Политика

Волен Сидеров: Има знаци, че Румяна Бъчварова саботира премиера

Волен Сидеров: Има знаци, че Румяна Бъчварова саботира премиера

 

СИДЕРОВbig_1e08

 

 

Беше излишно това упорство от страна на президента, каза пред журналисти в парламента председателят на ПГ на Обединените патриоти и лидер на „Атака“ Волен Сидеров, пише novini.bg.

Радвам се, че той се е коригирал, защото иначе влизахме в един конфликт, от който нямаше нужда. Следваше една битка напук, която е излишна и вредна за държавата. Така че поздравявам го за решението, не може държавата да стои без вътрешен министър. Всяко безвластие води до хаос, заяви Сидеров по повод подписването на указа за освобождаването на кандидата за министър на вътрешните работи Младен Маринов от поста главен секретар на МВР.

 

 

 

Идеята на коалиционния съвет беше да се коригира това недоразумение и честолюбие, че той не е уведомен. След като това беше беше направено, бавенето щеше да е тенденциозно, добави председателят на ПГ на Обединените патриоти.

 

 

 

Нека това да е поука за бъдещи действия и да не оставя съмнения за пренебрегване и незачитане. Понякога липсата на разговор води до изостряне и излишно напрежение, посочи Сидеров.

 

 

 

В отговор на въпрос за отношенията в Обединени патриоти, Сидеров заяви, че за подкрепата на кабинета коалиционните партньори са единни, а за оставките на тримата мнинистри са на различни мнения. Това обаче не пречи на гласуването на новите министри, там и трите партии сме за, уточни Волен Сидеров.

 

 

 

 

 

Той каза, че продължава да е на мнение, че началникът на кабинета на министър-председателя Румяна Бъчварова е неподходяща за поста. Избор на премиера е Румяна Бъчварова за шеф на кабинета, но ще продължа да напомням, защото е важна позиция.

 

 

 

 

Нямам нищо лично, но виждаме, че някои от ударите срещу правителството дойдоха от приближени до шефката на кабинета. Не мога да коментирам дали има пряка връзка, но не е логично роднините на шефа на кабинета да са в противниковия лагер и да правят такива публикукации.

 

 

 

 

 

Говоря за дописките срещу Манолев, които си бяха удар под кръста, непозволен, с който се прави опит да се блокира работата на правителството. На всеки кандидат-министър може да му се изкара такава рядка плетка, в която да излезе виновен.

 

 

 

Има знаци, че шефът на кабинета може да саботира премиера. Когато имаш връзки с кръг, който назначаваше министри, да има такава обвързаност, за мен е конфликт на интереси. За мен тук премиерът се огъна за Манолев, но това е лично мое мнение, каза още Волен Сидеров.

 

 

ПЕТЕЛ, КАНАЛ 3

loading...
0
Политика

More in Политика

Ekaterina_Zaharieva123

Захариева: Путин все още не е посочил дата за посещението си в България

януари 18, 2019
zx620y348_2329803

Владислав Горанов и КръстникГейт стигнаха до Европейската комисия!

януари 17, 2019
reket2-1024x789

Скандалът на Марешки се разраства: „Воля“ пуска сигнал за рекет срещу Сиди и Послийски… СНИМКИ

януари 17, 2019
грипенитеbig_boijko-borisov-i-cvetan-cvetanov-pozdraviha-chlenovete-i-simpatizantite-na-gerb-za-godishninata-482552_2_

Швеция реагира: България избра по-малко изтребители на по-висока цена и с много по-големи разходи

януари 17, 2019
orig

Йордан Цонев: САЩ ще се съобразят, че сме най-бедните и ще свалят цената на изтребителите

януари 17, 2019
big_11757

Започва голямото изнудване на ГЕРБ: ДПС опитва да бутне уседналостта, вкарва агитация на чужд език

януари 16, 2019