ОБЩЕСТВО

Горещи разкрития: Нови богаташи изреваха от Националната лотария, не им дават парите, а причината е…

Горещи разкрития: Нови богаташи изреваха от Националната лотария, не им дават парите, а причината е…

naclot

Нови богаташи от Националната лотария само могат да си мечтаят за милионите!

 

 

 

 

 

Чудовищен скандал с Националната лотария взриви медии и форуми. Когато стана ясно, че новите богаташи (както им се искаше да се нарекат), не са си получили парите. Това съобщи агенция ПИК, а информацията вдигна читатели на бунт.

 

 

 

 

Оказа се, че не само прословутият чичо Митко от Ямбол, който удари рекордните 12 милиона лева от джакпота, няма да си види богатството. Както знаем, той ще получава по 500 бона годишно и така ще има да си чака парите в рамките на цели 20 години и отгоре.

 

 

 

 

Други обаче, с далеч по-малки печалби, са също изиграни яко (въздържаме се да употребим друга, по-силна дума). Стана ясно, че и да спечелиш един милион например, той няма да ти бъде платен веднага. А отново на части. Този път за други, по-мижави суми, с които ще трябва да се задоволяваш.

 

 

 

 

 

 

Такива били правилата на Националната лотария. Ами, да им имаме правилата. Една нищо и никаква леля Гошка, която първо е циганка, второ е емигрант в Испания, взе над 50 милиона евро накуп. Защото спечели от лотарията. Тамошната обаче. Тук, родната, иска да те цеди и да те остави отново в мизерията.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Адвокати коментираха пред ПИК, че Националната лотария погазва всички закони и с принудителното излъчване на спечелилите в ефир. Може 10 000 лева да си ударил, но трябва да се покажеш по телевизора. Иначе нямало да си получиш парите.

 

 

 

 

 

За това изнудване алармираха потърпевши, които били принудени да подпишат и договор за конфеденциалност. Сиреч – пред никого и никъде да не разкриват каква сума са получили и колко време са им я отпускали на минимални вноски.

 

 

 

 

 

Ако се раздрънкат, щели да си носят последиците – сещайте се как ще ги ошушкат. Това обаче не е всичко. Най-лошото е, че богат от лотарията няма как да станеш. Не и реално.

 

 

 

 

 

Защото никой не ти гарантира какво ще се случи с фирмата и играта след две-три години например. Ами ако лотарията фалира – тогава си оставаш с пръст там, където слънце не огрява, категорични са адвокатите.

 

 

 

 

 

 

 

 

Безумно е и друго. Ако, не дай си Боже, вземе, че се спомине, близките му не наследяват печалбата, пише ПИК. И това ако не прилича на жив пладнешки обир, ами здраве му кажи!

 

 

Националната лотария

Източник: goreshto.net/pik

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

Âàðíà (2 îêòîìâðè 2016)   ñëúí÷åâèÿ îêòîìâðèéñêè äåí ìíîçèíà èçáðàõà äà ïî÷èâàò íà ïëàæà êðàé ìîðåòî. Ïðåñôîòî - ÁÒÀ ñíèìêà: Ãåîðãè Ãåí÷åâ(ÂØ)

Неизяденото днес кюфте – карначе утре! Вижте какви уловки дебнат туристите

юли 6, 2018
босияbig_0000l9d52

Босия възмутен, отговори на президента: Очаквах лична среща, получих едно възглупаво писмо

юли 6, 2018
1530782697-thumb-890x0-baba-040718-730x471-640x381

На 108 години почина една от най-възрастните жени в България, спасена като дето по чудо от башибозука в дълбока хралупа

юли 5, 2018
barovecat-s-bugati-za-5-miliona-lv-ne-se-intersuva-ot-silikonovi-bramchalki-vsichko-za-transportniia-bos-s-nai-barzata-kola-v-sveta-1

Сензационни разкрития! Баровецът с „Бугати” за 5 милиона лв. не се интересува от силиконови бръмчалки, а си пада по…

юли 5, 2018
анекдоbig_0000l99a0

Д-р Николай Михайлов: Бойко е един голям политически анекдот за Европа

юли 5, 2018
martin-karbovski

Мартин Карбовски: Босия трябва да умре, за да раздвижи утайката в душиците ни

юли 5, 2018