Политика

Биков: Поведението на Нинова е провокация срещу националната сигурност, органите да я разследват

Биков: Поведението на Нинова е провокация срещу националната сигурност, органите да я разследват

биков110076_660_370

Действията и безотговорното поведение на Корнелия Нинова са  провокация срещу националната сигурност на България. Ние се надяваме компетентните органи да разследват това поведение“.

Това заяви на извънредна пресконференция депутатът от ГЕРБ Тома Биков по повод днешните изявления на лидера на БСП Корнелия Нинова, че чума по домашните животни в Странджа не е имало. Тя каза, че единствените умрели животни са избитите от БАБХ овце и кози и поиска оставките на министрите Румен Порожанов и Валентин Радев.

На първо място искаме да кажем, че въпросът с чумата и т. нар. „втори проби“, показват, че институциите са реагирали адекватно и заразата е предотвратена“, каза Тома Биков.

Депутатът от ГЕРБ съобщи, че партията ще призове да се разследват „черни каси“ в БСП, защото казусът „Бенчо Бенчев“ можело да се окаже правило.

code Copy and paste this code on your site.

„Ние все още не сме чували какво мисли тя за Бенчо Бенчев. Тя реагира на този огромен скандал с фейсбук публикация. Ще припомня – Бенчев твърди, че е финансирал БСП с повече от 50 000 лева, а централното ръководство твърди, че подобни суми не са регистрирани. Нашите съмнения са актуални, че в БСП има черни каси. Казусът с Бенчев вероятно не е изключение, той може да се окаже правило, може да се окаже модел“, каза Биков.

„Трябва да се каже в какво се изразява помощта на г-н Бенчев в кампанията на президента Румен Радев. Тук въпросът не е към Сметната палата, проблемът е в това, което не пише в Сметната палата. В кампанията на г-н Радев участваха безработни, социално слаби с по 6000 лева дарения.

Всички тези въпроси ние ще продължим да задаваме. Дали г-жа Нинова ще отговори, аз се съмнявам. Тя се държи като собственик на работническо мениджърско дружество и превръща тази партия в това. Човек който не отговаря на важните въпроси, засягащи нея и ползва работническата част в тази формулировка за параван на мениджърските изпълнения стил Бенчо Бенчев“, добави той.

БСП нямат право да говорят за европейските фондове, защото по време на тяхното управление Европа два пъти ги спира“, коментира от своя страна Александър Ненков.

Епицентър

loading...
0
Политика

More in Политика

ДЯНКОВ123720_660_370

Дянков нервничи в съда, блъска оператор… (ВИДЕО)

март 5, 2019
НИНОВА1cd03ae2c7a42b21bb9835cbaee3c519_XL

Нинова: Кога Борисов ще поиска и получи гаранциите от ЕК за „Турски поток“?

март 5, 2019
big_29_1

Паси заговори за оръжия и газ и обяви: На Путин България не му е важна и затова тук идва Медведев

март 5, 2019
orig (1)

Борисов: Никога светът не е бил под такава заплаха като сега, настоявам за преговори

март 4, 2019
рад768x432

Радев пред Медведев: Българо-руският диалог допринася за връщане на доверието между ЕС и Русия

март 4, 2019
чернооооо123613_660_370

Медведев: Изтребители винаги ще дойдат, важното е в България да дойде газ

март 4, 2019