ТОП НОВИНИ

Сензационно разкритие! Мъжът, убил Пелов, е агент на МВР, мрежата от информатори е съсипана, твърди Румен Петков

Сензационно разкритие! Мъжът, убил Пелов, е агент на МВР, мрежата от информатори е съсипана, твърди Румен Петков

 

петков768x432

 

 

 

Мъжът, който уби избягалия от софийския затвор Владимир Пелов, Марио Панчев е бил агент на МВР. Това заяви бившият вътрешен министър и лидер на АБВ Румен Петков в ефира на bTV.

 

 

 

 

 

 

Владимир Пелов е застреляният в Ботевград

МВР е в катастрофално положение, смята Петков. Настоящият МВР-шеф Валентин Радев трябва да бъде сменен, отсече Петков.

 

 

 

 

 

 

 

 

Анализът на убийството на Владимир Пелов не трябва да се прави от Валентин Радев, посочи лидерът на АБВ.

Анализът трябва да го прави друг министър. Да кажеш “Малшанс, ние тамън да го хванем и нашият агент го гръмна – защото починалият в “Пирогов” е агент на МВР”, ядоса се Петков.

 

 

 

 

 

 

 

“Той е в основата на свидетелските показания срещу застреляния престъпник Пелов, той е човекът, информирал МВР за редица неща”, обясни за Марио Панчев бившият силов министър.

 

 

 

 

 

 

Владимир Пелов убит заради неуредени сметки

Обновена

Владимир Пелов убит заради неуредени сметки

МВР не открили Пелов, защото си пуснал брада

 

 

 

 

 

 

 

Съсипана е мрежата от информатори на МВР, изтъкна Петков. Той акцентира, че именно това е причината полицаите от Ботевград да не са научили, че в един апартамент на свързан с избягалия затворник се купува 3 пъти повече храна и сметките скачат драстично без видим повод.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Деморализирана е системата и обществото не желае да работи със системата в този й вид. Изводът от тази саморазправа е, че няма държава, престъпниците решават своите проблеми помежду си”, категоричен е Петков. Още в началото на деветдесетте са започнали ударите по Министерство на вътрешните работи. Петков вижда безпринципната кадрова политика във ведомството.

 

 

 

 

 

 

Избягалият от затвора Владимир Пелов с писмо до медии и президент

 

 

 

 

Хора бяха изхвърлени на улицата и някои от тях бяха длъжни да оцелеят по не най-добрия за държавата начин“, обясни Петков.

 

 

 

 

 

Щета нанесли и постоянните преструктурирания и ваденето на досиета извън кръга на “политическите доносници”. Това е унищожило агентурния апарат, посочи Петков.

 

 

 

 

 

 

Мъжът, който застреля Пелов – Марио Пенчев също пострада, той получи две огнестрелни рани и по-късно почина в столичната “Пирогов”

 

 

 

 

 

 

 

Припомняме, застреляният Владимир Пелов избяга от Централния софийски затвор на 3 април 2018 година. Тогава с него избяга и съучастникът му Радослав Колев, като двамата излязоха от затвора през централния вход, след като стреляха с пистолет по охраната.

 

 

 

 

 

Синът на жената, укривала Пелов: Направихме го от страх

Синът на жената, укривала Пелов: Направихме го от страх

Веселка Петкова все още е изплашена…

 

 

 

 

 

 

 

МВР веднага предприе действия по издирването на двамата бегълци, но без успех. Граждани подаваха стотици сигнали за това, че са забелязали затворниците на различни места в София, но те не бяха установени от властите.

 

 

 

 

 

 

 

 

Според един от последните сигнали до полицията Владимир Пелов е бил забелязан в Ботевград. Заради сигнала на 2 юни в града беше проведена полицейска акция по издирването на затворника.

 

 

 

 

 

 

 

На 17 май до президента и омбудсмана беше изпратено писмо от затворника. В осем страници Пелов описал мотивите си да избяга от затвора. Твърдял, че е осъден несправедливо, получил е тежко наказание, което е равносилно на смъртна присъда и това предизвикало бягството.

 

 

Нюз БГ

https://news.bg/crime/rumen-petkov-mazhat-ubil-pelov-e-agent-na-mvr.html

 

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
ТОП НОВИНИ

More in ТОП НОВИНИ

ZEZ_2570-1

Няма го Батко! Русия престана да прощава – РИА “Новости” с убийствен коментар за визитата на Борисов в Москва!

юни 4, 2018
деца1920x1080

Гротеска: Българският консул в Осло защитава норвежкия терор над децата… Поне 10 са вече случаите на отнети българчета от родителите им

юни 3, 2018
1526990001

Радев осветли новия проруски курс на Борисов! Москва очаква до края на 2018 г. България да представи варианти за рестарта на АЕЦ “Белене”! ВИДЕО/СНИМКИ

май 22, 2018
медведевImage_6873833_302

Топновина! Медведев очаква визита на Борисов в Москва! За Радев Русия остава наш стратегически партньор в енергетиката! (СНИМКИ)

май 21, 2018
бунт0000375329-article2

Юнкер и компания под обсада! Превозвачите решиха: блокират София с колони и шествия, свикват голям митинг пред НДК в четвъртък!

май 15, 2018
ИНАУГУРАЦИЯdoc7005v5hmk372fpx6h1q

Путин встъпва в четвъртия си мандат с рекордно одобрение – гледайте инаугурацията НА ЖИВО!

май 7, 2018