ИНЦИДЕНТИ

Замитат следите: Изчезнаха записите от камерите за смъртта на малката Вивиан в турски хотел, появиха се странни документи

Замитат следите: Изчезнаха записите от камерите за смъртта на малката Вивиан в турски хотел, появиха се странни документи

 

 

 

 

 

1529071082-152906612976052

 

 

 

 

Няма запис от видеокамерите какво се е случило и защо почина инцидентно малката Вивиан в аквапарка на турски хотел по време на почивката си. Детето почина, след като се спусна по пързалката и след като казва на баща си, че дете го е ритнало в корема и много го боли.

Родителите поискаха още в същия ден да видят какво се е случило, за да разберат истината за смъртта на дъщеря си, но от хотела не са им дали записа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Случаят бе скоростно поет от българското външно министерство, което изпрати българския консул Момчил Русинов на място в град Дидим, за да изясни на място обстоятелствата. Консулът е посетил хотела и полицията, но от там са му казали, че точно мястото, където е станал инцидентът – басейнът, е „сляпа точка” и няма да предадат видеозаписа, пише Флагман. Така подозренията на семейството, което търси справедливост, че записът ще изчезне, се оказаха верни.

 

 

 

 

 

 

 

Вивиан Вачева беше едва на 7 г., а родителите й са Тони Вачева и известнитт български тенор Веселин Вачев. Семейството обвинява хотела и че аквапаркът не е обезопасен, тъй като не е имало човек, който да спуска и посреща децата в басейна и така те са се блъскали.

От действията на българския консул, който е посетил и полицията, става ясно, че семейството е било накарано да подпише и документ, че няма да подават жалба по случая с дъщеря им. Били снети показния след инцидента, в присъствието на преводач, осигурен от г-жа Вачева.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Семейството е много изненадано, защото няма как да осигури преводач, тъй като е в болницата, докато се опитват да спасята дъщеря им.

Оказва се, че в документа бащата е декларирал, че не иска никой да е отговорен по случая и няма намерение да подава жалба или дело. Протоколът е подписан от бащата, преводача Михайлова и адвокат. Все пак в него съществува и условие, че показанията могат да бъдат променени, при условие че решат заради емоционалния шок.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бащата си спомня за показанията, но сподели, че е странно да подписва такъв документ, тъй като Вивиан е била жива тогава, когато са давали тези показания.

Документите бяха преведени едва в България, тъй като в шока родителите са подписвали всякакви документи на турски език.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Разследването продължава, като се установява защо и дали е бил обезопасен аквапаркът и басейнът и дали е имало занижен контрол.

Семейството търси турски адвокат, който води делото им в съседната държава.

 

 

 

 

 

Източник: blitz.bg

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

1529043424-piqn-shofior-ne-sprq-na-znak-stop-udari-bus-na-policiqta-i-rani-policaij-v-orlandovci-314726

Полиция приижда в квартал „Христо Ботев“ в София, напрежението расте след сигнал за опасност от масов бой

юни 15, 2018
1528999936-clipboard05

Тежка верижна катастрофа в столицата! Карат цяло семейство в болница… СНИМКИ/ВИДЕО

юни 14, 2018
таванbig_221e6

Разследват ужасeн инцидент в детска градина във Варна с пострадали деца след ремонт за над 1 млн. лв.

юни 14, 2018
венци1508925991-img-5780jpg

Сензационно! Първа СНИМКА след толкова години: Това ли е похитителят на сина на Венци Стефанов

юни 14, 2018
1528951178-bii1

Родителите на красивата Юлия разкриха: Българинът Матю я заклал, защото… СНИМКИ

юни 14, 2018
1528906660-1

6 от българските пишлигари, изнасилили 13-годишна в Германия, вече са арестувани, разбра се кой е спасил жертвата им

юни 13, 2018