ОБЩЕСТВО

Тръмп премахна месеца на гейовете в САЩ! Вижте кои улици затварят в София утре заради прайда

Тръмп премахна месеца на гейовете в САЩ! Вижте кои улици затварят в София утре заради прайда

 

safe_image

 

 

 

В последния ден на месец май, президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви пет акцента с културно съдържание, избирайки през юни да бъдат чествани Карибско-Американското наследство, Афро-Американската музика, притежанието на дом, откритите пространства и океанът, съобщава Гласове.
Няма нито дума за ЛГБТ, издигнати в култ по времето на Барак Хюсеин Обама. При неговото управление юни бе наложен като месец на ЛГБТ, обявяван от Белия дом.

 

 

 

 

 

 

 

 
Въпросът за България е дали американският посланик в София ще следва президента на своята страна и зададените от неговата администрация приоритети, или ще продължи да изпълнява очакванията на ЛГБТ-лобито, продължавайки да руши репутацията на САЩ в съзнанието на традиционно консервативното българско общество, коментира Гласове.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте кои улици затварят в София заради гей парада утре

 

 

 

 

 

 

 

Във връзка с гей парада в София утре и още няколко шествия се въвежда временна организация на движението, съобщи МВР.

Първото шествие е заявено с начален час 14 часа, сборен пункт пл. „Народно събрание“ и маршрут по бул. “Цар Освободител“ до пл. „Независимост“, по бул. „Княз Ал. Дондуков“, бул. „Княгиня М. Луиза“, бул. „Витоша“ до НДК, пл. „България“. Посоченият час на приключване е 16.30.

 

 

 

 

 

 

 

 

За времето от 16 до 22 часа е организирано шествие, участниците в което ще се събират пред Паметника на Съветската армия – „Княжеска градина“ и ще преминат по бул. „Цар Освободител“, бул. „Васил Левски“, ул. „Ген. осиф Гурко“, ул. “Г.С.Раковски“, бул.“ Княз Ал. Дондуков“, бул. “Васил Левски“, бул. „Цар Освободител“ до Паметника на Съветската армия“, където мероприятието ще приключи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

От 17 до 20 часа в близост до билетния център пред Национален дворец на културата ще се проведе митинг-събрание.

 

 

 

 

 

 

 

В 18 часа пред пилоните на НДК ще се събират участници в шествие, които ще се придвижат по бул. „Патриарх Евтимий“, ул. „Граф Игнатиев“, бул. „Христо и Евлоги Георгиеви“, пред сектор „А“ на Национален стадион „Васил Левски“ , по алеята покрай сектор „Г“ на стадиона до езеро „Ариана“ в Борисова градина, където събирането ще приключи.

 

 

 

 

 

 

 

 

Преди, по време и след провеждането на тези прояви полицейски служители от СДВР, подпомагани от техни колеги от ГД „Национална полиция“ ще бъдат ангажирани в обезпечаването на сигурността, охраната на обществения ред и организацията на движение в града. На обявените сборни места ще бъдат изградени буферни зони за участниците в обявените събирания.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Съгласно българското законодателство, в обособените зони няма да бъдат допускани лица във видимо нетрезво състояние, маскирани или носещи забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове/.

 

 

 

 

 

 

 

При необходимост, по направленията на придвижване на шествията, поетапно ще бъде спирано и възстановявано движението по пътното платно.

Взети са всички необходими мерки за недопускане на инциденти и нарушения на обществения ред.

От СДВР призовават случайно преминаващи граждани в района на провежданите прояви, да проявят толерантност и да спазват стриктно указанията на униформените./ТРУД/ГЛАСОВЕ

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

1493134305-20160503-fjxhxosvgkg-1462267170

Мутри с бухалки изпотрошиха от бой семейство в елитния столичен квартал „Бояна“… първи коментар за побоя от гл. секретар на МВР

юни 8, 2018
104282_660_370

Отидох в Русия по пътя, трасиран от Радев, но той не беше трасирал нищо! Използвате случая, за да се заяждате с мен

юни 8, 2018
1c7a7c685a2aa7fa6c1007647cc55ed5

Зашеметяващ удар! Баба от центъра на София счупи рекорда, даде 420 000 лева на ало-измамници

юни 8, 2018
big_149676349689131

Тотален разврат: 95 наши порноактьори арестувани заради похотливи сцени в цяла България

юни 8, 2018
дончев51154_660_370

Дончев твърдо зад жена си: Ще се разгранича от Светлана само в момента, в който се разведем

юни 7, 2018
РАДЕВ100450_660_370

Румен Радев: За разлика от други, аз нямам началници – нито в България, нито в чужбина! Имам само един и това е…

юни 7, 2018