Политика

Антон Тодоров нападна остро Мая Манолова и отсече: Писна ми от тази! Все иска нещо…

Антон Тодоров нападна остро Мая Манолова и отсече: Писна ми от тази! Все иска нещо…

 

тони-маяbig_000021d8c

 

Антон Тодоров нападна остро Мая Манолова в профила си във фейсбук. Под поста му веднага заваляха коментари.

Ето какво написа той:

 

 

„Мая Манолова пак искала нещо си! Всеки ден иска нещо и то обикновено е свързано с раздаването на заработени от други хора пари. Писна ми от тази. Аз пък искам Мая Манолова да си дарява цялата заплата. Ще живее с онова, което е нагушила от кюстендилския период /Бобов дол, Ковачки и т.н./, както и от участието в мероприятия като „Костинбродската афера“. Не се съмнявам, че го е направила за бог да прости /тя е известна безсребърница – тук се смея силно😂/, но все пак нещичко е скътала оттук-оттам. Като гледам какви къщя вдига и какви костюмчета и обущенца сменя всеки ден – съща балканска Имелда Маркос. Стига си е правила като Корнела ПР на гърба на публичните финанси и на нас, които плащаме данъци и се гърбим от бачкане по 7 дни в седмицата“.

 

 

 

А ЕТО И ЧАСТ ОТ КОМЕНТАРИТЕ, КОИТО СИ СПЕЧЕЛИ ПОД ПОСТА. ПУБЛИКУВАМЕ ГИ БЕЗ РЕДАКЦИЯ:

 

 

На тази отрепка и наглец – Тони Шайката, няма ли кой да му начупи краката и мръсната глава ?! Ама така както си пише в дебелите книги….. с тръба или винкел !!

3
1

ТИ ДА ВИДИШ (преди 11 минути)

Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
МИНАВАМ ПО ПИАЦАТА ОНАЯ НОЩ И ГЛЕДАМ ДО ЕДИН СТЪЛБ,НЕ НЯКОЙ ДРУГ А АНТОНЧО ТОДОРОВ…КАКВО БЕ ТОНКО,ЗАЩО ПЛАЧЕШ ПИТАМ ГО АЗ…АМИ НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ЩЕ ДА МЕ ЕБЕ..СТОИМ ТУКА ВЕЧЕ 10 ЧАСА ,А ДАЖЕ И БИВШИТЕ МИ ПАРТИЙНИ ДРУГАРИ ОТ ГРОБ ,КАТО МЕ ВИДЯТ И МИНАВАТ НА ДРУГИЯ ТРОТОАР…НИ МЕ ЕБАТ,НИ ПАРИ МИ ДАВАТ..МИНА МАЯ ,ТА МИ ХВЪРЛИ ДВА ЛЕВА ,АМА С ТЯХ НИ  НАРКОТИЧЕ ,НИ ПИАНЛЪК МОГА ДА СИ ВЗЕМА..ГАДНА ЖЕНА ТИ КАЗВАМ..ОЩЕ УТРЕ ЩЕ И РАЗКАЖА ИГРАТА…..НЕ МУ ПОВЯРВАХ ,НО ЕТО НА..ЧЕТЕТЕ ПИСКВИЛА ,А ПРИЧИНАТА Е ,ЧЕ МАЯ МУ Е ДАЛА САМО ДВА ЛЕВА….ТО АЗ ДА ВИ ПРИЗНАЯ ,АЗ МУ ХВЪРЛИХ .50 ЛЕВА..СЕГА СЕ ЧУДЯ..КАК ЛИ ЩЕ МЕ ОКЛЕПА…   Изплезване:devil:Болест

2
0

А кой е човека? Антон? (преди 13 минути)

Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
„Има човек, има проблем… няма човек, проблема решен!“

1
0

. (преди 21 минути)

Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
KULAGIN,ZAMALCHI KURVO NESKUPOSANA

Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Що се нервиш бре простако? Има човек, има проблем… няма човек, проблема решен! Така ли постъпихте с другаря Луканов и Лечевия съпруг? А Осата Костинбродска наистина е много пипната, само от дрънкулките може една детска градина за 3 години да издържа Усмивка  Червените бабичко, пак защитавате Червените мобифони! Минало несвършено, а и от името на цял народ се изказват червените измекяри! По-добре давайте идея за програмната схема на БСП-ТВ, да има и сайт и там да си словоблудствате на воля сред останалите, Пенсионирани Партийни Секретарки на БКП, може и да Ви включат в еротичното шоу 60+ , след изказването на Радев Усмивка)))))

5
1

х (преди 33 минути)

Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Присмял се хърбел на щърбел, намери се кой да го каже!? На нас отдавна ни писна от това отвратително човече, но той наглеца,  продължава да ни се натрапва! Още ли ще му лае устата?

13
2

Blue hills (преди 55 минути)

Рейтинг: 12838 | Одобрение: 6278
доста ограничено и евтино изказване си направил, антончо, но не учудваш никого.

11
2

КАЛАШНИКОВ (преди 1 час)

Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Тъпак, теб ГЕРБ с колко те нагушиха да си затвориш ЛАЙНЯНАТА уста. Кажи де!!!

14
3

moli (преди 1 час)

Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Всички от Герб са по един знаменател  Простаkа си остава простак, където и да застане, каквото и да направи, с когото и да се снима. Радой Ралин доста добре го беше написал, което с пълна сила важи за тази тиква. Простакът е кремък- корав и могъщ, Простакът е демон без лик, весдесъщ Акула на сухо, безкрил, а хвърчи. Удариш на кухо, простакът звучи. Простакът не чака, не знае предел и стига простакът до своята цел, Защото простаци край него вървят и дават му знаци и правят му път Надкласов, безкласов, без род и съюз, но винаги касов, но винаги в плюс Без ден да протакаш, дори да кърви война на простака до смърт обяви.  За срам на Европа, на всичките нас, когато докопа в ръцете си власт По страшен от спина, по-жилав от рака, сега за сега се оказа простака .Радой Ралин

19
2

някой (преди 1 час)

Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Простак, на цял народ му писна от теб, кой си ти, че да казваш и да се изказваш въобще. „Петли“ и други медии, спрете да давате трибуна на този малоумник и болен човек, не му правете услуга, и най-вече, не дразнете читателите си, не си правите добра услуга. Време е този неврастеник да бъде скрит някъде, и да не се показва и да не го показват повече. Аман от тъпанари.

 ИЗТОЧНИК: Петел

 

loading...
0
Политика

More in Политика

87523-560x315-trim(425,0,2157,1299)

Прекрояват бюджета, за да платят по сделката за Ф-16 накуп… Горанов: Пари имаме

юли 12, 2019
Красимир Каракачанов Бойко Борисов

500 млн. лв. ще доплащаме за F-16, в пакета не влизат дори транспортът и застраховката

юли 11, 2019
борето0000306863-article2

Бойко заповяда: Край на ваканциите в Евксиноград, ето къде вече ще почиват министри и вип-чиновници…

юли 11, 2019
блок768x432

Топновина: Вижте договора, с който се орязва пакета по сделката за Ф-16 и от какво се отказваме в него!

юли 11, 2019
дончевbig__оми_лаввввв

Томислав Дончев: В ГЕРБ има самозабравили се, постъпиха повече от 10 сигнала за кметове

юли 11, 2019
atanasova_bgnes1

Десислава Атанасова: Машините не гарантират честни избори, а и интересът към тях е минимален

юли 10, 2019