Криминално

Синът на Ценко Чоков припаднал след няколко яки крошета, дори охраната му не могла да го спаси от…

Синът на Ценко Чоков припаднал след няколко яки крошета, дори охраната му не могла да го спаси от…

версамо1530625342-sinat-na-ceko-chokov-pripadna-sled-niakolko-krosheta-ot-joro-versamov-1
Бившият затворник Георги Варсамов, който взе участие в първия сезон на “Фермата” е имал спречкване със сина на скандалния кмет на с. Галиче Ценко Чоков.
Криминално проявеният Мартин Чоков за пореден път решил да се прави на мъж в столичен клуб, но попаднал на не когото трябва. Пердето на Версамов бързо паднало и с няколко удара повалил Чоков-младши. Дори охраната не го спасила от позора.
Случката се разиграва преди около два месеца. Жоро Варсамов е с приятели на бар и тръгвайки си от заведението, попаднал на самонадеяния Мартин. Мислейки си, че гардовете му ще го спасят от юмручното право на бившия затворник, той започнал да обижда и създава проблеми.
Като се има предвид лудата глава на Варсамов, който многократно е заявявал, че не понася татините синчета, бързо дал урок на младежа. Бившият гард на Таки решил да накаже Мартин Чоков, който се прочу с множество нападения срещу невинни граждани.
Цяло Галиче трепери от скандалната фамилия, която налага свои правила и закони в селото. През 2016 г. без причина той нападна 19-годишния студент Радослав Илиев. След удар с юмрук в лицето младежът, който се е възстановявал след две операции на главата, пада на земята. Приятел го транспортира до врачанската болница, където е настанен с мозъчно сътресение.
Малко преди това пък кметският син Мартин отново бе замесен в побой в заведение в Бяла Слатина, но пребитият се отрече от показанията си, а случайно или не, видеокамерите от мястото на инцидента се оказаха извън строя във въпросната нощ.
Смята се, че семейството е оказало натиск срещу пострадалия, който Мартин млатил с метален бокс.
Припомняме, че през 2016 г. кметът и двамата му синове Мартин и Спас Чокови бяха задържани от полицията. По информация на прокуратурата кметът е задържан във връзка с организирана престъпна група за лихварство и палежи.
Явно кметското синче е свикнало навсякъде да демонстрира надмощие, но при бившия затворник Варсамов удряна камък. И си понася последствията. След ударите Мартин Чоков е припаднал на земята пред заведението, заедно с превиващите се от болка охранители.
Скандалният участник от „Фермата” отскоро се подвизава на родното Черноморие. До нас достигна информация, че е купил дискотека в скъпарския курорт Лозенец. Бръкнал се доста дълбоко в джоба за ремонт, както и за хонорари на изпълнителите, които гостуват в клуба, пише ШОУ.

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Криминално

More in Криминално

153479313880750

Семейство от Германия дава щедра награда: 2500 евро, ако помогнете да намерят откраднатото им БМВ! (СНИМКИ)

август 20, 2018
2111655329

Цачева пази в дълбока тайна имената на 72-ма избягали затворници с абсурден аргумент

август 19, 2018
768x432

Заради критики към Ангелкова, маскирани опитаха да нахлуят в дома и сплашат бивш зам.-министър на туризма… СНИМКА

август 17, 2018
rumen_andreev_1_600x3942

Самоубиха ли го? Андреев водел разследване “Кмета”. Имало не един, а няколко изстрела…

август 13, 2018
991-ratio-cecka-cacheva

3 дни по-късно! Заличават фирми и дългове за милиарди, дори Цачева сезира прокуратурата във връзка с Търговския регистър

август 12, 2018
бивш1534059600-ruu

Самоуби се бившият зам. вътрешен министър Румен Андреев. Съпругата му: Не мога да повярвам!

август 12, 2018