари се трудиха неуморно на Френската Ривиера с пари от нашия джоб!

Четири дни 28 общинари се трудиха неуморно на Френската Ривиера с пари от нашия джоб!

 

 

france

 

 

 

 

23-ма общински съветници, четирима заместник кметове и секретарят на община Севлиево бяха на работно посещение на Френската Ривиера с пари, платени от българския данъкоплатец.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Те бяха отседнали в курорта Рокбрюн-Кап-Мартен и за цели четири дни проведоха само една единствена работна среща.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Интересен е въпросът какво точно са правили те през останалото време на престоя си, естествено платен от джоба ни. Севлиевската делегация обаче не е пропуснала да се щракне за спомен пред обществената сграда в луксозния курорт.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В публикуваното становище по повод на пътуването е записано, че домакините са запознали гостите си с „културно-историческото наследство на региона, организацията на туристическите маршрути, тяхното поддържане, съхраняване и развитие на инфраструктурата в сферата на туризма“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обсъдени били и въпроси, свързани с обезпечаване сигурността на населението. „Двете общини отчетоха намаляване на престъпността, благодарение на осигуреното видеонаблюдение на всички ключови точки“, информират от Община Севлиево.

 

 

 

 

 

 

 

 

Този паралел обаче е странен, като се имат предвид колко различни са Рокбрюн-Кап-Мартен – малък, но луксозен курорт на Френската Ривиера, и Севлиево – община с 34 населени места и махали, пръснати в балкански райони, населявани в голяма част от възрастни и самотно живеещи хора, подложени на системни набези от крадци.

 

 

 

 

 

 

 

Разпространената чрез сайта на Община Севлиево информация би трябвало да удовлетвори интереса на гражданите, които, оказва се, са командировали за собствена сметка 28 представители на местната власт за четиридневно пътуване до френската Ривиера.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

При това в най-подходящото време – края на април. Разбира се никъде не бе дадена информация, колко точно е струвало четиридневното работно посещение на общинарите.

 

 

 

 

 

Източник: 19min.bg

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Политика

More in Политика

сочи102390_660_370

Путин приема Радев в Сочи!

май 16, 2018
борисов интервю

Толкова пари даваме за здравеопазване и пак има недоволни… Ананиев, виж там да си получат заплатите!

май 16, 2018
тирrr

Напрежението расте! БСП извади документи, в които властта подкрепя условията в пакета “Макрон”: Борисов предаде превозвачите!

май 15, 2018
нинова-борисовzx860y484_2940539

Какво пише в съдебния иск на Борисов срещу Нинова: Неверните й твърдения ми предизвикаха нравствени страдания!

май 14, 2018
768x432

Борисов настоява за отмяна на мораториума върху строежа на АЕЦ “Белене”, който ГЕРБ наложи преди 6 години!

май 12, 2018
борисов интервю

Фалшива новина е, че чакам края на председателството, за да дам оставка! Много исках с президента да теглим заедно, ама той явно си е с БСП

май 12, 2018