Криминално

Лоши новини за фаталната Симона от окръжния прокурор на Бургас! Обезумяла от ужас, крещяла на Михаил: Спри, моля те! Не! Не стреляй!

Лоши новини за фаталната Симона от окръжния прокурор на Бургас! Обезумяла от ужас, крещяла на Михаил: Спри, моля те! Не! Не стреляй!

 

1528049345-sistemen-bufer-1

 

 

 

„Спри, моля те! Не! Не стреляй!“. Това крещяла обезумяната красавица Симона Тодорова към 37-годишният Михаил Станчев, след като той убил хазартния бос Коста Николов и насочил оръжието към нея, пише „Телеграф“.

 

 

 

 

 

 

Според свидетели щом проехтели първите изстрели, тя се опитала да излезе от колата и да спре килъра. След като Михаил изпразнипл пълнителя в Миджурина, той презаредил и стрелял отново, но този път насочил дулото срещу Симона.

 

 

 

 

Нито отчаяните ѝ викове, нито молбите за милост трогнали стрелеца. След като се убедил, че двете му мишени са ликвидирани, нападателят отпрашил с мръсна газ.

 

 

 

 

 

 
Сигналът до 112 е подаден от жена, предполага се, че Симона сама, със сетни сили е набрала спешния телефон, преди да изгуби съзнание. Четири часа по-късно килърът бе арестуван като на кино при опит да пресече границата с Турция на ГКПП „Лесово“.

 

 

 

 

За съжаление момичето  продължава да бъде в кома, състоянието му е критично, със опасност за живота. По наше мнение са събрани достатъчно доказателства за виновността на дееца в извършването на процесното деяние, причина поради която и той е привлечен като обвиняем и му е предявено обвинение за убийство на едно лице и опит за убийство на друго.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Това заяви  пред БНТ окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев. От 15 години до доживотен затвор грози стрелеца, който е сътрудничил на разследващите и вече му е повдигнато обвинение. Очаква се утре да бъде изправен пред съда.

 

 

 

 

37-годишният Михаил Станчев се придвижвал с лек автомобил „Опел Корса“, който взел от брат си Николай. Михаил е от Ямбол, но от много години живеел в Бургас, а през лятото работел основно в Слънчев бряг и Несебър. Цанил се като шофьор, куриер и охранител, бил и пиколо. В момента работел в частна фирма за туристически услуги и събирал оборотите.

 

 

 

 

Преди време е бил шофьор на бивш шеф на общинския съвет в Несебър. При обиска в него е открит законно притежаван пистолет „Макаров“, с който се сдобил при предишна длъжност. Ако Михаил бъде признат за виновен, го грозят от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

 

 

 

 

Според данните от разследването на убийството на хазартния бос Кирил Николов, обвинението е категорично, че мотивът за стрелбата е ревност. Това каза пред БНТ окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев. От 15 години до доживотен затвор грози стрелеца, който е сътрудничил на разследващите и вече му е повдигнато обвинение. Очаква се утре да бъде изправен пред съда.

 

 

 

 

 

Източник: blitz.bg

loading...
0
Криминално

More in Криминално

552976

Тя е Лучия, на 11… и трябва да роди бебето на изнасилвача си

март 2, 2019
артин1920x1080

Мартин Петров: Банката ми предложи 10% от изчезналите пари, аз отказах

февруари 25, 2019
121965_660_370

Ново масово убийство в Нови Искър разтресе страната – 25-годишен изби роднините си

февруари 18, 2019
Young man in handcuffs

Хванаха 19-годишния предполагаем убиец на младия Валери при масовия бой в Кюстендил

февруари 18, 2019
цццццццц1550069715-ett

Ето кой е българинът Ц.Ц. , получил 140 млн. евро от Венецуела с адвокатска сметка, а банката е…

февруари 13, 2019
бабаит1550039483-sklzydfkhdfg

Страшен рекет с коли в столицата, паркираш, идват гологлави бабаити и ти искат 300 лева заради…

февруари 13, 2019