Криминално

Заради критики към Ангелкова, маскирани опитаха да нахлуят в дома и сплашат бивш зам.-министър на туризма… СНИМКА

Заради критики към Ангелкова, маскирани опитаха да нахлуят в дома и сплашат бивш зам.-министър на туризма… СНИМКА

 

768x432

 

 

Маскирани са се опитали да нахлуят в къщата, където е бил със семейството си бившият зам.-министър на туризма Бранимир Ботев, съобщи той пред bTV.

Категоричен съм, че това е опит за демонстративно сплашване„, каза Ботев.

 

 

botev_branimir_900

 

Трима маскирани са прескочили оградата на дома в сряда вечерта към 22 часа. Пред телевизията той разказа, че има опит да нахлуят няколко души с качулки, маски и шапки. Навлизането им в къщата е предотвратено по случайност. Един от синовете на бившия зам.-министър е забелязал нападателите и започнал да вика.

 

 

 

 

Единият от маскираните е прескочил оградата и вече се е насочвал към къщата. В този момент кола е минавала по улицата. Вероятно чувайки виковете, шофьорът е осветил нападателите с фаровете си. Маскираните са прескочили обратно през оградата и са се отдалечили, разказа Ботев.

 

 

 

 

„Психически няма как това да се преодолее, травмата е жестока“, каза бившият зам.-министър. По думите му, той е обикновен човек. „Децата, близките ми са свещени за мен. Нямам охрана от НСО. Безумие е това, което се случва“, заяви той.

 

 

 

Ботев е убеден, че целта на маскираните не е била обир на дома. Крадците идват призори или през нощта. На улицата има паркирани коли, видимо е, че къщата е обитавана, поясни версията си бившият зам.-министър на туризма.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

„Не може да е обир в 10 часа вечерта от маскирани обирджии. Преди три дни дадох интервю за начина, по който се управлява туризма. (Той е) в ръцете на мутрите. Това е противопоказно за българските граждани и туристите“, каза Ботев.

 

 

„Считам, че това, което се е случи е пряко свързано с моето интервю, получих определени съвети. Фактите са много простички. Това е близо до Евксиноград„, поясни бившият зам.-министър.

Припомняме, в интервюто на Ботев се казва, че той вече не вярва на статистиката, предоставяна от Министерството на туризма.

 

 

 

Престанах да вярвам на данните, които ръси Министерството на туризма. Ще вземе да се окаже, че за 4 години, два пъти се е покачил туризмът ни. Това не е вярно, заяви тогава Ботев.

 

 

 

 

„Данните на Николина Ангелкова и световните организации много се разминават. Това е защото управляващите не искат да изведат реална статистика колко хора почиват в България. А това се прави защото тези пари отиват в нечий джоб„, заявява Ботев пред телевизия „България он ер“.

 

 

Бившият заместник министър е изпратил седем въпроса към Ангелкова, но и думичка не му е било отговорено. Според него става въпрос за заинтересовани страни. По думите му публичните богатства на държавата се дават на частни концесионери, за да ги използват.

 

 

 

„Съсипахме българският туристически продукт. Ние почти не ходим на Черноморието си Четири години Ангелкова прави безобразия. Предстои ни да бъдем изпреварени от Албания и Македония, ако продължаваме така“, заявява Ботев в интервюто преди три дни.

 

 

Уточняваме, че Бранимир Ботев е бил зам.-министър на икономиката и туризма в три правителства, вкл. и при ГЕРБ.

 

Нюз БГ

https://news.bg/crime/maskirani-opitali-da-nahluyat-pri-semeystvoto-na-bivsh-zam-ministar-na-turizma.html

 

 

loading...
0
Криминално

More in Криминално

артин1920x1080

Мартин Петров: Банката ми предложи 10% от изчезналите пари, аз отказах

февруари 25, 2019
121965_660_370

Ново масово убийство в Нови Искър разтресе страната – 25-годишен изби роднините си

февруари 18, 2019
Young man in handcuffs

Хванаха 19-годишния предполагаем убиец на младия Валери при масовия бой в Кюстендил

февруари 18, 2019
цццццццц1550069715-ett

Ето кой е българинът Ц.Ц. , получил 140 млн. евро от Венецуела с адвокатска сметка, а банката е…

февруари 13, 2019
бабаит1550039483-sklzydfkhdfg

Страшен рекет с коли в столицата, паркираш, идват гологлави бабаити и ти искат 300 лева заради…

февруари 13, 2019
дансbig_3556

ДАНС и САЩ хванаха българин с милиони от Венецуела! Инициалите му са Ц.Ц.

февруари 13, 2019