Uncategorized

Това ли е най-богатият български ерген? Татуиран е от главата до петите и работи с мистериозна милионерка, разследвана от ДАНС! СНИМКИ/ВИДЕО

Това ли е най-богатият български ерген? Татуиран е от главата до петите и работи с мистериозна милионерка, разследвана от ДАНС! СНИМКИ/ВИДЕО

 

 

ерген1528600378-1

 

 

 

Помните ли българката Ружа Игнатова, която бе разследвана през февруари т. г. от ГДБОП заради съмнения, че фирмата й OneCoin е всъщност пирамида и може да измами десетки?

 

 

 

 

Според излъчената тогава информация службите не само у нас, но и в Германия, където Игнатова пребивава през по-голямата част от времето си, са започнали проверка на бизнесдамата и съдружниците й.

 

 

 

 

 
Българката Ружа Игнатова е участвала в пирамида за измами и пране на пари чрез създаване и разпространение на виртуалната валута “OneCoin”, твърдят разследващите. Те смятат, че тя успяла да измами около 3 милиона души, които закупили обучителни пакети за криптовалутата  “ОneCoin”. След това придобивали и самата криптовалута.

 

 

 

 

 

 

 

 
Отново през февруари се появи дори информация, че Ружа Игнатова е изчезнала и може дори да не е между живите. Всъщност истината се оказа съвсем друга. Тя продължава дейността си заедно с Константин Игнатов.

 

 

 

 

 

За лукса, в който живее българката, се носят легенди. Подобен стайлинг има и Константин Игнатов, който минава за един от най-желаните ергени.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ексцентричният младеж е татуиран от главата до петите, но по никакъв начин не се притеснява, че имиджът му би навредил на бизнеса, който ръководи заедно с Ружа Игнатова.

 

 

 

 

 

 

 

 

Нещо повече – демонстрира го и на страницата си във Фейсбук, която е пълна със снимки на неговите татуировки, видя БЛИЦ.

 

 

 

 

 

 

За младежа не е известно много, освен, че е завършил политология в Германия. Самият той е посочил за себе си, че е необвързан.

 

 

 

 

 

 

 

И независимо от проверките на ДАНС и ГДБОП, явно делата му вървят добре. Ако се съди по нещата, които споделя Константин Игнатов. Например, в последния си пост пише, че за пет дни е обиколил пет държави, сред които Босна и Херцеговина.

 

 

 

 

 
А ето и как е протекла една от бизнес презентациите му в Индия:

 

 

 

 

 

Източник: blitz.bg

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

баба-795x530

Разтърсващата история на Веска, която остави децата си без наследство

юни 9, 2018
Кичка-голяма

Кичка заживя над кучкарник, моли вицепремиера Симеонов да я спаси от лая на песовете…

юни 9, 2018
yu

Разстрел! Юлияна закопа синоптичката Банова и бившето си мъжле Плевнелиев! Говорят си сами!

юни 6, 2018
угринскиbig_пик6c1

Трагедия в семейството на Румен Угрински: Водещият на “Господарите” сринат от мъка, след като загуби…

юни 6, 2018
big_195e

Майка и син изчезват, но две години по-късно полицаи ги откриват на доста необичайно място

юни 5, 2018
красавица1528203320-1528133676-1528118174-1528037984-111111

Много лоша новина от болницата за простреляната Симона! Следващите часове са решаващи…

юни 5, 2018