Политика

Цветанов видя завист у БСП и Радев заради „успехите на властта“, кани президента „да пие едно кафе“ в парламента, за да не нагнетява напрежение…

Цветанов видя завист у БСП и Радев заради „успехите на властта“, кани президента „да пие едно кафе“ в парламента, за да не нагнетява напрежение…

trygva-deloto-sreshtu-cvetanov-174012
Не трябва да завиждаме на никого заради неговите успехи – това послание към БСП и президента Румен Радев отправи в предаването „Тази сутрин” по бТВ председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.
„Президентът Радев, чувствайки се изолиран от европейската политика, даже от световната политика, концентрира вниманието си върху това противоречие, за да има челен сблъсък с премиера и с парламента.
ГЕРБ винаги е реагирала след изказване на Румен Радев, търсете причината за нарушената комуникация между институциите не в парламента, а в президентството”, подчерта Цветанов.

Снимка: Лдислав Цветков, бТВ

 

 

 

 

Според него Радев използва събития отпреди месеци, за да нагнетява напрежение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

По повод коментарите, че Бойко Борисов не идва в Народното събрание или се появява за едно кафе време и си тръгва с оставката на председателя му, той отговори: „Знаете колко е динамична програмата на министър-председателя особено през последните шест месеца. Той изпълнява международната си програма, която е написана месеци преди това”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Президентът е в правото си също да намери начин или да покани министър-председателя, или да мине през парламента, за да изпие едно кафе”, посочи Цветанн Цветанов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В същото време той не спести критиките си към работата на назначеното от Радев служебно правителство, като заяви, че действията на кабинета „Герджиков” по линия на новите изтребители са били непрозрачни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

По въпроса със скандалите около изборите в с. Галиче Цветанов използва любопитни аргументи – кандидатът на ГЕРБ бил регистриран земеделски производител от 1997 г., докато този на БСП бил по майчинство през последните години; снимката на вече избрания нов кмет от партията на Бойко Борисов с Ценко Чоков не знаела нищо, защото ловната дружина на селото наброява 90 души, сред които – и майката на „червения” кандидат.

 

 

Гласове

 

http://www.glasove.com/categories/novini/news/cvetanov-vidya-zavist-u-bsp-i-radev-zaradi-uspehite-na-vlastta

loading...
0
Политика

More in Политика

1547307456

Пълно мълчание в държавата за новото име на Македония

януари 12, 2019
item_fandukova

София ще подари отоплителни инсталации на 18 хил. домакинства, които в момента са на дърва и въглища

януари 12, 2019
re

Иванка Тръмп и Ники Хейли се готвят да ритнат стола на Кристалина Георгиева

януари 12, 2019
Румен-Радев-Президент-4-1280x860

Политолог: Страхът, ужасът на ГЕРБ, това е президентът Радев! Начинът, по който говорят, само му помага

януари 11, 2019
1520589465-20180309111437-img-0475

Гледах записите от Войводиново – отиваха с идеята да убиват, а знаете ли кой ги хрантути…

януари 11, 2019
embassy-2

Мегаскандал с роднини и чиновници на ГЕРБ в мисията ни в Лондон

януари 11, 2019