Политика

Цветанов видя завист у БСП и Радев заради “успехите на властта”, кани президента “да пие едно кафе” в парламента, за да не нагнетява напрежение…

Цветанов видя завист у БСП и Радев заради “успехите на властта”, кани президента “да пие едно кафе” в парламента, за да не нагнетява напрежение…

trygva-deloto-sreshtu-cvetanov-174012
Не трябва да завиждаме на никого заради неговите успехи – това послание към БСП и президента Румен Радев отправи в предаването „Тази сутрин” по бТВ председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.
„Президентът Радев, чувствайки се изолиран от европейската политика, даже от световната политика, концентрира вниманието си върху това противоречие, за да има челен сблъсък с премиера и с парламента.
ГЕРБ винаги е реагирала след изказване на Румен Радев, търсете причината за нарушената комуникация между институциите не в парламента, а в президентството”, подчерта Цветанов.

Снимка: Лдислав Цветков, бТВ

 

 

 

 

Според него Радев използва събития отпреди месеци, за да нагнетява напрежение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

По повод коментарите, че Бойко Борисов не идва в Народното събрание или се появява за едно кафе време и си тръгва с оставката на председателя му, той отговори: „Знаете колко е динамична програмата на министър-председателя особено през последните шест месеца. Той изпълнява международната си програма, която е написана месеци преди това”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Президентът е в правото си също да намери начин или да покани министър-председателя, или да мине през парламента, за да изпие едно кафе”, посочи Цветанн Цветанов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В същото време той не спести критиките си към работата на назначеното от Радев служебно правителство, като заяви, че действията на кабинета „Герджиков” по линия на новите изтребители са били непрозрачни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

По въпроса със скандалите около изборите в с. Галиче Цветанов използва любопитни аргументи – кандидатът на ГЕРБ бил регистриран земеделски производител от 1997 г., докато този на БСП бил по майчинство през последните години; снимката на вече избрания нов кмет от партията на Бойко Борисов с Ценко Чоков не знаела нищо, защото ловната дружина на селото наброява 90 души, сред които – и майката на „червения” кандидат.

 

 

Гласове

 

http://www.glasove.com/categories/novini/news/cvetanov-vidya-zavist-u-bsp-i-radev-zaradi-uspehite-na-vlastta

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Политика

More in Политика

менда907528

Менда Стоянова: Ако ни откажат влизане в чакалнята на еврозоната, това ще бъде много лош сигнал за целия ЕС

юни 3, 2018
парламент1490683262-1

Депутатите навъртяха над 2000 отсъствия “по уважителни причини”, за които им изплатиха 300 000 лева!

юни 2, 2018
ivo-prezdent-800

Иво Христов: Безотговорно е да се блъфира от трибуната в Кремъл, че сме се договорили за Турски поток

май 31, 2018
бсп101969_660_370

БСП: Пред Путин Борисов се опита да поправи грешките си, но не успя!

май 31, 2018
orig

Путин прие Борисов в Кремъл! СНИМКИ

май 30, 2018
оливанеc0dfe7c64ff3be1c5fbba2990a85d9bc_XL

Оляхме се с председателството на ЕС: Дават 40 000 лв. за миниградинка пред НДК!

май 30, 2018