Uncategorized

Вашият седмичен хороскоп (9-15 юли 2018)

Вашият седмичен хороскоп (9-15 юли 2018)

 

сядмичен

 

 

Овен Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018
Ако сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще намерите сили и кураж да се освободите от безперспективни ангажименти и отношения. Ако тези събития са емоционално болезнени за вас, опитайте се да си дадете увереност, че това е най-правилното решение, пише astro.velida.net. Сега е важно да не правите опити или да не проявявате упорство да манипулирате събития и хора. Нима може някой да спре приливната вълна? Бъдете уверени, че хубавите неща скоро ще намерят своето място в живота ви. Седмицата вещае любовни преживявания и успех в търсенето на нов партньор, за тези, които нямат сериозна връзка. Като цяло пред вас е една много емоционална седмица. Тази седмица ще имате разходи свързани с дете или с млад човек. При семейните представители на зодиакалния знак Овен тази седмица ще възникнат проблеми в брачните и роднински отношения поради липса на разбирателство или противоречия свързани с пари. Тази седмица определено ще преживеете неудовлетворение в комуникацията си с хора, с които живеете или работите заедно. В никой случай обаче не търсете вината само в другата страна. През седмицата ще се следи развитието на здравословен проблем на роднина или приятел. Възможно е да се ангажирате да помогнете с нещо. Сега може да очаквате радостна новина свързана с обществена или политическа изява на човек, когото познавате. През тази седмица ще имате благоприятно време за разговори или ангажименти свързани с наследствен имот, пенсия, застраховка и др. Жените Овен ще имат притеснение свързано с очакване за развитието на определено събитие или разговор.

 

Телец Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018
Ако сте родени под знака на Телец тази седмица ще следите с интерес събития в живота на жена от кръга ви роднини или приятели. Като цяло влиянието на жени върху вашите действия и решения, тази седмица ще бъде положително. Тази седмица мнозина ще се зарадват на пари, които ще получат от жена или заради жена от семейството си. Добро развитие ще имат бизнес отношения или работа с жени. През тази седмица важни за вас действия или решения ще зависят от действията и решенията на човек, който живее или работи в друго населено място. В любовния си живот не допускайте усложнения във връзката си, защото това ще охлади вашите отношения и може дори да провокират един от двама ви към конкретно решение или временна раздяла. През тази седмица ще ви се наложи да направите преоценка на вашите професионални или бизнес планове за тяхната по-добра реализация и ефективност. Възможен е отказ от такъв, поради възникване на нови обстоятелства или по-добри идеи и възможности. През седмицата мнозина ще преживеят неочаквано неприятно събитие или инцидент. Сега ще имате важен и неотложен разговор с човек, който иска с ваша помощ да постигне един успех, да реализира една своя идея или политическо-обществено мероприятие. През тази седмица ще имате благоприятно време за покупки или за промяна в дома си.

 

Близнаци Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018
Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ще имате благоприятни възможности за финансово стабилизиране. Ще насочите вниманието си към разрешаването на проблеми свързани с пари или други задължения. През тази седмица ваша приятелска или колегиална връзка ще се развие по един съвсем нов начин, в нова положителна посока. През тази седмица ще създадете нови познанства, които ще имат бъдещо развитие. Ще преживеете интересни събития свързани с дете или млад човек предимно от кръга ви роднини. Те ще бъдат много емоционални, независимо с какво са свързани.
През тази седмица тема на разговори ще бъдат по-сериозните проблеми в брака на ваши роднини, които нямат нужда от помощ или от съвет, тъй като имат твърде независими или неотстъпчиви характери. Седмицата вещае изненада или новини свързани със стара любов, бивш брачен партньор или обожател. Тази седмица може да провокира възникването на спор или конфликт с човек, с когото ще си кажете доста неприятни истини. Ще възникне силно притеснение и около евентуалния развой на такъв конфликт. През седмицата ще преживеете различни интересни ситуации на работното си място, където ще бъдете натоварени с повече отговорности и задължения. Сега ще ви изненадат различни контакти с популярни личности, както и нови познанства с хора от близо и далеч.

 

Рак Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018
Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще преживеете ситуация, която ще ви освободи от едно притеснение и безпокойство. Вероятно тези неща ще имат връзка с вашия любовен или семеен живот. Развитието на вашите планове за тази седмица обаче ще бъде доста непредсказуемо, понякога извън вашия контрол и в неясна посока. На изпитания ще бъдат поставени отношения, в които е било допуснато да се намесят лъжи или измами. Разкриването на истини свързани с подобни действия ще причини сериозни сътресения, разочарования и дори раздели. Колкото и да са болезнени подобни събития по-добре действайте решително сега, отколкото да допуснете попадането ви в безисходна ситуация. Тази седмица вещае различни събития свързани с момиче или млада жена. Вероятно те ще имат връзка с имен ден, рожден ден, успех в образование, кариера и др. Сега ще сте в очакване на новини, които ще определят ваши планове и действия до края на този месец. Ако имате здравословни проблеми използвайте тази седмица за лечение и терапия, посещение на балносанаториум или друго лечебно заведение. Мъжете Рак ще имат досадни ангажименти свързани с роднини или по-възрастни родственици. Жените ще имат настроение и желание за романтични приключения и нови познанства.

 

Лъв Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018
Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще изиграете важна роля в живота на мъж или мъже, чийто действия ще зависят от ваши решения, намеса в техните дела и др. Сега ще вложите повече време и енергия да намерите разрешение на проблеми, които тормозят вашето спокойствие и комфорт. Това от което имате нужда сега е преди всичко стабилизиране в емоционален и психически план след някои неприятни или натоварващи напоследък преживявания. В зависимост от вашите собствени настроения тази седмица може да се окаже много сложна или по-малко сложна. Това ще се определи донякъде и от естеството на домашните ви грижи и задължения. Вероятни са неприятности в дома, които ще чакат единствено вие да ги разрешите. Сега ще имате отговорности спрямо близки хора, които живеят с вас или надалеч от вас. На мнозина от вас ще им се наложи да помогнат в една ситуация на роднина или приятел. Вероятно ще се намесите при разрешаването на проблеми от финансов характер, които касаят мъж от близкия ви кръг приятели или роднини. Ще възникнат кратки затруднения при получаване на пари чрез документ, банка или друга институция.
Здравето ви ще бъде нестабилно и на моменти ще напомня за себе си. Отделете време за необходимите грижи или лечение. През тази седмица избягвайте стреса и се опитвайте да мислите позитивно при всяка по-емоционална ситуация. Мъжете ще очакват важна новина или информация. Жените ще преживеят интересни събития в любовта или на работното си място.

 

Дева Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018
Ако сте родени под знака на Дева ще имате една благоприятна седмица за подобрения в дома си, като основен ремонт или подмяна на мебели и техника. Изпозлвайте тази седмица за разрешаването на домашни или семейни проблеми. Сега ще се ангажирате с посещения в различни държавни институции. Мнозина от вас ще преживеят през тази седмица промяна в работата или кариерата си. Тази седмица вещае отсъствие от работното място поради някаква причина: отпуск, болнични и др. През тези дни ще се ангажирате с разрешаването на проблем или противоречия възникнали между вас и ваш роднина.
Въобще тази седмица ще имате възможност да направите компромиси по деликатни и спорни въпроси. Тази седмица ще обмисляте възможността за едно пътуване до края на това лято. То ще има връзка с покана, с цел туризъм или ще бъде извън страната, където живеете. Ако пътувате тази седмица очаквайте проблеми, които ще дойдат чрез действията на други хора. Във финансов план ще възникнат неочаквани ситуации. С малко повече практичност в действията ви ще можете да излезете от едно затруднение. Жените ще получат покана за събиране по специален повод. Мъжете да бъдат отворени за всяко едно предложение, покана, информация или новина.

 

Везни Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018
Ако сте родени под знака на Везни пред вас е седмица, в която ще трябва да завършите вече започнати проекти или ангажименти. Вероятно досега не сте имали достатъчно благоприятни обстоятелства за тяхната реализация и това е забавило тяхното развитие. През тази седмица нещата ще бъдат по-лесни за предвижване в желаната от вас посока, пише astro.velida.net. Тази седмица едно от важните събития или основен ангажимент ще бъде свързан с млад мъж или момче най-вероятно от кръга ви роднини.

През тази седмица изненадите може да ви объркат, но след първоначалния хаос ще изживеете силни и специални емоции. Тези събития вероятно ще касаят вашия личен (интимен) свят или работата ви.
Като цяло в професионален план ще има доста неочаквани моменти, промени или размествания, които могат да ви притеснят вас или колегите ви. Аз не очаквам неприятни сътресения, независимо как първоначално изглежда това движение. Вашето здраве или здравето на близък човек ще ви бъде притеснение и грижа, което ще е за кратко. Сега ще бъде важно да не изживявате твърде емоционално и най-малкия дискомфорт. Приемете тази седмица като нещо градивно и важно в живота ви, с шансовете които ви предоставя, независимо колко незначителни изглеждат те. Младите мъже неочаквано ще възродят една своя стара идея или връзка.

 

Скорпион Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018
Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица добре подбирайте обкръжението си и не допускайте непознати хора до личните си дела. Наивността и доверието са хубави качества, но тази седмица внимавайте с тях. През тази седмица ще имате един натоварващ ви ангажимент с мъж над 35 годишна възраст, който ще изиска от вас повече търпение и адаптивност към възникващите сложни за вас обстоятелства. Сега може да очаквате всякаква полезна за работата или за личния ви живот информация, която тепърва ще изиграе важна роля в плановете ви.
Кои са негативните страни на тази седмица или това, от което ще трябва да се пазите? Преди всичко не лъжете и не допускайте някой да ви лъже, независимо с каква цел. Една „добра“ лъжа може да спести сега едно разочарование или емоционална болка, но по-късно това да се превърне в лична драма. Добре ще бъдат поставени през тази седмица развитието на материалните и имотните ви дела. Може да купувате или да продавате, да строите или ремонтирате, да творите и съграждате с размах. Много събития тази седмица ще са причина за размисъл от ваша страна. Около вас в средата, където живеете или работите предстоят промени и преживявания, които ще провокират различни въпроси у вас. Отговорите са някъде в бъдещето, до което ще достигнете с търпение.

 

Стрелец Седмичен Хороскоп 9 – 15 юли 2018
Ако сте родени под знака на Стрелец тази седмица не се опитвайте да избегнете или омаловажите семейните си ангажименти, защото рискувате в един момент да се окажете притиснати от неприятни събития вследствие на собственото си бездействие. Сега вършете нещата едно по едно за да можете да се съхраните психически и физически от по-голямото натоварване.
Отделяйте повече време за приятни занимания и събирания с хора, от които имате какво да научите. Тази седмица ще ви зарадват пари, които ще получите най-вероятно чрез документ или новина за предстоящо увеличение на доходите ви. Това ще бъде благоприятно време за уреждане на финансови или банкови документи и договори.
Тази седмица (дори да нямате нужната увереност за това), ще бъде важно време за вас особено по отношение на планирането и организирането на бъдещите ви планове. Видимо или невидимо много неща ще работят във ваша полза. През седмицата ще преживеете загуба или кражба свързана с важни неща за ваши приятели или роднини. Една неприятна новина свързана с човек, когото познавате ще ви стъписа, но вие ще съумеете да преживеете това събитие без голяма драма. Тази седмица ще бъде благоприятна за планове и ангажименти свързани с деца, за работа с деца и др.

 

Козирог Седмичен Хороскоп 2 – 8 юли 2018
Ако сте родени под знака на Козирог пред вас е седмица на важни решения или промени. Не се страхувайте от новите неща в живота си. Не се страхувайте да бъдете търпеливи или да съграждате отново и отново. Това е вашия процес на еволюция и не вървете срещу него. Това ще бъде благоприятна седмица за съдебни или юридически дела. През тези седем дни ще имате неотложни ангажименти свързани с дете или с млад човек от семейството си. Ако работата ви е свързана с деца, сега ще можете да постигнете важни за вас резултати. Тази седмица ще бъде важна за подготовката и реализацията на важни ваши задачи и планове свързани с жилището, където живеете, с дом, който ремонтирате или строите, със стопанство за което полагате сериозни грижи. В този план са възможни всякакви промени и успешни действия. В голяма степен седмицата ще бъде благоприятна и за семейните ви начинания или ангажименти, независимо дали са свързани с хора от собственото ви семейство или с роднини по майчина или бащина линия. Възможни са събития свързани с годеж, сватба, рожден ден, юбилей и др. Сега ще бъде важно да отделите време за отчет, баланс и планиране на финансовите ресурси, особено ако имате неизчистени фианснови плащания и задължения. Миналото ви така или иначе ще напомни за себе си, особено ако имате такива неизчистени неща.

 

Водолей Седмичен Хороскоп 2 – 8 юли 2018
Ако сте родени под знака на Водолей пред вас е седмица, в която ще имате повече финансови ангажименти свързани както с личния ви бюджет, семейните приходи и разходи, така и с различни банкови или данъчни институции. Сега ще можете да кандидадствате за кредит, да уредите по-добър договор на заплащане от работа и др. През тази седмица по-скоро ще разчиствате отложени задачи, ще реализирате забавени или забравени идеи и планове и др. Сега се пазете от кражба в дома си, на работното си място или когато сте на публично място. Една кражба през този период може да е на ваши вещи, на лична информация или кореспонденция. Една неприятна новина може да ви разстрои, особено ако тя има връзка с човек, когото познавате отблизо. През тази седмица мнозина ще имат ангажименти с имущество на починали роднини, с наследствена пенсия, завещание или други подобни неща. Това ще бъде важно време за разговори с хора от Отвъдното (ако имате надежден медиум) или чрез личните ви съновидения. През седмицата много събития ще ви накарат да размислите за някои трансформации в собствения ви живот или в живота на ваши близки роднини и приятели. Сега ще бъде важно да внимавате с коментарите си, какво казвате и на кого. Изненади през тази седмица няма да лиспват, напротив може да са почти ежедневни. В повечето случаи те ще дойдат по линия на различни предложения, покани, чрез телефонни разговори и др.

 

Риби Седмичен Хороскоп 2 – 8 юли 2018
Ако сте родени под знака на Риби тази седмица ще ви принуди да промените някои свои планове и да насочите вниманието си към конкретни събития или ангажименти свързани с момче или млад мъж. В повечето случаи те ще бъдат свързани с тяхното образование, кариера и развитие, но разбира се индивидуално всичко е възможно. Тази седмица ще можете да се представите добре на работното си място, да затвърдите своя позиция или да ви бъдат възложени нови задачи и ангажименти. Седмицата ще бъде благоприятна за начало на нова работа или за търсене на такава. През тази седмица вниманието ви също ще бъде ангажирано с битови проблеми, ремонти или размествания в дома, подобрения с нови мебели или техника и др. Емоционално няма да сте винаги в добра кондиция. С повод или без повод може да изпадате в меланхолия, тъга по миналото или по определен човек, леки депресивни състояния и др. Неочаквано събитие свързано с момиче или млада жена може да ви накара внезапно да отидете някъде или да пътувате. През тази седмица определено ще имате много повече контакти, посещения в различни институция или в дома на ваши роднини и приятели.

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

1536663119-sistemen-bufer-15

Бременната Любов от тризначките осигури на цялото си семейство царски живот в Англия… СНИМКИ

септември 11, 2018
Image_7044447_128

Млад кардиолог: Майка ми почина в ръцете ми, тогава реших, че искам да бъда лекар

септември 11, 2018
2111703449

Той е българин и е №1! Ето какъв живот живее Филип Захариев в Дивия запад на Арктика… СНИМКИ

септември 9, 2018
1536469705-par1

Чудо на един от най-важните ни празници! Сляпо момиче прогледна в параклис пред десетки свидетели

септември 9, 2018
очите285-159986-0_wide

Очите се гърчи в страшни болки в килията си, единият му бъбрек отказа, местят го в затворническа болница

септември 9, 2018
381-657x400

Как изглежда днес актрисата, изиграла Пипи Дългото чорапче през 1969-та? (СНИМКИ/ВИДЕО)

септември 8, 2018