ИНЦИДЕНТИ

Братчето на убития Алекс от Бяла спря да говори

Братчето на убития Алекс от Бяла спря да говори

братчеbig_1bf5

 

 

 

“Родителите на Алекс нямата сили да присъстват на съдебното заседание. От една година, откакто го няма на този свят най-голямото от трите им момчета, живеят в ада”. Това разкри лелята на 18-годишния Алекс Ангелов от Бяла Силвия Панайотова, пред “Телеграф”.

 

 

Момчето издъхна на 15 юли миналата година в болница след нелеп инцидент, случил се седмица по-рано на излизане от дискотека при спречкване с роми. Обвинен за извършване на престъплението е 32-годишният Валентин М. от Бяла, пише novini.bg.

 

 

Лелята на Алекс сподели още, че по-малкото му братче, което сега е на 4 години, е спряло да говори след смъртта на батко си. Столични лекари давали надежда, че детето ще се оправи с времето, но сега било рано, защото по този начин изразявало мъката си.

 

 

Близки и приятели на Алекс се събраха още сутринта на протест пред Съдебната палата в Русе с искане за справедлив процес. Сред тях бе и 17-годишният му брат Павел. Приятелката на Алекс – Никол, пък носеше портрета му.

 

 

 

В хода на делото бяха разпитани двама свидетели, които не се явиха на делото в началото на юли, тъй като са били нередовно призовани. Травеститът Янко, който обясни, че работел като танцьорка, е бил същата нощ в дискотеката, в която Алекс се е веселил с приятели. Показания даде и друг свидетел, дошъл от Холандия за делото.

 

 

 

Спречкването е станало на 8 юли миналата година към 5:50 часа пред дюнерджийница в града. Според показанията на свидетели Алекс е вървял след група роми, тръгнали да се прибират от дискотеката, викал е след тях и ги е псувал и обиждал.

 

 

 

Други обаче твърдят, че момчето не е проявявало агресия, въпреки че е пило алкохол в заведението. Станало е спречкване между 15-годишния племенник на обвиняемия и Алекс. За да защити роднината си, вуйчото Валентин ударил 18-годишното момче, то паднало назад, ударило главата си в плочките и не помръднало.

 

 

 

Обвинението на прокуратурата срещу Валентин е за предумишлено убийство по хулигански подбуди.

 

Петел

https://petel.bg/Bratcheto-na-ubitiya-Aleks-sprya-da-govori__280524

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

бус766-179869-1_wide

Проговори адвокатът на шофьора на автобуса ковчег, отнел живота на 17 души до Своге: Той ми разказа, че…

август 29, 2018
река1535399339-1

Очевидец на ада до Своге: Шофьорът на автобуса не е виновен, там течеше река, а мантинелата е скъсана преди повече от месец

август 28, 2018
линейка1490100689-lineeeika

Тъжно! Ето как се стигнало до нелепата смърт на малкия Сашко, който се задуши в кола от жегата

август 27, 2018
orig

Георги – най-младата жертва край Своге: Пълен отличник, бъдещ финансист и патриот… СНИМКА

август 27, 2018
katastrofa-kraj-Svoge

Появи се ПЪРВА СНИМКА на шофьора и собственик на автобуса – ковчег! Ето кой е той…

август 27, 2018
поповица1517994904-home-qmdxuu-chiozo-9tg2ou-j

Какво става? Нова ужасяваща катастрофа със загинали, сега до Поповица!

август 27, 2018