Криминално

Изплува страховита версия за трагедията и кървавото убийство, което извърши бившият футболист Марио Метушев! СНИМКА

Изплува страховита версия за трагедията и кървавото убийство, което извърши бившият футболист Марио Метушев! СНИМКА

 

метушев15295606589

 

 

 

Бившият футболист Марио Метушев е бил на антидепресанти и алкохол преди да убие приятеля си от детинство Красимир Колджиев-Дзъмбо миналата седмица в Гоце Делчев. Това е една от версиите, по която работят разследващите, а по думи на запознати Метушев от известно време се борел с депресия и ходел на психиатър.

 

 

 

 

 

 

 

 

Навръх Рамазан Байрям на 14 юни бившият футболист и 42-годишният негов приятел се запили преди обед в заведение до бензиностанция в града. Свидетели разказват, че в един момент започнали да спорят, а после спорът прераснал в кавга, пише в днешния си брой вестник „Телеграф“.

 

 

 

 

 

 

 

 

Персоналът ги успокоил и двамата решили да продължат разговора си в дома на Колджиев, който се намирал наблизо. Повод да се преместят вкъщи е била предварителна покана от майката на Дзъмбо, която приготвила празничен обяд за Байряма. Родителите и на двамата са българи мохамедани от село Абланица, община Хаджидимово.

 

 

 

 

 

 

 

 

„Двамата си пуснаха силно музика и продължаваха да се наливат с уиски без да вдигат гюрултия“, само това успяла да каже майката на убития.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Около 16:00 часа жената влязла в стаята, за да им сервира храната и се вкаменила от ужас. Синът й лежал на пода бездиханен с окървавено лице и гърди, а Марио се гърчел в конвулсии, също окървавен със забит нож в шията.

 

 

 

 

 

 

 

 

Колджиев е намерен с 6 прорезни рани в областта на гърдите и една в шията. Именно тя е причинила смъртта, тъй като е засегнала сънната артерия, от което е произтекла огромна кръвозагуба.

 

 

 

 

 

 

 

Странното е, че все повече се говори за други версии, а не, че Марио Метушев сам е забил ножа няколко пъти в себе си, след като е видял приятеля си мъртъв. Доказателствата са множество прорезни рани по корема и гърдите му. „Може ли самоубиец да се простреля 11 пъти“, метафорично разсъждават в болницата.

 

 

 

 

 

„Случаят е много заплетен…“ Има вариант двамата да са се борили и ръгали взаимно един друг. Със сигурност обаче алкохолът е изиграл зловеща роля в цялата трагедия. На мястото не е открит втори нож.

 

 

 

 

 

 

Според някои двамата приятели от детинство имали финансови неуредици и заради това се скарали. Но това не е потвърдено, тъй като никой не е ставал свидетел на разрив в отношенията им освен в този случай.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Марио Метушев е бил с 11 прободни рани – 6 във врата, 4 в корема и 1 в гръдния кош. Той вече е в добро състояние, преместен е от реанимация в хирургия на болница „Иван Скендеров“ Гоце Делчев. Той вече се раздвижва, стабилизиран е и остава за лечение под активно наблюдение на лекарите в хирургично отделение. Читатели на в. „Струма“ съобщиха, че бившият футболист е с белезници под полицейска охрана.

 

 

 

 

 

Марио Метушев (вдясно) и приятелят му Дзъмбо през 2013 година

 

 

източник: Блиц

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Криминално

More in Криминално

153479313880750

Семейство от Германия дава щедра награда: 2500 евро, ако помогнете да намерят откраднатото им БМВ! (СНИМКИ)

август 20, 2018
2111655329

Цачева пази в дълбока тайна имената на 72-ма избягали затворници с абсурден аргумент

август 19, 2018
768x432

Заради критики към Ангелкова, маскирани опитаха да нахлуят в дома и сплашат бивш зам.-министър на туризма… СНИМКА

август 17, 2018
rumen_andreev_1_600x3942

Самоубиха ли го? Андреев водел разследване “Кмета”. Имало не един, а няколко изстрела…

август 13, 2018
991-ratio-cecka-cacheva

3 дни по-късно! Заличават фирми и дългове за милиарди, дори Цачева сезира прокуратурата във връзка с Търговския регистър

август 12, 2018
бивш1534059600-ruu

Самоуби се бившият зам. вътрешен министър Румен Андреев. Съпругата му: Не мога да повярвам!

август 12, 2018