Политика

ДПС натири Кузов от партията, Нихат Кабил подаде оставка

ДПС натири Кузов от партията, Нихат Кабил подаде оставка

кузов597-158030-1_wide

 

 

 

Владимир Кузов вече не е член на ДПС, книжката му е обявена за невалидна. Това става само седмица, след като той беше приет в областната структура на партията в столичния район Оборище.

 

 

 

 

 

 

 

Това обяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на извънредна пресконференция.

 

 

 

 

 

 

 

 

Централното оперативно бюро (ЦОБ) на партията е решило да изключи от ДПС досегашният председател на структурата в Оборище Антон Тепавичаров, който е приел документите на Кузов.

 

 

 

 

 

 

 

Областният председател на ДПС – София Нихат Кабил пък сам е депозирал оставката си след случая. Тя е била приета от ръководството на партията.

 

 

 

 

 

 

 

“Ние изповядваме човешки ценности. С ценностите компромиси не правим”, каза Карадайъ.

 

 

 

 

 

 

 

Карадайъ обяви, че от ЦОБ са разбрали за случая от медиите. “Става въпрос за приемане на човек за член на партията – лице, който е осъждано за педофилия”, каза Карадайъ и малко след това подчерта, че партията му изповядва “човешки ценности, а с ценностите компромиси не правим”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Направили проверка и се оказало, че при приемането на Кузов са били нарушени и условията и реда за приемане на нови членове в партията. Структурата на ДПС в Оборище още снощи взела решение, че партийната книжка на Кузов е невалидна.

 

 

 

 

 

 

 

“Уставът на ДПС и всички програмни документи и решения на партията са задължителни за всички членове и следва да се спазват. При нарушение – се налагат наказания. С това този въпрос е приключен”, каза Карадайъ преди да излезе от залата за пресконференции в централата на партията.

 

 

 

 

 

 

 

През 2005 година Кузов стана депутат от “Атака”. Той бе изключен от парламентарната група заради обвинения в педофилия. По-късно Кузов призна, че е с различна сексуална ориентация, но не е педофил. Делото приключи с осъдителна условна присъда. По думите му обаче делото срещу него е било политическо, а той е невинен, предаде OFFNews.

 

Би нюз, Офнюз

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Политика

More in Политика

инициалиphpyuzgzi_800x

Инициалите Б.Б. и Ц.Ц. в СРС-тата срещу Десислава Иванчева… “Да я разходим на Витоша, ако не вземе парите”

юни 5, 2018
корупция79287-560x315-trim(157,0,577,315)

Радев: Корупцията няма почивен ден, разраства се като раково образувание!

юни 5, 2018
гейorig

ВМРО иска МВР да забрани гей парада: Недопустимо е да се блокират улици за “едно частно парти”!

юни 5, 2018
TOMISLAV2346

Всички се чудят: Какво носеше Томислав Дончев в раницата си по време на срещата с Путин? Снимката е публикувана дори на сайта на Кремъл

юни 4, 2018
ZEZ_2570-1

Няма го Батко! Русия престана да прощава – РИА “Новости” с убийствен коментар за визитата на Борисов в Москва!

юни 4, 2018
цецо2111647677

Цветанов видя завист у БСП и Радев заради “успехите на властта”, кани президента “да пие едно кафе” в парламента, за да не нагнетява напрежение…

юни 4, 2018