Политика

Волен Сидеров: Има знаци, че Румяна Бъчварова саботира премиера

Волен Сидеров: Има знаци, че Румяна Бъчварова саботира премиера

 

СИДЕРОВbig_1e08

 

 

Беше излишно това упорство от страна на президента, каза пред журналисти в парламента председателят на ПГ на Обединените патриоти и лидер на “Атака” Волен Сидеров, пише novini.bg.

Радвам се, че той се е коригирал, защото иначе влизахме в един конфликт, от който нямаше нужда. Следваше една битка напук, която е излишна и вредна за държавата. Така че поздравявам го за решението, не може държавата да стои без вътрешен министър. Всяко безвластие води до хаос, заяви Сидеров по повод подписването на указа за освобождаването на кандидата за министър на вътрешните работи Младен Маринов от поста главен секретар на МВР.

 

 

 

Идеята на коалиционния съвет беше да се коригира това недоразумение и честолюбие, че той не е уведомен. След като това беше беше направено, бавенето щеше да е тенденциозно, добави председателят на ПГ на Обединените патриоти.

 

 

 

Нека това да е поука за бъдещи действия и да не оставя съмнения за пренебрегване и незачитане. Понякога липсата на разговор води до изостряне и излишно напрежение, посочи Сидеров.

 

 

 

В отговор на въпрос за отношенията в Обединени патриоти, Сидеров заяви, че за подкрепата на кабинета коалиционните партньори са единни, а за оставките на тримата мнинистри са на различни мнения. Това обаче не пречи на гласуването на новите министри, там и трите партии сме за, уточни Волен Сидеров.

 

 

 

 

 

Той каза, че продължава да е на мнение, че началникът на кабинета на министър-председателя Румяна Бъчварова е неподходяща за поста. Избор на премиера е Румяна Бъчварова за шеф на кабинета, но ще продължа да напомням, защото е важна позиция.

 

 

 

 

Нямам нищо лично, но виждаме, че някои от ударите срещу правителството дойдоха от приближени до шефката на кабинета. Не мога да коментирам дали има пряка връзка, но не е логично роднините на шефа на кабинета да са в противниковия лагер и да правят такива публикукации.

 

 

 

 

 

Говоря за дописките срещу Манолев, които си бяха удар под кръста, непозволен, с който се прави опит да се блокира работата на правителството. На всеки кандидат-министър може да му се изкара такава рядка плетка, в която да излезе виновен.

 

 

 

Има знаци, че шефът на кабинета може да саботира премиера. Когато имаш връзки с кръг, който назначаваше министри, да има такава обвързаност, за мен е конфликт на интереси. За мен тук премиерът се огъна за Манолев, но това е лично мое мнение, каза още Волен Сидеров.

 

 

ПЕТЕЛ, КАНАЛ 3

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Политика

More in Политика

РАДЕВ100450_660_370

Радев приема интелектуалци, зовящи към национално единение! Плевнелиев не им обърнал внимание

септември 19, 2018
DANAIL-KIRILOV7

Геният на ГЕРБ няма равен: Правостоящ пътник също да бъде вързан с колан в автобуса, реши правната комисия

септември 18, 2018
tsvetanov-11

Цветанов обвини арестуваните журналисти за провала на акцията край Радомир

септември 18, 2018
ддс98241_660_370

БСП иска сваляне на ДДС за хляба на 5%

септември 18, 2018
РАДЕВ100450_660_370

Радев отвърна на нападките: За правителството явно е непосилна задача да спазва закона

септември 18, 2018
бб768x432

Борисов обяви война на Радев на терена на САЩ: Можехме да го спрем да е президент, но не го направихме

септември 18, 2018