Коментари

Позор! Борисов подписал договор, с който гарантира македонския език, история и нация

Позор! Борисов подписал договор, с който гарантира македонския език, история и нация

 

enchev1

 

 

ЗОРАН ЗАЕВ ИЗПЛЮ КАМЪЧЕТО:

БОРИСОВ Е ПОДПИСАЛ ДОГОВОР С МАКЕДОНИЯ, С КОЙТО Е ГАРАНТИРАЛ МАКЕДОНСКАТА ИДЕНТИЧНОСТ И Е ПРИЗНАЛ МАКЕДОНСКИЯ ЕЗИК, МАКЕДОНСКАТА НАЦИЯ И МАКЕДОНСКАТА ИСТОРИЯ
ВМРО ЩЕ СЕ ЗАКРИЕ ЛИ? КОГА КАРАКАЧАНОВ ЩЕ ВЪРНЕ ИМОТИТЕ НА ОРГАНИЗАЦИЯТА!

 

 

 

“С влизането на Македония в ЕС и НАТО македонската идентичност е гарантирана. Македонски народ, македонски език, македонец, македонка са защитени и укрепени веднъж завинаги и никой, никога няма да може да ги оспорва или отрича”, се казва в декларация на управляващия Социалдемократически съюз на Македония /СДСМ/…

 

 

 
Най-после Зоран Заев изплю камъчето. След като с подписания преди година договор със Заев Борисов и вицето му Каракачанов са гарантирали и така са признали изкуствено създадената македонска нация, сърбизирания югозападен български диалект и откраднатата от България “македонска” история, ВМРО трябва да се закрие, а партията с това име да се заличи от регистъра на политическите партии.

 

 

 

Организация и партия с името ВМРО губят смисъла от съществуването си, след като техният лидер е подкрепил държавен договор с Република Македония, с който ВМРО се е отрекла от своята история, програма и цели.

През 1934 г. правителството на Кимон Георгиев забранява ВМРО заради срамния договор за вечно приятелство с Кралство Югославия. Организацията минава в нелегалност, а лидерът й Ванче Михайлов бяга в Турция.

 

 

 

 

С днешната декларация на управляващата партия в Скопие за първи път се признава, че на 2 август 2018 г. Бойко Борисов е последвал примера на Кимон Георгиев и е подписал същия срамен договор, с който се е отрекъл от идеите на ВМРО.

 

 

 

Което означава, че Красимир Каракачанов има два избора – или в знак на протест да напусне правителството и емигрира в Турция, или да закрие организацията и върне имотите й на бежанците от Вардарска и Егейска Македония.

 

 

 

Понеже Каракачанов е идеолог на въпросния договор, след разобличаваща го декларация на СДСМ той трябва да свика извънреден конгрес, на който ВМРО да се саморазпусне.

 

 

 

 

И да не забрави да предаде архивите на организацията на Централния държавен архив и да закрие еднолично управляваната от него Фондация “ВМРО”, притежаваща безчет имоти на организацията, оценявани на десетки милиони!
Договорът с Македония наистина се оказа историческа крачка. Това, което не можаха да направят с огън и реки от кръв сърби, турци и гърци, доброволно го направи ВМРО – уби българската кауза в Македония!

 

 

 

 

Велизар Енчев, Фейсбук

loading...
0
Коментари

More in Коментари

1547318556-1

Ани Салич попиля тържественото откриване в Пловдив

януари 12, 2019
cveteslava_galabova

Чудовищно: Дете стана звездичка, чиновници си купиха нови джипове. За елита нещата се разрешават много бързо

януари 12, 2019
6b40db5c5f6790374812b327001fb65eb81da1d6

Бареков съсипа свой колега евродепутат: яде имамбаялдъ от бурканчета от жена си, за да пести по 300 евро на ден от режийни

януари 12, 2019
CIG12

Фотодокумент за феновете на „държавника“ Каракачанов

януари 11, 2019
1540386070

Кеворк Кеворкян: АКАДЕМИЦИ – НА КУКА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ. ЗАЩО МЪЛЧАХТЕ ДО ДНЕС!

януари 11, 2019
velizar_enchev_intellectual

Кметът на Войводиново е избор на Каракачанов, от махалата в селото гласуват под строй за ВМРО

януари 11, 2019