ИНЦИДЕНТИ

Страшен скандал: Наш бизнесмен мина безпрепятствено с оръжие през летище София, случаят е потулен, няма наказани

Страшен скандал: Наш бизнесмен мина безпрепятствено с оръжие през летище София, случаят е потулен, няма наказани

letishte_sofi
Български бизнесмен е минал безпроблемно с пистолет през проверяващите на летище София. Боян Иванов е влязъл в кабината на самолета и е стигнал със зареденото си оръжие „Смит и Уесън“ до Виена. Едва австрийските граничари го задържали при опит да се прекачи за Цюрих, съобщава Фрог нюз.

Това става ясно от множество документи, с които Фрог нюз се снабди от източници в МВР. Случаят се счита за особено драстичен и наказанието при подобен пробив на системата за сигурност е само едно- уволнение.  „МВР, обаче  премълча,  заради мераците ни да влезем в Шенген. Не искаха да се вдига шум. По тази причина нямаше наказани“, обясни източникът ни.

 

 

 

Родната полиция научила за случая едва след като Австрия изпраща писмо, с което ни уведомява за грандиозния пропуск. В него се отбелязва, че Боян Иванов бил наказан да заплати глоба 8000 евро.

 

 

 

Отделно от това му конфискували пистолета. Любопитното е, че след  това служител на гранична полиция с инициали Д. Р се обадил на нарушителя , за да го посъветва, че може да си върне пистолета по съдебен ред.  Пред властите в Австрия Боян Иванов обяснил, че бързал за чужбина и затова забравил, че държи пищова в  джоба на ръчната си чанта.

 

 

 

В документацията пише: „Няма данни да е проведено разследване на събития във въздушния, водния и железопътния транспорт. Револверът, при евентуално произвеждане на изстрел, би нарушил херметизацията му и заплашил живота на пътниците. Според законодателството на страните членки на ЕС, това представлява тежко престъпление“.

 

 

 

 

Разрешението за носене на  оръжие е издадено на бизнесмена от  столичното 4-то РУП. Най-куриозното е, че служители, проспали случая, са издигнати в йерархията.

 

Фрог нюз

 

https://frognews.bg/novini/samo-vav-frog-balgarin-mina-orajie-prez-letishte-sofiia-sluchaiat-potulen-niama-nakazani.html

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

река1535399339-1

Очевидец на ада до Своге: Шофьорът на автобуса не е виновен, там течеше река, а мантинелата е скъсана преди повече от месец

август 28, 2018
линейка1490100689-lineeeika

Тъжно! Ето как се стигнало до нелепата смърт на малкия Сашко, който се задуши в кола от жегата

август 27, 2018
orig

Георги – най-младата жертва край Своге: Пълен отличник, бъдещ финансист и патриот… СНИМКА

август 27, 2018
katastrofa-kraj-Svoge

Появи се ПЪРВА СНИМКА на шофьора и собственик на автобуса – ковчег! Ето кой е той…

август 27, 2018
поповица1517994904-home-qmdxuu-chiozo-9tg2ou-j

Какво става? Нова ужасяваща катастрофа със загинали, сега до Поповица!

август 27, 2018
сливенско20110610.dafgvjzphk

Огромна трагедия в Сливенско! 2,5-годишно дете почина, заключено в кола при адска жега навън

август 27, 2018