ЗАБАВНО

Тръмп и Ким Чен Ун се обадили на Бойко. Какво си казаха?

Тръмп и Ким Чен Ун се обадили на Бойко. Какво си казаха?

kim-boiko-trump
Доналд Тръмп и Ким Чен Ун звъняли на Бойко Борисов посред нощ от Сингапур. Докладавали какво са се разбрали и питали нашия как е. Информацията е достоверна, придобита от източници бетон.

Вече не звънят на Антониу Гутериш в ООН, нито на Жан-Клод Юнкер в Брюксел. Бойко е новият Заратустра, затова търсят него, коментира пред Фрог нюз дипломатически източник, близък до Майк Помпео, но пожелал анонимност. Знаете как е.

 

 

 

 

 

 

 

Докато ние сме спали, българският премиер не е затварял очи. Бдял е като млад войник на пост при знамето. Очаквал червеният телефон да звънне. Разхождал се по боксерки в кухнята, бос, почесвал се по гърдите и цитирал тихичко Киркегор. Човек от охраната твърди, че чул: Предпочитам дъщеря ми да стане проститутка, отколкото синът ми да бъде журналист.

 

 

 

 

 

 

 

Прокуратурата не разполага със СРС дали точно това е изрекъл на глас Великият Кормчия на Балканите. Но е много възможно, ще сподели в тесен кръг по-късно гласът на Цацаров – Руми, – имайки предвид неговия интелектуален Еверест.

 

 

 

 

 

 

 

 

Предполага се, че отврата от журналистиката идва от Мадам В. и нейни подобия в медиите на глобусоподобния.

 

 

 

 

 

 

 

 

Телефонът звъннал меко. Той го вдигнал бързо.

 

–         Хелоу, брадър! Биг брадър!…

 

–         Няма нужда, Дончо, добре съм, давай по същество – отвърнал на мига Бойко с едва доловим корнуолски акцент.

 

–         С май френд Ким много се харесахме, брадър. И се разбрахме суперски. Липсваш ни. Чуй го и него, че дърпа телефона, немирникът

 

 

 

 

 

 

Три секунди шумолене, после глас:

 

–         시원한 발사. 안녕, 우리 끝났어… (Здравей пич, свършихме добра работа, – превод в слушалката)

 

–         Евалла, братчето ми! Нали ти казах, че Дончо Тръмпчето е малко тъпо копеле, но е добро момче. – нашият премиер е развълнуван. – сега отивам при Таийпчо, после ще ви се обадя, че има едни работи за Западните Балкани, които трява да уредим. Да, да за фармакология и магистрали става дума – там ми е силата, знаеш. Междувременно оправих и кравата Пенка. Кажи на Тръмпи, че той много се кахъреше, милият. Абе, как са мацките в Сингапур?

 

–         사방에 그들이 당신이 러시아에있는 세계를 할 것인지 알기를 원한다고 묻습니다. (Готини пички! Навсякъде питат дали ще участваш на световното по футбол в Русия.)

 

–         Абе Влади настоятелно ме кани, човека, ама имам работа. Всичко мене чака, брат, затънал съм в грижиА и имах тежък сезон с „Бистришките тигри“.

 

 

 

 

 

 

 

 

Шумолене в слушалката.

 

–         Fuck you, пич, ще се чуем по-късно пак. Тогава ще ти кажа и за „Магнитски“… Няма да се плашиш, теб те махнахме, щото нали обеща… Да не казвам какво, че твоите са много бързи – първо арестуват, после питат. Айде гуд лай, че ни чакат журналистите, а тия не са като твоите…

 

 

 

 

 

 

 

Пура дими. Тяло, седнало, боксерки, крака, стъпили здраво на пода. (Къде си Роден?!) Скоч, кристална чаша в здрава ръкохватка. Глава, мозъчна дейност – ти да видиш… Родината в прегръдката на нощта. Народецът спи, стабилността го е прегърнала като начинаеща проститутка сутеньор. Великият Кормчия нахвърля в тефтера: 20 милиона от Вальо, 10 милиона от Кирчо, 12 милиона от Гошо, 30 млн от Шишо… Дълък списък. Сборът расте. Сметката – месечната – излиза. Докога?

 

 

 

 

 

 

 

Спи, народе мой, спи спокойно и непробудно.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Великият Кормчия, кралят Слънце става от стола и се отправя бавно, с генералска стъпка към дъното на коридора. Ще пусне една вода, ще пръдне здравословно и после ще се заеме отново със съдбините на света. Първо ще звънне на Влади в Москва, да му каже за моабета с Тръмпи и Кими. После ще удари една шайба на Ангела… И на Жан-Клод…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зазорява се. Родината се събужда. Бах мааму, кой е вярвал, че от такъв…, ще излезе такъв…?! Сто път бах мааму! Милион пъти бах мааму…

 

 

 

 

 

 

Методи Кирилов

 

П.П.Горният текст е в жанра пародия. Не е фалшива новина. Няма да има официално опровержение, ще видите. Защото много им се иска да е вярно. Вярват, че може да е вярно. А Той направо си го вярва.

 

Фрог нюз

 

https://frognews.bg/politika/tramp-kim-chen-obadili-boiko-kakvo-kazaha.html

loading...
0
ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

къциthief-1562699_960_720

Къци написа „парламентарна песничка“: Аз съм „бЪРГЛарче“ и расна в дни крадливи, в гадно време

януари 10, 2019
пъленbig_ee40da9f6c16e0a2c5dc251f6ea46f54

Пълен абсурд: Вижте кой излезе от Тунджа с кръста на Йордановден… СНИМКИ

януари 6, 2019
cc

Китайският апарат, който кацна от тъмната страна на Луната, открил сензационни неща за България…

януари 4, 2019
совалкаScreenshot-2018-12-26-at-11.29.29

ГЕРБ: F-16 може да се преобразува и на космическа совалка, трябва да го купим, непременно!

декември 26, 2018
елхаScreenshot-2018-12-19-at-9.49.25

За първи път в историята на света имаше протест срещу елха! О, Кремъл, три дни вече смелите дружини…

декември 26, 2018
урагани2089650__377

В Америка внушават, че ураганите “Харви”, “Ирма” и “Катя” са причинени от руснаците!

декември 26, 2018