ИНЦИДЕНТИ

Шефът на фонд “Земеделие” хванат да шофира дрогиран с кокаин, Бойко нареди да го скрият – ритат в един отбор…

Шефът на фонд “Земеделие” хванат да шофира дрогиран с кокаин, Бойко нареди да го скрият – ритат в един отбор…

boy
Сайтът “Афера БГ” се добра до истината за хванатия от органите на реда нашмъркан с дрога висш държавен чиновник, за който медиите съобщиха преди няколко дни… Ето какво писмо е получено в редакцията, публикуваме го едно към едно:
„ЗА ЧЕСТТА НА ПАГОНА
На вниманието на Г-жа Томова!
Служител съм на Пътна Полиция и бях на работа, когато беше спрян Шефът на Държавен фонд „Земеделие”, който кара надрусан в центъра на София.
Противоречива информация, че високопоставен, държавен служител е хванат да кара аудито си в центъра на София, се появи за кратко в мултимедийното пространство, но… толкова.
От колеги научихме веднага кой е този човек в сферата на „Калинките” /препратката е към скандално назначената Калинка в същия фонд/. Това бил Живко Живков – 40-годишният, бивш партньор на Йосиф Новосад – младши с колбасарската фирма ЧЕХ, която Пеевски „гушна” наскоро.
Живко Живков е от град Горна Оряховица и израсна в системата на зърнарите, от най-ниско ниво. Беше шеф на Фонда в Търново и от там – на най-високия пост, след министъра /сега, Румен Порожанов/. Живков разпределя милиони левове и близки до него говорят, че се е самозабравил, напоследък. / инфото е на колеги от Търново /.
xx1
Така се стигнало до конфузната, за нас и МВР, случка преди няколко дни в центъра на София. Дежурните колеги от Пътна Полиция са си свършили работата, забелязвайки Ауди, с немска регистрация да криволичи и са го спрели и проверили. Полевият наркотест е дал положителна проба на… кокаин. Дори, колата е била конфискувана от колегите.
Шефът ни обаче Тенчо Тенев, лично се бил заел да прикрие случая и очевидно – успява. Фрапираща е информацията, че лично премиерът Борисов е задал какво да е поведението на Тенев и е дал директивата – Живков да се прикрие.
Въпреки, че информацията е пикантна и агенция blitz.bg, воглаве с Ивайло Крачунов – главният й редактор, пишат за случая – името Живко Живков не се споменава.
Отново от наши източници колеги от страната разбрахме и за друга слабост на двуметровия Живков – проститутки, от чиито… части смъркал дрога с Й. Н., и…крадени коли с пренабити номера.
В тази връзка  и  Аудито, което е спряно, е с немска регистрация. Упоритият  опит на ваши колеги да разберат официално за случая, стигна до там, че, цитираме: „Имало е нещо, но момчетата /катаджиите/, се… объркали“.
Защо Живков е толкова важен, че Борисов спуска директиви на Тенчо Тенев да свали случая от бюлетина? Чакаме отговор от Цацаров!
Източник: Афера.бг

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

линейка1490100689-lineeeika

Тъжно! Ето как се стигнало до нелепата смърт на малкия Сашко, който се задуши в кола от жегата

август 27, 2018
orig

Георги – най-младата жертва край Своге: Пълен отличник, бъдещ финансист и патриот… СНИМКА

август 27, 2018
katastrofa-kraj-Svoge

Появи се ПЪРВА СНИМКА на шофьора и собственик на автобуса – ковчег! Ето кой е той…

август 27, 2018
поповица1517994904-home-qmdxuu-chiozo-9tg2ou-j

Какво става? Нова ужасяваща катастрофа със загинали, сега до Поповица!

август 27, 2018
сливенско20110610.dafgvjzphk

Огромна трагедия в Сливенско! 2,5-годишно дете почина, заключено в кола при адска жега навън

август 27, 2018
1535301492-sistemen-bufer-27

Лоши новини за шофьора на автобуса – ковчег, потопил в кръв Искърското дефиле

август 26, 2018