Коментари

Позор! Борисов подписал договор, с който гарантира македонския език, история и нация

Позор! Борисов подписал договор, с който гарантира македонския език, история и нация

 

enchev1

 

 

ЗОРАН ЗАЕВ ИЗПЛЮ КАМЪЧЕТО:

БОРИСОВ Е ПОДПИСАЛ ДОГОВОР С МАКЕДОНИЯ, С КОЙТО Е ГАРАНТИРАЛ МАКЕДОНСКАТА ИДЕНТИЧНОСТ И Е ПРИЗНАЛ МАКЕДОНСКИЯ ЕЗИК, МАКЕДОНСКАТА НАЦИЯ И МАКЕДОНСКАТА ИСТОРИЯ
ВМРО ЩЕ СЕ ЗАКРИЕ ЛИ? КОГА КАРАКАЧАНОВ ЩЕ ВЪРНЕ ИМОТИТЕ НА ОРГАНИЗАЦИЯТА!

 

 

 

“С влизането на Македония в ЕС и НАТО македонската идентичност е гарантирана. Македонски народ, македонски език, македонец, македонка са защитени и укрепени веднъж завинаги и никой, никога няма да може да ги оспорва или отрича”, се казва в декларация на управляващия Социалдемократически съюз на Македония /СДСМ/…

 

 

 
Най-после Зоран Заев изплю камъчето. След като с подписания преди година договор със Заев Борисов и вицето му Каракачанов са гарантирали и така са признали изкуствено създадената македонска нация, сърбизирания югозападен български диалект и откраднатата от България “македонска” история, ВМРО трябва да се закрие, а партията с това име да се заличи от регистъра на политическите партии.

 

 

 

Организация и партия с името ВМРО губят смисъла от съществуването си, след като техният лидер е подкрепил държавен договор с Република Македония, с който ВМРО се е отрекла от своята история, програма и цели.

През 1934 г. правителството на Кимон Георгиев забранява ВМРО заради срамния договор за вечно приятелство с Кралство Югославия. Организацията минава в нелегалност, а лидерът й Ванче Михайлов бяга в Турция.

 

 

 

 

С днешната декларация на управляващата партия в Скопие за първи път се признава, че на 2 август 2018 г. Бойко Борисов е последвал примера на Кимон Георгиев и е подписал същия срамен договор, с който се е отрекъл от идеите на ВМРО.

 

 

 

Което означава, че Красимир Каракачанов има два избора – или в знак на протест да напусне правителството и емигрира в Турция, или да закрие организацията и върне имотите й на бежанците от Вардарска и Егейска Македония.

 

 

 

Понеже Каракачанов е идеолог на въпросния договор, след разобличаваща го декларация на СДСМ той трябва да свика извънреден конгрес, на който ВМРО да се саморазпусне.

 

 

 

 

И да не забрави да предаде архивите на организацията на Централния държавен архив и да закрие еднолично управляваната от него Фондация “ВМРО”, притежаваща безчет имоти на организацията, оценявани на десетки милиони!
Договорът с Македония наистина се оказа историческа крачка. Това, което не можаха да направят с огън и реки от кръв сърби, турци и гърци, доброволно го направи ВМРО – уби българската кауза в Македония!

 

 

 

 

Велизар Енчев, Фейсбук

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Коментари

More in Коментари

boiko3

Всяка срязана лентичка е нечия жалейка, г-н Борисов. Не се радваме на построеното, защото го плащаме с живота си

август 28, 2018
vasilev

Ципрас смачка администрацията. Борисов я разду до небесата

август 27, 2018
giphy

21 въпроса в деня на национален траур… Страх ме е къде живея! Вас не ви ли е страх?

август 27, 2018
къциbig_0000220272-article2

Къци Вапцаров разкри нещо за трагедията до Своге и “Трейс”, което никой не смееше да каже на глас

август 27, 2018
Screen-Shot-2018-07-04-at-9.45.24

Равносметка в 50 примера на феноменалния успех на ГЕРБ под изкусното лидерство на Бойко Борисов

август 26, 2018
илиан1f46b32b47fa5dd34034dc69815c14ff_XL

Атаката срещу президента за ПТП на баща му е гротеска, грозна сцена от квартална кръчма

август 26, 2018