Коментари

Скандал! Къде се покриха министър, шеф на АПИ, областен управител и фирмата, сложила асфалта?!

Скандал! Къде се покриха министър, шеф на АПИ, областен управител и фирмата, сложила асфалта?!

katastrofa-kraj-Svoge
Министърът на регионалното развитие Николай Нанков, шефа на АПИ Светослав Глосов и областният управител на София-област Илиан Тодоров отсъстват от трагедията с автобуса край Своге.

До този момент нито един не се е появил публично, за да поеме отговорност за трагедията край Своге, при която загинаха 16 души. Още няколко човека берат душа и са на косъм от смъртта.

 

 

 

Припомняме ви, че Нанков и Глосов не изпускат повод, да се сложат до Бойко Борисов,  за да прережат лично лента на някой ремонтиран пътен участък. Скъсват се и  да хвалят родните пътища. Сега, обаче ги няма никакви.

 

 

По ирония на съдбата такъв новоремонтиран  път се оказа и този, на който се случи ужасяващата катастрофа с автобуса. Фрог  съобщи още вчера, че АПИ отдавна  е била информирана, че  новата настилката не била добра, няма нужното сцепление и по тази причина са ставали много катастрофи.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

Късно снощи шефът на МВР Валентин Радев се появи пред журналистите със заместниците на Нанков и Глосов,  и измънка „защото„другите ги няма“. Къде са, така и никой нито попита, нито пък разбра. Има догадки, че може да отмарят в чужбина.

 

 

 

 

Странно се оказа и отсъствието на областния управител Илиан Тодоров, независимо, че трагедията се разигра точно на негова територия. Дано да не е вдиган наздравици, каквито слухове упорито вървят? Опазил ни Бог.

 

 

 

 

Името на атакиста, обаче  се свърза напоследък със скандал, който заформи с МВР и по-специално с шефа на политическия кабинет на министъра Анжелина Тотева. Той се оплака в писмо до Радев, че Тотева давала нареждания в подопечното му ведомство около случай със избягалия, а впоследствие и убит  затворник Владимир Пелов.

 

 

 

До този момент няма следа и от фирмата изпълнител на обекта – ДЗЗД „Трейс Своге“. Две НПО-та са категорични, че настилката, която поставила въпросната фирма, не ставала и по тази причина се случила трагедията.

 

 

 

 

За сметка на това държавните ведомства са се юрнали да обясняват, че рейсът не минал на повторен технически преглед, опитвайки се да си измият ръцете с шофьора и собственик на фирмата-превозвач.

 

Фрог нюз

https://frognews.bg/novini/skandal-kade-ministar-shef-api-oblasten-upravitel.html

 

loading...
0
Коментари

More in Коментари

шивикоdimitar-sivikov-16

Ген. Шивиков отново завладя мрежата: Долу ръцете от българските деца – те са момчета и момичета!

февруари 28, 2019
Image_6319297_302

Слави Ангелов: Полицай с отнет пищов за превишена скорост! Интересно, нали?

февруари 28, 2019
ivo

Проф. Иво Христов: Ние не сме в Европа, за да обслужим Европа, а за да обслужим България

февруари 24, 2019
vlado-berenau-520x381

Владо Береану: Очаквам българските евродепутати да гласуват против Кьовеши – тя не търпи корупцията!

февруари 22, 2019
guncheva

Набутаха ни в ЕС и НАТО, без някой да ни пита, а сега искат и да ни вземат и българския лев

февруари 22, 2019
цековnews__b4d79fb9d1dd195d9ab7653f8c06a211

ГЕРБ атакуват президента с лъжи. Защо не се обърнаха към Борисов, когато осъдиха Цветанов

февруари 20, 2019