Политика

Сидеров: Дай му катастрофи на нашенеца! Мед и масло да текат от чешмите, ще намери кусур…

Сидеров: Дай му катастрофи на нашенеца! Мед и масло да текат от чешмите, ще намери кусур…

сидерbig_0000sdmb

 

 

 

Лидерът на партия „Атака“ Волен Сидеров написа разтърсващ пост във фейсбук страницата си. Той е предизвикан от последните новини около катастрофата, в която загинаха 16 души.

Ето какво написа политикът – едно към едно:

 

„Към живеещия от катастрофа до катастрофа нашенец

Дай му катастрофи на нашенеца! Не хубави неща, не! Мед и масло, бира и водка да текат от чешмите, ще намери кусур – я кранчето не работи както трябва и не пуска колкото на съседа, я бирата в чешмата на депутатите е по-хубава…

 
Не, братя и сестри, дами и господа, другарки и другари! Редактори и водещи! Сладкопойни чучулиги! Продължавайте в същия дух! Новините – само катастрофи, убийства и перверзии! Някой направил добро? Не е новина, не разваляйте емисиите!

 

 

Иначе как щяхме да разберем колко много специалисти по катастрофи има у нас? Прочетох изказвания на асоциации по пътната обстановка, по състоянието на скоростните лостове, на гумите и асфалта, на пострадалите от ПТП и на канещите се да пострадат…Как се издържат финансово, не знам, всичките тия…

 

 

 

Изпълзяха пред камери и диктофони бивши шефове, подшефове, секретарки, портиери, шофьори, копачи на канавки и продуценти на просташки шоупрограми. Тия, последните, са ми най-забавни – всяка вечер развращават народа и правят мултимилиони от това, но винаги са готови с мъдри мисли на тема народопсихология.

 

 

Прочетох изумителни разсъждения за АПИ, ЮНЕСКО и ООН, за престъпното управление – то винаги е виновно и престъпно – за коланите, които щели да спасят жертвите. Сякаш не става дума за падане в пропаст, а за леко чукане на Граф Игнатиев и Раковска.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

Прочетох и мислите на някой си, че едва ли аквапланингът е виновен. Потърсих в речника и разбрах – това било, когато вали дъжд. Но нямало значение дали вали пороен дъжд на планински път вечер, или е сухо и светло.

 

 

 

 

Нещо мистично и необхватно се е намесило и това го знае най-добре интервюираният. В състезанието по суета и себеизтъкване, никой не спести сили.

 

 

Не видях само едно, най -важното: някой да подсети опечалените роднини да направят помен със свещеник на 3-тия и 9 – я ден, после панихида на 20-я и 40-я ден за упокой на душите на починалите.

 

 

 

Тъй като става дума не за преходните простотии, с които се занимаваме всеки ден, а за „дребни”, непреходни неща като човешката душа, например“.

 

ОТ ФОРУМИТЕ: 

Абе Волене , и ти като Халваджиян рече да се изкажеш и нищо не каза. Празни приказки. Добре че си ти ,защото ние не знаем кога се прави помен. Пиши кой е виновен за толкова много катастрофи, за толкова много жертви!

 

 

Абе Лигльо (Сидеров), ти ли си този който ще бърка в раната на опечалените да ги учи как помен да правят!? Ти ли си този, който ще критикува и учи специалистите какво да казват и как да си вършат работите?!? Ти ли си непорочния в тази държава!? Нещастник! От пет години освен да се подмазваш и сменяш позициите си, нищо друго не си показал!

 

Фирмата извършила ремонта на отсечката на смъртта Трейс холд груп АД e „спечелила“ над 1ОО обществени поръчки за над 1 МИЛИАРД и според вестник „Атака“ на Волен Сидеров, който е част от управляващата групировка е Любимка на Борисов!!!

 

Г-н Сидеров, ако искате да влезете в новините като добра новина трябва да накарате всички депутати от последните 30г да върнат всичко, което са откраднали от народа и след това да се съберат на площада пред НС и да се самоубият ритуално. Повярвайте ми, по-добра новина за българския народ никога не е имало и няма и да има в бъдеще. Направо ще ви канонизират за светец. Направете го господа управляващи, станете герои!Поне веднъж зарадвайте народа, който ви е избрал и който лъжете вече 30г.

 

https://www.facebook.com/volen.ataka/posts/10156470022329827

loading...
0
Политика

More in Политика

orig (1)

Борисов: Никога светът не е бил под такава заплаха като сега, настоявам за преговори

март 4, 2019
рад768x432

Радев пред Медведев: Българо-руският диалог допринася за връщане на доверието между ЕС и Русия

март 4, 2019
чернооооо123613_660_370

Медведев: Изтребители винаги ще дойдат, важното е в България да дойде газ

март 4, 2019
пренос768x432

Преносът на газ ни се полага, отсече Борисов пред Медведев! А за АЕЦ „Белене“ ситуацията се е променила

март 4, 2019
1551648782

Само 1 министър на ГЕРБ уважи приема на президента за Националния празник след снощната заря… СНИМКИ

март 4, 2019
pm-medvedev-2-585893-810x0

Руският премиер Медведев пристига на двудневна визита в България, но подписване за газов проект не се очаква

март 3, 2019