Политика

Цветанов видя завист у БСП и Радев заради „успехите на властта“, кани президента „да пие едно кафе“ в парламента, за да не нагнетява напрежение…

Цветанов видя завист у БСП и Радев заради „успехите на властта“, кани президента „да пие едно кафе“ в парламента, за да не нагнетява напрежение…

trygva-deloto-sreshtu-cvetanov-174012
Не трябва да завиждаме на никого заради неговите успехи – това послание към БСП и президента Румен Радев отправи в предаването „Тази сутрин” по бТВ председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.
„Президентът Радев, чувствайки се изолиран от европейската политика, даже от световната политика, концентрира вниманието си върху това противоречие, за да има челен сблъсък с премиера и с парламента.
ГЕРБ винаги е реагирала след изказване на Румен Радев, търсете причината за нарушената комуникация между институциите не в парламента, а в президентството”, подчерта Цветанов.

code Copy and paste this code on your site.

Снимка: Лдислав Цветков, бТВ

 

 

 

 

Според него Радев използва събития отпреди месеци, за да нагнетява напрежение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

По повод коментарите, че Бойко Борисов не идва в Народното събрание или се появява за едно кафе време и си тръгва с оставката на председателя му, той отговори: „Знаете колко е динамична програмата на министър-председателя особено през последните шест месеца. Той изпълнява международната си програма, която е написана месеци преди това”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Президентът е в правото си също да намери начин или да покани министър-председателя, или да мине през парламента, за да изпие едно кафе”, посочи Цветанн Цветанов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В същото време той не спести критиките си към работата на назначеното от Радев служебно правителство, като заяви, че действията на кабинета „Герджиков” по линия на новите изтребители са били непрозрачни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

По въпроса със скандалите около изборите в с. Галиче Цветанов използва любопитни аргументи – кандидатът на ГЕРБ бил регистриран земеделски производител от 1997 г., докато този на БСП бил по майчинство през последните години; снимката на вече избрания нов кмет от партията на Бойко Борисов с Ценко Чоков не знаела нищо, защото ловната дружина на селото наброява 90 души, сред които – и майката на „червения” кандидат.

 

 

Гласове

 

http://www.glasove.com/categories/novini/news/cvetanov-vidya-zavist-u-bsp-i-radev-zaradi-uspehite-na-vlastta

loading...
0
Политика

More in Политика

баце96203_660_370

Борисов: Горди сме! Чуждото управление е далеч в миналото. Чуват ни и ни ценят!

март 3, 2019
phpjsbdb5_800x_

Елена Поптодорова: Изпитах облекчение от думите на Борисов, че не сме троянски кон на Русия в НАТО

март 2, 2019
2345

НФСБ скочи на президента – поругал достойнството на българите като говорел на английски с шефа на НАТО

март 2, 2019
95838_660_370

Държавни лидери от цял свят поздравяват българите за Националния празник Трети март

март 2, 2019
1551372808

Медведев изпрати поздравления по повод Националния ни празник в писмо до Борисов

март 2, 2019
volen

Сидеров: Патриотите сме гарант, че Борисов ще изкара най-накрая един мандат докрай

март 2, 2019