Криминално

Лоши новини за фаталната Симона от окръжния прокурор на Бургас! Обезумяла от ужас, крещяла на Михаил: Спри, моля те! Не! Не стреляй!

Лоши новини за фаталната Симона от окръжния прокурор на Бургас! Обезумяла от ужас, крещяла на Михаил: Спри, моля те! Не! Не стреляй!

 

1528049345-sistemen-bufer-1

 

 

 

„Спри, моля те! Не! Не стреляй!“. Това крещяла обезумяната красавица Симона Тодорова към 37-годишният Михаил Станчев, след като той убил хазартния бос Коста Николов и насочил оръжието към нея, пише „Телеграф“.

 

 

 

 

 

 

Според свидетели щом проехтели първите изстрели, тя се опитала да излезе от колата и да спре килъра. След като Михаил изпразнипл пълнителя в Миджурина, той презаредил и стрелял отново, но този път насочил дулото срещу Симона.

 

 

 

 

Нито отчаяните ѝ викове, нито молбите за милост трогнали стрелеца. След като се убедил, че двете му мишени са ликвидирани, нападателят отпрашил с мръсна газ.

 

 

 

 

 

 
Сигналът до 112 е подаден от жена, предполага се, че Симона сама, със сетни сили е набрала спешния телефон, преди да изгуби съзнание. Четири часа по-късно килърът бе арестуван като на кино при опит да пресече границата с Турция на ГКПП „Лесово“.

 

 

 

 

За съжаление момичето  продължава да бъде в кома, състоянието му е критично, със опасност за живота. По наше мнение са събрани достатъчно доказателства за виновността на дееца в извършването на процесното деяние, причина поради която и той е привлечен като обвиняем и му е предявено обвинение за убийство на едно лице и опит за убийство на друго.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Това заяви  пред БНТ окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев. От 15 години до доживотен затвор грози стрелеца, който е сътрудничил на разследващите и вече му е повдигнато обвинение. Очаква се утре да бъде изправен пред съда.

 

 

 

 

37-годишният Михаил Станчев се придвижвал с лек автомобил „Опел Корса“, който взел от брат си Николай. Михаил е от Ямбол, но от много години живеел в Бургас, а през лятото работел основно в Слънчев бряг и Несебър. Цанил се като шофьор, куриер и охранител, бил и пиколо. В момента работел в частна фирма за туристически услуги и събирал оборотите.

 

 

 

 

Преди време е бил шофьор на бивш шеф на общинския съвет в Несебър. При обиска в него е открит законно притежаван пистолет „Макаров“, с който се сдобил при предишна длъжност. Ако Михаил бъде признат за виновен, го грозят от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

 

 

 

 

Според данните от разследването на убийството на хазартния бос Кирил Николов, обвинението е категорично, че мотивът за стрелбата е ревност. Това каза пред БНТ окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев. От 15 години до доживотен затвор грози стрелеца, който е сътрудничил на разследващите и вече му е повдигнато обвинение. Очаква се утре да бъде изправен пред съда.

 

 

 

 

 

Източник: blitz.bg

loading...
0
Криминално

More in Криминално

1547356966-sistemen-bufer-1

Помните ли Ажда, която беше залята с киселина пред дома си в София? Ето какво се случва с нея…

януари 13, 2019
istoriiata-megz-ili-kratkiia-pat-994

Историята на Мегз или за краткия път от светската до криминалната хроника

януари 11, 2019
home_UiSup0_DKgr2H_j

Два камиона с над 130 кг наркотици пропуснати на ГКПП Капитан Андреево

януари 10, 2019
big_maritimeee

Либийската фирма, чийто кораб бе отвлечен в България: Има ли власти в тази държава?

януари 4, 2019
1546602859-46fcd31a5ab82b79ea0a295321a60c21

Българската банкерка Детелина забърка огромна международна измама за 2 млрд. долара

януари 4, 2019
660_ecbff2af4d9784a20e1457c2ef29b474

Шокиращ слух: Разработка за убийствата на Братя Галеви изчезна от ДАНС

декември 23, 2018