Коментари

В китайското разузнаване потресени – каква е тая държава, тук управниците са откраднали поне 250 млн. евро само през последната година…

В китайското разузнаване потресени – каква е тая държава, тук управниците са откраднали поне 250 млн. евро само през последната година…

Китайското разузнаване потресени – каква е тази държава тук управляващите са откраднали поне 250 милиона евро само през последната една година…

На фона на всички тирирамби на българските медии, че китайците ще похарчат парите си в България се появиха информации, които са разпространени от китайското разузнаване какво и как се случва в България.

 

Според източниците ни, докато са гостували в България китайците, не са допускали българи до етажите в хотела си, защото са се страхували да не бъдат окрадени и да не ги обвини някой после в Китай, че са се срещали и коментирали корупционни схеми на четири очи с компрометирани български политици.

Според китайското разузнаване в България само през последната една година са откраднати в корупционни схеми с участието на политици над 250 милиона евро, като се крадяло от всичко от издаване на документи, до строежи на спортни зали и пътни съоръжения.

 

Китайците просто били потресени от бездействието на българската прокуратура и съд, но по – късно осъзнали факта, че в България корумпираните назначават органите и хората, които трябва да ги разследват.


Китайски разузнавач е коментирал със свои колеги, че България е световен шампион по крадене на пари от всичко, независимо дали става дума за внос, износ, обществени поръчки или издаване на документи.

 

Според разузнавача китайците са били в София, защото ги интересуват Гърция, Унгария и Румъния, а България е трябвало да бъде уважена като домакин, но освен заем, който ще връщат с лихвите нищо друго не е договаряно.

 

Техният премиер е един примат, който като види банан, който може да открадне полудява и започва с изцепките. Позволи си да унижава нашият премиер, като го направи куриер по който изпрати букет за Ангела Меркел, този човек е за психиатрията, това няма как да е политик е коментирал още китайският разузнавач.

Източник: https://xaknewzz.blogspot.com/2018/07/250.html

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Коментари

More in Коментари

ципрас304f145e05b326546d85446b87704fe7

Гърция – България – 10:0! Ципрас смачка администрацията, Борисов я разду до небесата

август 28, 2018
boiko3

Всяка срязана лентичка е нечия жалейка, г-н Борисов. Не се радваме на построеното, защото го плащаме с живота си

август 28, 2018
vasilev

Ципрас смачка администрацията. Борисов я разду до небесата

август 27, 2018
giphy

21 въпроса в деня на национален траур… Страх ме е къде живея! Вас не ви ли е страх?

август 27, 2018
къциbig_0000220272-article2

Къци Вапцаров разкри нещо за трагедията до Своге и “Трейс”, което никой не смееше да каже на глас

август 27, 2018
Screen-Shot-2018-07-04-at-9.45.24

Равносметка в 50 примера на феноменалния успех на ГЕРБ под изкусното лидерство на Бойко Борисов

август 26, 2018