Коментари

Министър В. Радев депозира ли си оставката?! Само у нас можеш да избягаш като на парад, да те гръмне сутеньор, а МВР да е толкова безсилно…

Министър В. Радев депозира ли си оставката?! Само у нас можеш да избягаш като на парад, да те гръмне сутеньор, а МВР да е толкова безсилно…

 

dd

 

 

 

 

Само и единствено в България, може да избягаш от затвора като на парад, след почти два месеца да се появиш в собственият си град, а може още и на другият ден да си там, въпреки похарчените от МВР милиони да те издирват и накрая да те гръмне съперник в любовта и бизнеса.

 

 

 

 

 

 

 

Това е случая на Владимир Пелов, който не само че доказа каква е некомпетентна институцията МВР, но също така доказа тезата ни, че се управлява от абсолютен некадърник.


И така подаде ли си оставката министъра на МВР или ще изчакаме да направи още няколко показни акции стил холивудски филми от които резултата ще е нулев и чак тогава някой ще се сети, че човека е некомпетентен и заема само поста, заради това, че е послушен и верен на Цветан Цветанов и Бойко Борисов.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

 

 

 

 

Ако бяхме нормална държава, този министър още снощи в полунощ щеше да е арестуван от прокуратурата за съучастничество и укриване на беглец от затвора.


И не на последно място искаме да знаем, колко точно струва на българският данъкоплатец издирването и всички показни акции на МВР за издирването на Владимир Пелов, защото според очевидци Пелов спокойно се е разхождал из Ботевград и никой изобщо не го е търсил.

 

 

 

 

 

 

 

Няма значение, че министъра само преди месец твърдеше, че ще го хванат така или иначе някой ден, уви не го хванаха, но пък за сметка на това Пелов както ще се окаже, си е бил у дома, а безпомощността на МВР – кънти със страшна сила и някой трябва да поеме отговорността и този някой е министъра.

 

https://xaknewzz.blogspot.com/2018/06/blog-post_74.html

 

 

 

loading...
0
Коментари

More in Коментари

boiko13

Защо в проспериращата ти държава хора се палят живи от мизерия?

февруари 7, 2019
сащ-венецуела-476x260

Не е далеч времето, когато моделът на преврата във Венецуела ще стане всеобщ

февруари 6, 2019
иво66598

След ветото – пълно мълчание! За какво бяха загрижените пози и заклинанията?

февруари 6, 2019
stamenov

Борете се за правата си, българи! Тук в Родината си! Тук са вашите родители, приятели, съученици, детство, тук получихте образование …

февруари 6, 2019
румен1544847847_Румен-Радев-даде-Бюджет-2019-на-Конституционни-съд-България

Импийчмънт за президента?! Вярвате ли си?

февруари 6, 2019
месоScreen-Shot-2018-08-10-at-12.34.29

Искаме си свободата. Онази свобода, при която всички бяхме солидарни, сплотени и не се мразехме

февруари 6, 2019