ОБЩЕСТВО

Българите в Англия излизат на протест пред посолството ни срещу безхаберното управление, което ги прогони на гурбет!

Българите в Англия излизат на протест пред посолството ни срещу безхаберното управление, което ги прогони на гурбет!

 

posolstvo-v-london-696x522

 

 

МЕГА ПРОТЕСТ СРЕЩУ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ И ГЕРБ!

 

Българите във Великобритания ще поискат ОСТАВКА и СЪД за Борисов и правителството на ГЕРБ на 30-ти юни 2018г. пред Посолството на Република България във Великобритания от 11:00ч до 16:00ч (UK time)

bdenie

снимка : нюз бнт.бг

186-188 Queen’s Gate, Kensington, London SW7 5HL

 

НЕКА ВСИЧКИ БЪДАТ В ЧЕРНО, НЕКА ВСИЧКИ ДА БЪДАТ В РЪКА СЪС ЗАПАЛЕНА СВЕЩ! – ТРАУР ЗА ПОГУБЕНИТЕ ЖИВОТИ, ЗА ИЗГУБЕНИТЕ МЕЧТИ, ЗА ОТКРАДНАТОТО БЪДЕЩЕ, ЗА ПРОКУДЕНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД НА ЗАГИВАЩАТА НИ РОДИНА!!!

 

Това пишат във Фейсбук организаторите на протеста.

 

 

Капитан : В това, че много млади Българи напуснаха страната за да търсят нормален живот и препитание в чужбина никой не се съмнява. Проблема, който от известно време ме тревожи лично мен е, че на Терминал 2 се заформя втора опашка!

 

 

Първата е от години и е на хора на наемния труд, тоест работници и служители, които заминават за бял хляб-макар и не лесен! Втората опашка, която набира скорост е на дребни търговци и малки бизнесмени, които бягат от „вилата“, която държавата им е сложила на нежните вратлета. Примерите с разминаванията в условията за бизнес в България и в Европа са фрапиращи!

 

Там се прави всичко за улесняване на дребошляка, докато тук той е притиснат от идиотски наредби, които имат за цел да го мачкат за удоволствие на чиновници, а може би и за „куче касичка“ на същите!

 

Кажете ми уважаеми читатели Вие познавате ли някой, който да е успял в живота като е работил по 8 часа на ден и е почивал в събота и неделя?

 

Аз не познавам.

сервитьорснимка:24часа.бг

 

 

 

В Щатите се хващат за главата като им разказах, че при нас има изискване от Инспекцията по труда за графици и стриктно следене за 8 часа работа. При тях договорите са също за 8 часа, но от там нататък ако искаш може да работиш допълнително, като ставката на час се вдига с 50%. Не ми повярваха, че за да почне работа младеж не навършил 18 години у нас се искат 11 документа!

 

В Европа прословутата ХАСИП система за отваряне на заведение отдавна е отпаднала, но у нас все още е на почит като Библията. В Англия например за сефте чуха, че трябва да има термометри в хладилници и фризери и всеки ден да се описва в книга тяхното показание-санким ще е различно!

 

Не можаха да разберат и защо у нас всички стокови разписки за закупена храна трябва да се преписват в журнал вместо да се съхраняват в папка? Европейците не могат да проумеят как може работодателят да не ти плати заработеното?

 

 

При тях никой и не си помисля за такова нещо, защото властите ще го разплачат! Да продължавам ли?

 

 

Най лошото е, че тези неща се знаят от управляващите и аз не разбирам безхаберието и тапигьозлъка им да не правят нищо по тези въпроси, чието решение забележете не иска Пари! Само малко да си размърдат кайсиите и да свършат нещо полезно за хората!

 

В противен случай протестите ще се увеличават, а може да се изразят и с бюлетини!

 

Ангел Божидаров

 

Капитан БГ

 

КАПИТАН – Само истината

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

2206_bzfj8

Адв. Хаджигенов: Майките ще съборят правителството! Тъжно е, че ние здравите и можещите, не правим нищо

юни 23, 2018
35194202-10211728022691719-2465658025038315520-n-548913-810x0

От последните минути: Задържаха избягалия затворник Борис Иванов, опитал да вземе жена за заложник…СНИМКИ

юни 23, 2018
IMG_1712

Трябва ли полицаите да стрелят, ако не им се подчиняваш? Българите си казаха тежката дума по темата

юни 23, 2018
брадиа

Управляват ни хора, които не е трябвало да се раждат. Те са най-безсмислените хора, жертви на несполучлив аборт

юни 23, 2018
big_1629

Социалните отказаха инвалидна количка на на 6-годишно дете с увреждания, майката е принудена да го разхожда с бебешка количка

юни 23, 2018
60980111

Инвалид с 1 крак размаза Десислава Атанасова пред парламента: Как не ви е срам… ВИДЕО

юни 23, 2018