Uncategorized

Тежък удар: Малко преди Виктор Николаев да влезе в болница и да легне под ножа, жена му претърпяла инцидент!

Тежък удар: Малко преди Виктор Николаев да влезе в болница и да легне под ножа, жена му претърпяла инцидент!

1529577291-viktor-nikolaev-zakasa-sas-zdraveto-operiraha-go-vodeshtiiat-se-varna-na-rabota-sled-3-sedmichno-otsastvie-1

 

 

Почитателите на журналиста Виктор Николаев са сериозно притеснени за здравето му. Водещият на сутрешния блок „Здравей, България” се завърна на работа след триседмично отсъствие, но все още изглежда блед и изтощен, пише “Уикенд”. 

 

 

Мнозина си помислиха, че той е заминал на екзотично пътешествие със семейството си, но истината е, че екранният партньор на Аделина Радева е закъсал с бъбреците и е претърпял операция, от която все още се възстановява, пише Блиц.

 

 
Николаев излезе в болничен на 18 май и се завърна на екран цял месец по-късно, едва преди броени дни. Докато отсъстваше, колежката му Аделина Радева сама водеше сутрешния блок, а обяснение за липсата на Виктор нямаше.

 

 

 

Някои зрители се притесниха, че може да е уволнен като Ани Цолова, а други предположиха, че разпуска с жена си по слънчевите плажовете, но истината се оказа по-различна. Негови колеги  издадоха, че в последно време той закъсал сериозно със здравето и това наложило да прекъсне работните си ангажименти.

 

 

 

 
Преди месец Николаев почувствал остра болка в областта на кръста. След като направил консултация със специалист, журналистът бил насочен за операция, защото огромен камък запушвал единия му уретер. Не съществувала вероятност конкрементът да бъде елеминиран по естествен път заради големите му размери, та се наложило Виктор да легне под ножа.

 

 

 

 

Интервенцията била извършена по лапароскопски метод, който е значително по-щадящ за организма, но водещият на Нова тв решил да не се насилва и не бързал да се връща на работа. Той удължил болничния си и цели три седмици си почивал вкъщи, а половинката му Людмила Железова го обгрижвала.

 

 

 

По ирония на съдбата, малко преди Николаев да бъде опериран, жена му също претърпя инцидент. Тя си счупи ръката след падане и близо месец бе гипсирана. През този период именно Виктор бе неотлъчно до нея, така че тя на свой ред му се отблагодарила, когато закъсал със здравето.

 

 

 
Макар че преди седмица се върна на работа, водещият все още изглежда отпаднал и сякаш не се е възстановил напълно. Почитателите му са притеснени за него и му стискат палци скоро да върне добрата си форма.

 

 

 

 

Източник: petel.bg

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

1471768947-slfkhksfmgvb

Дива ярост: Истерични викове раздраха апартамента на Краси Радков, ето какво се е случило!

август 27, 2018
1528696227-shutterstock-67583359

Край на лятото? Метеоролозите обявиха много мрачна прогноза за половин България!

август 26, 2018
big_179b

Познахте ли я! Тя е голяма световна звезда, а цяло Хасково я очаква (СНИМКА)

август 25, 2018
1534653726-miroluba-benatova-300x225

Бенатова попаднала в капана на безочлива престъпна схема, която я изкара извън кожата й!

август 23, 2018
фсб1534999916-kr1php

ФСБ не изпратиха Крайчовски и на последния му път, уважи го единствено… (СНИМКИ)

август 23, 2018
хасан1534940003-sistemen-bufer-1

Извънредна новина за синеоката красавица от Бургаско, която изчезна и 4 дни бе в неизвестност!

август 22, 2018