Личности

Две са версиите за изненадващата смърт на гениалния Антъни Бурдейн – предрекъл, че ще се самоубие, ако…

Две са версиите за изненадващата смърт на гениалния Антъни Бурдейн – предрекъл, че ще се самоубие, ако…

 

768x432

 

 

 

Самоубийство или предозиране с наркотици – това са основните версии за смъртта на гениалния Антъни Бурдейн. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„С изключителна тъга можем да потвърдим смъртта на нашия приятел и колега Антъни Бурдейн. Неговата любов към великолепни приключения, нови приятели, чудесна храна и напитки и забележителните истории на света го правят уникален разказвач, талантът му никога не спира да ни учудва и ще ни липсва много. Нашите мисли и молитви са с дъщеря му и семейството в това изключително трудно време“, съобщават СиЕнЕн, цитирани от Блиц.

 

 

 

 

 

 

 

 

Бурдейн е бил във Франция за предстоящи епизоди на предаването си. Неговият близък приятел Ерик Рипърт, френският готвач, открива, че Бурдейн не реагира в хотелската си стая тази сутринта.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Чрез своите телевизионни предавания и книги, Бурдейн изследва човешкото състояние и помага на аудиторията да мисли различно за храната, пътуването и себе си.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В кариерата си, той получава почти всяка награда, която индустрията може да предложи. Наричат го „оригиналната рок звезда“ на кулинарния свят и „Елвис на лошите готвачи“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

През 1999 г. той пише статията в „Ню Йоркър“ – „Не яжте преди да прочетете това“, която се превръща в най-продаваната книга за 2000 г. Води „Антъни Бурдейн: Без резервации“ на Travel Channel, като предаването печели две награди „Еми“ и повече от десет номинации.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приемайки наградата „Пийбоди“ през 2013 г., Бурдейн описва как се е отнася към работата си.

 

 

 

 

 

 

 

 

„Ние питаме много прости въпроси:“ Какво те прави щастлив, какво ядеш, какво обичаш да готвиш? И навсякъде по света отиваме и питаме тези прости въпроси. Имахме възможността да получим някои наистина удивителни отговори.“ СиЕнЕн потвърждава, че причината за смъртта на Бурдейн е самоубийство.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Самоубийството е нарастващ проблем в САЩ. Американските центрове за контрол и превенция на заболяванията публикуваха проучване, че процентът на самоубийствата се е увеличил с 25% в през последните две десетилетия в САЩ. Двадесет и пет държави отчитат повишаване на самоубийствата с повече от 30%.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
В една от сериите на великото си предаване той сякаш предрича как ще умре и казва – „Не ме е страх от смъртта. Ако разбера, че съм неизлечимо болен, ще се върна отново към твърдите наркотици“…

 

 

Блиц, Петел, Нюз БГ

loading...
0
Личности

More in Личности

merkelf

Сензационна версия за тремора на Меркел – подозират, че страда от коварно заболяване…

юли 11, 2019
morales

Президентът на Боливия: Където са САЩ, там расте корумпираният елит и предателите на родината

юли 7, 2019
станишев18

„Политико“ хвърли бомба: Обсъждат Сергей Станишев за председател на Европейския парламент

юли 2, 2019
epa07679428 British Prime Minister Theresa May (L) shakes hands with Russian President Vladimir Putin (R) during the first day of the G20 Summit in Osaka, Japan, 28 June 2019. It is the first time Japan is hosting the G20 Summit.  EPA/ANDY RAIN / POOL

Мей към Путин на първата им среща от 3 години насам: Престанете да ни дестабилизирате!

юни 28, 2019
133810_660_370

Тръмп прие поканата на Путин – ще бъде в Москва за Деня на Победата през 2020 г.

юни 28, 2019
1561706789

Тръмп към Путин с усмивка и шеговито размахан пръст: „Не се намесвайте в изборите, президенте“

юни 28, 2019