ЗАБАВНО

Експресен тест: С какво ще ви зарадва бъдещето? Може да е простичък, но удря право в целта, защото всичко е в подсъзнанието…

Експресен тест: С какво ще ви зарадва бъдещето? Може да е простичък, но удря право в целта, защото всичко е в подсъзнанието…

 

big_1295

 

 

 

Експертите са създали подобни тестове, за да определят  какво тревожи даден човек в момента.

 

 

 

 

 

 

Без дори да го осъзнаваме, ние може би знаем отговорите на много от въпросите, които ни засягат. Всичко е в подсъзнанието ни, което е винаги една крачка напред от съзнанието, пише lekuvai.bg.

 

 

 

 

 

Обърнете внимание на снимката.

 

 

 

 

 

Какво първо ви хвана окото? Отговорът може да каже много за вас и вашето бъдеще. Може би благодарение на този тест ще бъдете в състояние да направите крачката, на която не се решавате от дълго време. Нека да започнем!

 

 

 

 

 

1) Ябълка

Видяхте ли ябълката? Значи е крайно време да се отпуснете и да не мислите за нищо. Вие сте мъдър човек, опитайте се да не се правите грешки, които могат да нарушат спокойния ви живот. Нищо чудно, че ябълката отдавна е символ на мъдростта, както и риска от изкушението.

 

 

 

 

 

 

 

 

Съдейки по всичко, вие сте отворени за новостите. И най-вероятно именно нови подобрения може да се появят в живота ви. В същото време, това не е задължително да е някакво голямо събитие. Обновен маникюр и приятно запознанство ще свършат работа и ще ви донесат много приятни преживявания.

 

 

 

 

 

 

 

2) Пеперуда

Първо сте забелязали пеперудата? Това означава, че вашето подсъзнание предвкусва много положителни събития. Вие буквално летите на крилете на щастието в очакване на изпълнение на нещо необичайно. Погледнато от гледна точка на символиката, пеперудата представлява трансформация на не много атрактивната гъсеница в нежно и ефирно създание. Помислете, не сте ли мечтали именно за това?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Имайте предвид, че животът на пеперудата е кратък и тя има малко време да изпълни всички планове, в противен случай скоро отново ще се превърне в какавида и ще гради новите планове в тесни условия. Затова уловете момента! А върху проблемите ще имате време да помислите.

 

 

 

 

 

 

 

3) Нож

Виждате ли първо ножа? В този контекст това означава, че сега е времето да се отървете от ненужните притеснения и прости минали оплаквания, които вгорчават вашето съществуване.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Разбира се, да се разделиш с миналото с едно махване на ръката е трудно, но и да се забием в него също не си струва, иначе ни чакат проблеми в бъдещия живот. Затова не зацикляйте в нещо, което може да разрешите с щракване на пръстите. Спомнете си добрата стара поговорка, която гласи: „Седем пъти мери – един път режи“.

 

 

 

 

 

 

 

 

4) Насекомите

В очите ви се наби насекомото? Това е сигурен знак, че сте в състояние да видите всички нюанси и да направи съответните изводи. В допълнение, имате дарбата да прикривате истинските си намерения и да останете незабелязани за известно време. Понякога е по-изгодно да направите директна атака, но е нужна и сдържаност.

 

 

 

 

 

 

 

Ако първото нещо, което виждате, е гъсеницата или червея, то за да решите проблемите си, от време на време трябва да се държите така, както искате. Спрете да контролирате чувствата си!

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

1527866362-clipboard01

На бас, че няма да ги познаете! Знаете ли кои са известните българи, които надничат от тези черно-бели СНИМКИ?

юни 1, 2018
9-730x500

Животът е коварна игра, в която всичко може да се обърка за миг! Тези СНИМКИ го доказват

юни 1, 2018
1527527345-zdfgszhfd

Паника в “Капките”! Момиче припадна на сцената след отчаян писък, а после се случи нещо още по-шокиращо (СНИМКИ)

май 28, 2018
колева8e6d4f7c6814e2d3d6104567978706e092fb2df8

Елен Колева подпали мрежата: Сашо Майонезата ме принуждаваше да правим тройки, а на Терзийски не му ставаше!

май 28, 2018
da-skasash-markucha-plovdivchanin-804

Да скъсаш… маркуча! Пловдивчанин зареди гориво и опита да си тръгне заедно с колонката… ВИДЕО

май 27, 2018
screenshot201780-730x500

Никой не го очакваше: Тази столична абитуриентка събра погледите на всички с шармантната си поява (СНИМКИ)

май 26, 2018