Криминално

В профила на Димитър Желязков във фейсбук се появи текст, с който казва на политиците какво мисли

В профила на Димитър Желязков във фейсбук се появи текст, с който казва на политиците какво мисли

 

Mitio-10

 

 

 

Господа политици, години наред ме нареждахте като бандит, но да се върнем към началото.
Помните ли господа политици как някой заложи бомба пред дома ми и вместо да убие мен, уби жена ми?

 

 

 

 
Колко години минаха знаете ли, защото аз знам, но също така знам, че МВР и Прокуратурата така и не откриха извършителя. Но пък децата ми които тогава бяха бебета, днес могат да имат деца?

 

 

 

 

 

Спряган съм за един от топ бандитите в България и всеки втори иска да познава Митьо Очите, но всъщност само аз и единствено аз, един единствен път се признах за виновен, че съм бил шеф на организирана престъпна група и си излежах присъдата.


Може да не съм ангел, може да не съм бил добър човек, но не по вас, а по мен беше стреляно в центъра на Слънчев Бряг в заведение и извършителите са ясни, но естествено няма наказания?!

 

 

 

 

 

 

Тук искам да ви попитам виновните кога ще бъдат осъдени, защото в престрелката загина човек, можеше и да загинат невинни, но не аз стрелях тогава, а по мен и моите приятели беше открит огън, валеше дъжд от куршуми всички знаем кои са извършителите, но както виждаме и всички заедно – осъдени няма, но пък Митьо Очите пак е спряган, че имал ОПГ и тероризирал морето.

code Copy and paste this code on your site.


Искам преди да приключа господа политици и всички вие служители на закона в съда, прокуратурата и МВР да прочетете добре какво съм написал, защото повече може и да не съм послушен и да започна да говоря с имена, за канали на политици, министри, депутати.

 

 

 

 

 

 

За наркозависими такива и за всичко каквото се случва в България с неудобните на политиците, мене вече няма какво и как да ме спре, защото е ясно, че сте решили да ме приключите и като човек, но преди да ме приключите и аз ще бъда лош и ще дам доста информация, която съм събирал за вас през годините за връзките ни с нас, пиша нас, защото ние сме лошите бандити, а вие които крадете милиони и ни търсите да ви вършим мръсната работа винаги трябва да сте чисти и да не ви закача никой.

 

 

Нека не забравяме, че аз съм един от малкото оцелели от самото начало на прехода и съм минал през всички етажи в ерархията на улицата, нека не забравяме също така, че много от нашите приятели умряха, защото бяха неудобни за вас и вашите дела.

 

 

 

 

 

 

 

Имам какво още да напиша, но засега ще спра до тук, защото все още си мисля, че срещу мене нямате нищо, но някой се опитва да ни изчисти от Несебър и Слънчев Бряг, за да стане едноличен лидер в курорта и този някой не е от нашите, господа политици, той е някой от вас.

 

източник:

https://xaknewzz.blogspot.com/2018/08/blog-post_11.html

 

loading...
0
Криминално

More in Криминално

артин1920x1080

Мартин Петров: Банката ми предложи 10% от изчезналите пари, аз отказах

февруари 25, 2019
121965_660_370

Ново масово убийство в Нови Искър разтресе страната – 25-годишен изби роднините си

февруари 18, 2019
Young man in handcuffs

Хванаха 19-годишния предполагаем убиец на младия Валери при масовия бой в Кюстендил

февруари 18, 2019
цццццццц1550069715-ett

Ето кой е българинът Ц.Ц. , получил 140 млн. евро от Венецуела с адвокатска сметка, а банката е…

февруари 13, 2019
бабаит1550039483-sklzydfkhdfg

Страшен рекет с коли в столицата, паркираш, идват гологлави бабаити и ти искат 300 лева заради…

февруари 13, 2019
дансbig_3556

ДАНС и САЩ хванаха българин с милиони от Венецуела! Инициалите му са Ц.Ц.

февруари 13, 2019