Коментари

Всяка срязана лентичка е нечия жалейка, г-н Борисов. Не се радваме на построеното, защото го плащаме с живота си

Всяка срязана лентичка е нечия жалейка, г-н Борисов. Не се радваме на построеното, защото го плащаме с живота си

 

boiko3

 

 

Всяка срязана лентичка е нечия жалейка, г-н Борисов.

Не се радваме на построеното, защото го плащаме на четворна цена, а често и с живота си, г-н Премиер.

 

 

Плащаме построеното на четворна цена, защото вашите и на Пеевски фирмите, които печелят обществените поръчки за строеж на пътища и различни инфранструктурни обекти крадат до 80 % от парите. А в това време болниците ни фалират, но за Пеевски и герберските обръчи милиарди за крадене има. Два милиарда за саниране и краде има, но 200 000 за врачанската болница няма.

 

 

 

 

Плащаме го и с живота си, защото мафията строи за да краде и строи некачествено. Пътища убийци, магистрали убийци, тунели убийци… Всяка срязана лентичка е нечия жалейка, г-н Борисов. Всяка година се “рехабилитират“ по 600 километра пътища за милиард и половина лева и всяка година по пътищата ни загиват над 700 човека. И често именно по рехабилитираните пътища. На всеки километър…труп.

 

 

 

 

Други 200 000 българи се евакуират ежегодно от родината си, прокудени от зверската корупция, липсата на справедливост и мизерията. Така убива корупцията.Така убива мафията. Тка убива системата. Това са нашите близки и роднини, г-н Борисов, вашите са в чужбина. Ние и нашите близки загиваме в България , вас и Пеевски ви пазят и возят с бронирани лимузини за милиони, пак от нас платени. И ви охранява НСО, пак ние плащаме.

 

 

 

Помните ли село Хитрино, г-н Борисов? Лично си правихте ПР и селфита на гърба на човешката трагедия при катастрофата в Хитрино и обещавахте, обещавахте… И пак виновни няма, само машинистите са виновни. А фирмата на вашият приятел Цеко Минев, собственик на влака убиец вина няма, нали? И нито една институция вина няма, нали? Просто хората са нямали късмет, че живеят в България, както с Търговският регистър.

 

 

 

А Горни Лом помните ли, г-н Борисов? Загинаха 15 човека, лично заявихте “зная нещо, този взрив не е случаен“! И какво, г-н Борисов, съдът обяви всики обвинени за невинни. И пак нито една институция не носи отговорност! И пак фирмата утилизирала мините, свързана с  вашият приятел Гоце, няма вина! Сами са си виновни хората, нямат късмет.

 

 

 

 

А убитата жена при падналата лампа в тунела на Витиня, помните ли? Късмет?

 

 

 

Сега и при катастрофата в Искърското дефиле пак виновни няма. Само шофьора. Пак никой не носи отговорност. И пак фирмата ремонтирала пътя за 46 милиона, от вашите фирми, г-н Борисов, ще се окаже невинна. Просто лош късмет. И Босия скоро ще си отиде, г-н Борисов и това ли ще е лош късмет? Този “късмет“ се нарича Московски. А “късмета“ на целият народ се нарича МАФИЯ и тя има своите имена – Борисов, Цветанов, Цацаров, Минев, Нинова, Гергов, Първанов, Пеевски, Доган…

 

 

 

 

И за 16-милиарда източено ДДС виновни няма, а българите събират левчета за да лекуват близките си в чужбина, защото държавата пари няма.

 

 

 

И за 20.6 милиарда данъчни задължения, отписани от НАП заради давност виновни няма. Но имаме политици с офшорки, ролс-ройсове и къщи в Барселона.

 

 

 

 

И за 1.5 милиарда източени от Здравната каса виновни няма, и пари за децата с увреждания държавата няма. Но за охраната на Пеевски милиони има.

 

 

 

 

И за 4-те милиарда източени от КТБ виновни няма.

 

 

 

И за фалита на “Олимпик“ виновни няма.

 

 

 

И за срива в ТР виновни няма.

 

 

 

И за хилядите корупционни схеми, гейтове и скандали, които ни заливат ежедневно все виновни няма. Батко невинен, братко невинен, Цветанов невинен, Бисеров невинен, Пеевски невинен, Масларова невинна, Боршош невинен, Московски невинен…

 

 

 

Късмета няма нищо общо, г-н Борисов, това, което вие наричате “стабилност“, ние го наричаме с истинското му име – диктатура на мафията и геноцид! Шепа мутри, мафиоти, ченгета и олигарси ограбват, убиват и затриват цял един народ водени от своята алчност и наглост. Крадете нашите пари и с нашите пари ни убивате.

 

 

 

БОЕЦ обявяваме ГРАЖДАНСКА СЪПРОТИВА срещу властта на мафията и до дни ще огласим и конкретните си действия. А винаги водим битките си до край! Важно е. Важно е да съберем подкрепата на будните и непримиримите. И да се изправим срещу мафията. Трябва да обърнем тренда, да почнем да броим арестуваните и осъдени политици, а не загиналите и прокудените българи. Стягайте се.

 

 

 

Късмета ви свърши, г-н Борисов. Сега ще плащаш, Буда. И ти и цялата ченгеджийско-мафиотска банда.

 

Източник: Сдружение „БОЕЦ“

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Коментари

More in Коментари

vasilev

Ципрас смачка администрацията. Борисов я разду до небесата

август 27, 2018
giphy

21 въпроса в деня на национален траур… Страх ме е къде живея! Вас не ви ли е страх?

август 27, 2018
къциbig_0000220272-article2

Къци Вапцаров разкри нещо за трагедията до Своге и “Трейс”, което никой не смееше да каже на глас

август 27, 2018
Screen-Shot-2018-07-04-at-9.45.24

Равносметка в 50 примера на феноменалния успех на ГЕРБ под изкусното лидерство на Бойко Борисов

август 26, 2018
илиан1f46b32b47fa5dd34034dc69815c14ff_XL

Атаката срещу президента за ПТП на баща му е гротеска, грозна сцена от квартална кръчма

август 26, 2018
katastrofa-kraj-Svoge

Скандал! Къде се покриха министър, шеф на АПИ, областен управител и фирмата, сложила асфалта?!

август 26, 2018