Криминално

Ето я жената на затворника Пелов – според нова версия тя е причината да бъде ликвидиран от любовника й Панчев, който почина днес

Ето я жената на затворника Пелов – според нова версия тя е причината да бъде ликвидиран от любовника й Панчев, който почина днес

 

1528381809-79128e384f69451bbdc7b1d2d4cb5a20

 

 

 

 

Убийството на избягалия от затвора Владимир Пелов може да бъде заради собствената му жена, която е имала афера с неговия авер Марио Панчев. 

 

 

 

Както Блиц писа, криминално проявеният Панчев и издирваният опасен рецидивист Пелов откриват стрелба един срещу друг във вторник малко след 23 часа. Панчев оцелява с куршум в тялото и е настанен в „Пирогов”, където по-късно почина. 

 

 

 

 

 

 

До бруталната престрелка между двамата най-вероятно се е стигнало заради съпругата на Владимир Пелов – Силвия, мълви се упорито в Ботевград. Според клюката половинката на избягалия затворник е поддържала интимна връзка с Марио Панчев – Големия. 

 

 

 

 

 

 

 
Все още не е известно дали Пелов е причакал в тъмното своя дългогодишен приятел, устройвайки му засада, или двамата са имали среща, пише „Уикенд“.

 

 

 

 

 

 

 

„Марио спеше с жената на Владимир Пелов от поне 2-3 години, това се знаеше в цял Ботевград. Някои даже разправяха, че Пелов е организирал бягството си от затвора, за да се върне при съпругата си и за да отмъсти на дългогодишния си приятел Големия“, твърди жител на Ботевград, запознат с тайните на ликвидирания рецидивист.

 

 

 

 

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

 

 

Според друг слух, който се носи в града, Владимир Пелов е имал финансови претенции към Марио Панчев, свързани с изпълненото от него убийство през 2016 година.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тогава, в средата на януари, е ликвидиран ромския сводник Петър Василев – Пинко, за когото работеха над 15 проститутки. Смъртта на Пинко остана неразкрита – той бе открит мъртъв в автомобила си на паркинг в Ботевград на 16 януари 2016 година малко след като бе пуснат от затвора.

 

 

 

 
В северозападния град се говореше, че Пинко е ликвидиран от Владимир Пелов, а големият печеливш от смъртта на сводника бе именно Марио Панчев.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„След кончината на Пинко всички негови проститутки преминаха на работа при Големия. Знаеше се, че Марио е поръчал Пинко, двамата воюваха от доста време, но Пинко се ползваше с полицейски чадър. Разправяха, че убийството е поръчано на Владимир Пелов за 20 бона“, спомня си обитател на ъндърграунда.

 

 

 

 

 

 

 

 
Според него Пелов не получил цялата сума за изпълнената от него мокра поръчка, тъй като само няколко месеца по-късно се озовал в ареста като заподозрян за убийството на двамата братя Цветан и Марко Петрови, а докато търкал наровете, влязла в сила присъдата му от 32 години за въоръжен обир на златарско ателие, отвличане и опит за убийство на преследващите го полицаи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След дръзкото въоръжено бягство от затвора, Владимир Пелов отправял неколкократно заплахи към някогашния си приятел Марио Панчев, признаха приятели на убиеца на рецидивиста. Заканите пристигали чрез общия им познат – сенчестия бизнесмен от Ботевград Тишо Перуката.

 

 

 

 

 

 

https://petel.bg/Goreshha-versiya–Mario-Panchev-likvidiral-Pelov-zaradi-fatalnata-blondinka-Silviya__268416

 

loading...
0
Криминално

More in Криминално

артин1920x1080

Мартин Петров: Банката ми предложи 10% от изчезналите пари, аз отказах

февруари 25, 2019
121965_660_370

Ново масово убийство в Нови Искър разтресе страната – 25-годишен изби роднините си

февруари 18, 2019
Young man in handcuffs

Хванаха 19-годишния предполагаем убиец на младия Валери при масовия бой в Кюстендил

февруари 18, 2019
цццццццц1550069715-ett

Ето кой е българинът Ц.Ц. , получил 140 млн. евро от Венецуела с адвокатска сметка, а банката е…

февруари 13, 2019
бабаит1550039483-sklzydfkhdfg

Страшен рекет с коли в столицата, паркираш, идват гологлави бабаити и ти искат 300 лева заради…

февруари 13, 2019
дансbig_3556

ДАНС и САЩ хванаха българин с милиони от Венецуела! Инициалите му са Ц.Ц.

февруари 13, 2019