Коментари

Бойко, не ти ли омръзна да говориш за инфраструктура, коридори, асфалт и че има пари, докато народът мре в мизерия…

Бойко, не ти ли омръзна да говориш за инфраструктура, коридори, асфалт и че има пари, докато народът мре в мизерия…

 

zx860y484_3095478

 

 

Бойко Борисов днес е в Лондон и за пореден път пусна публикация във Фейсбук профила си, че пари имало..

 

 

 

 

 
Естествено този профил в съда се оказа, че не е негов –  така, че каквото и да пусне там спокойно може да се обявява и за фалшива новина.

 

 

 

 

 

 

 

Профилът му не забрави да ни информира, че всички много ни уважавали държавата, неговата политика за Западните Балкани била много успешна и сега се надявал дори пак да сме домакини на нещо, но ние искаме да попитаме Бойко Борисов, кога ще слезе на земята?

 

 

 


Не ти ли писна бе, Бойко да дрънкаш и пускаш неща, които освен твоите лизачи никой друг не го интересуват в България и докога ще харчиш парите на данъкоплатците докато се разхождаш по разни евромероприятия, от които не си докарал и един инвеститор в България.

 

 

 

 

 

 

 

За какви инфраструктури говориш, като откъдето са минали вашите фирми на Герб и Пеевски след вас или потоп или бедствие. Ти нормален ли си бе, Бойко докога ще ни хвалиш постиженията си, докато в България умират всеки ден хора.

 

 

 

 

 

 

Обирите са ежедневие, самоубийствата стават вече през час, а парите не стигат на хората да си платят сметките и храната за месеца.

 

 

 


Докога бе, Бойко, докога ще си такава празна тиква и ще ни занимаваш с глупостите си, вместо да си подадеш оставката и да ни освободиш от жалкото си присъствие, понеже за девет години начело на България изнесе за Катар агнета, за Китай тютюн, за Саудитска Арабия картофи, за Германия не помним вече какво лъжеше, че ще изнасяме,….

 

 

 

Но пък за сметка на всичко това услужи на Ердоган с “Южен Поток”, с АЕЦ до Синеморец и му помогна да получи милиарди от Европа, затова, че задържа мигрантите и ги ползва по време на избори в Турция. Ти, който зароби българите с 25 милиарда евро заеми, ти нямаш право да твърдиш, че има пари, защото колкото пари и да има в България, вие, ти и шайката ти, ще ги откраднете.

 

 


Така че ,Бойко ,май е време да си спестиш напъните, да ни обясняваш колко си велик и какви политики водиш за Западните Балкани, защото който не живее в България, само той не знае, каква политика водите да изгоните всички българи от тук

 

 

 

 

 

И  ако не знаеш, Бойко, да ти кажем точно 1 милион българи са избягали от България, докато ти и твоята банда крадци и мошеници я управлявате.

 

 

 

 

 

 

И ще знаеш, Бойко, всички те бягат от тука, защото е много хубаво, а ти си най – кадърният, който е управлявал тази държава….

 

 

https://xaknewzz.blogspot.com/2018/07/blog-post_673.html

 

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Коментари

More in Коментари

бенатоваc9ad4d81c1c84b2dbec5eedc7a25d829

И Бенатова скочи на Борисов: Сбъркани приоритети, оплетени интереси…

септември 2, 2018
чистиScreenshot_1-10

Наближава българската акция “чисти ръце”! Основните играчи предусещат края си

септември 2, 2018
бедниScreen-Shot-2018-06-13-at-11.10.30

Бедни, бедни, Борисов, що ти трябваше трети мандат

септември 2, 2018
vetko34

Олигархична война! Защо на едни им прощават, че и възнаграждават с държавни пари?

септември 2, 2018
svoge

Следващото поколение ще закрие държавата! Честно е да се разделим мирно и тихо. Що да се мъчим и ние с нея, и тя – с нас…?

септември 1, 2018
AL

Ал Йо отново изпълзя от нафталина: Русофилството е срам за България

септември 1, 2018