Uncategorized

ФСБ не изпратиха Крайчовски и на последния му път, уважи го единствено… (СНИМКИ)

ФСБ не изпратиха Крайчовски и на последния му път, уважи го единствено… (СНИМКИ)

фсб1534999916-kr1php

 

 

 

Фронтмените на легендарната рок група „Формация студио Балкантон“ отсвириха погребението на басиста си Ивайло Крайчовски.

 

 

Отсъствието на Румен Бояджиев и Иван Лечев на поклонението в столичния храм „Свети Семдочисленици бе тема номер едно на коментарите сред музикантите, съобщава „Телеграф“.

 

 

 
Единствено пианистът на ФСБ Контантин Цеков уважи паметта на колегата си. Той бе в компанията на цялото си семейство – съпругата Живка, децата, както и балдъзата Деница. Запитан защо ги няма останалите от групата, той отговорил лаконично: „Всеки сам си решава“.

 

 
Войната между музикантите започна след новогодишния концерт на площад „Батенберг“ в чест на присъединяването ни към ЕС на 1 януари 2007 г. Тогава беше последното излизане на сцената на формацията в Крайчовски, а барабанистът Петър Славов-Пъпеша пък изобщо не участваше в концерта. Ивайло смяташе, че групата е предала и двамата.

 

 

Миналата година ФСБ празнува 40-годишен юбилей в „Арена Армеец“ и присъствали казват, че името на Крайчовски дори не било споменато, а на Фейсбук страницата на формацията смъртта му бе отбелязана така: „Сбогом, Ивайло! Почивай в мир!“.

 

 

 

А Крайчовски се горедеше, че единственият човек на земята, който е имал щастието от фен на ФСБ да се превърне в член на легендарната група.

 

 

 

Жена му Галя, с която се разведоха преди няколко години, и сестра му организираха поклонението и погребението. Двете опечалени дами приеха съболезнованията на президента Петър Стоянов, както и десетки музиканти, които препълниха храма.

 

 

 

 

Йорданка Христова сподели, че Крайчовски е бил сам и самотен в последните години от живота си и бе приятно изненадана, че толкова много хора са дошли да уважат паметта му.

 

 

 
Повечето рок групи имаха поне един представител на поклонението – „Щурците“, „Тангра“, „Импулс“, „Дисонанс“, „Ревю“, „Спринт“ и др. Сред опечалените беше учителя на Ивайло Крайчовски от Консерваторията проф. Симеон Венков, който отчете тъжната статистика, че 9 композитори са ни напуснали тази година досега.

 

 Източник: blitz.bg

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

1471768947-slfkhksfmgvb

Дива ярост: Истерични викове раздраха апартамента на Краси Радков, ето какво се е случило!

август 27, 2018
1528696227-shutterstock-67583359

Край на лятото? Метеоролозите обявиха много мрачна прогноза за половин България!

август 26, 2018
big_179b

Познахте ли я! Тя е голяма световна звезда, а цяло Хасково я очаква (СНИМКА)

август 25, 2018
1534653726-miroluba-benatova-300x225

Бенатова попаднала в капана на безочлива престъпна схема, която я изкара извън кожата й!

август 23, 2018
хасан1534940003-sistemen-bufer-1

Извънредна новина за синеоката красавица от Бургаско, която изчезна и 4 дни бе в неизвестност!

август 22, 2018
Screenshot_12-12

Напред, науката е слънце! Джулиана Гани става преподавател във ВУЗ

август 22, 2018