Криминално

Ето я жената на затворника Пелов – според нова версия тя е причината да бъде ликвидиран от любовника й Панчев, който почина днес

Ето я жената на затворника Пелов – според нова версия тя е причината да бъде ликвидиран от любовника й Панчев, който почина днес

 

1528381809-79128e384f69451bbdc7b1d2d4cb5a20

 

 

 

 

Убийството на избягалия от затвора Владимир Пелов може да бъде заради собствената му жена, която е имала афера с неговия авер Марио Панчев. 

 

 

 

Както Блиц писа, криминално проявеният Панчев и издирваният опасен рецидивист Пелов откриват стрелба един срещу друг във вторник малко след 23 часа. Панчев оцелява с куршум в тялото и е настанен в „Пирогов”, където по-късно почина. 

 

 

 

 

 

 

До бруталната престрелка между двамата най-вероятно се е стигнало заради съпругата на Владимир Пелов – Силвия, мълви се упорито в Ботевград. Според клюката половинката на избягалия затворник е поддържала интимна връзка с Марио Панчев – Големия. 

 

 

 

 

 

 

 
Все още не е известно дали Пелов е причакал в тъмното своя дългогодишен приятел, устройвайки му засада, или двамата са имали среща, пише „Уикенд“.

 

 

 

 

 

 

 

„Марио спеше с жената на Владимир Пелов от поне 2-3 години, това се знаеше в цял Ботевград. Някои даже разправяха, че Пелов е организирал бягството си от затвора, за да се върне при съпругата си и за да отмъсти на дългогодишния си приятел Големия“, твърди жител на Ботевград, запознат с тайните на ликвидирания рецидивист.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Според друг слух, който се носи в града, Владимир Пелов е имал финансови претенции към Марио Панчев, свързани с изпълненото от него убийство през 2016 година.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тогава, в средата на януари, е ликвидиран ромския сводник Петър Василев – Пинко, за когото работеха над 15 проститутки. Смъртта на Пинко остана неразкрита – той бе открит мъртъв в автомобила си на паркинг в Ботевград на 16 януари 2016 година малко след като бе пуснат от затвора.

 

 

 

 
В северозападния град се говореше, че Пинко е ликвидиран от Владимир Пелов, а големият печеливш от смъртта на сводника бе именно Марио Панчев.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„След кончината на Пинко всички негови проститутки преминаха на работа при Големия. Знаеше се, че Марио е поръчал Пинко, двамата воюваха от доста време, но Пинко се ползваше с полицейски чадър. Разправяха, че убийството е поръчано на Владимир Пелов за 20 бона“, спомня си обитател на ъндърграунда.

 

 

 

 

 

 

 

 
Според него Пелов не получил цялата сума за изпълнената от него мокра поръчка, тъй като само няколко месеца по-късно се озовал в ареста като заподозрян за убийството на двамата братя Цветан и Марко Петрови, а докато търкал наровете, влязла в сила присъдата му от 32 години за въоръжен обир на златарско ателие, отвличане и опит за убийство на преследващите го полицаи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След дръзкото въоръжено бягство от затвора, Владимир Пелов отправял неколкократно заплахи към някогашния си приятел Марио Панчев, признаха приятели на убиеца на рецидивиста. Заканите пристигали чрез общия им познат – сенчестия бизнесмен от Ботевград Тишо Перуката.

 

 

 

 

 

 

https://petel.bg/Goreshha-versiya–Mario-Panchev-likvidiral-Pelov-zaradi-fatalnata-blondinka-Silviya__268416

 

loading...
0
Криминално

More in Криминално

1547356966-sistemen-bufer-1

Помните ли Ажда, която беше залята с киселина пред дома си в София? Ето какво се случва с нея…

януари 13, 2019
istoriiata-megz-ili-kratkiia-pat-994

Историята на Мегз или за краткия път от светската до криминалната хроника

януари 11, 2019
home_UiSup0_DKgr2H_j

Два камиона с над 130 кг наркотици пропуснати на ГКПП Капитан Андреево

януари 10, 2019
big_maritimeee

Либийската фирма, чийто кораб бе отвлечен в България: Има ли власти в тази държава?

януари 4, 2019
1546602859-46fcd31a5ab82b79ea0a295321a60c21

Българската банкерка Детелина забърка огромна международна измама за 2 млрд. долара

януари 4, 2019
660_ecbff2af4d9784a20e1457c2ef29b474

Шокиращ слух: Разработка за убийствата на Братя Галеви изчезна от ДАНС

декември 23, 2018