ОБЩЕСТВО

Когато някой иска отвън да сваля властта, влиза с Радецки, саби и куршуми! Вие къде, милички?!

Когато някой иска отвън да сваля властта, влиза с Радецки, саби и куршуми! Вие къде, милички?!

 

PROT758

 

 

Публикуваме някои коментари от мрежата, които критикуват вчерашния протест за сваляне на Борисов, събрани от сайта “Афера”… Публикуваме ги без редакторска намеса:

 

 

 

 

Александър Хараланов:

Сладурчета, когато някой иска отвън да сваля властта, влиза с Радецки, саби и куршуми.

Вие, къде, милички ?!

 

 

 

Веселина Томова:

Сега сериозно за т.нар. „протест“! Още преди седмица написах, че протести след работно време или в почивни дни, са не протести, а ешмедеме. Няма да коментирам т.нар. „водач“ от Лондон, ако човек има очи да види – то се вижда и без коментар. Да правиш предварително предизвестен малоброен, хаотичен, протест срещу мафията на Боко и компания, е абсолютна загуба на енергия в полза на управляващите. Впрочем, те успешно си разиграха активното мероприятие, прекрасно знаейки резила на предстоящия протест. Именно заради това надуха умишлено слугинските си медии, че се чакало „кървав преврат“, за да го омаловажат съвсем и да го направят стократно умножено гротесков.

 

 

Елементарен пропаганден трик. Не приемам истерията на крещящите тук, че който критикувал този „протест“, бил мишка, страхливец и прочие. Така не става, истерици! С махане на юмруци във въздуха на всички посоки и с когото дойде. Така не става! Всичко това, което стана днес наля вода в мелницата на Мафията на Боко. А защо народа не излиза? Защото не се е появила харизматична личност, която да ги увлече. Тази власт с разрешени протести и не в работно време няма как да бъде свалена. Днес същата тая Власт ви употреби, защото предварително беше ясно що за тъпня ще е тоя „протест“.

 

 

 

 

Емил Попов:

Този протест да не е Мисия в Биг Брадър?

 

 

 

 

Станислав Генов:

Когато се е случила Френската революция никой не е предупредил краля за точен час на започване. Когато червената революция гръмна с оръдието на крайцера ‘Аврора“ никой не предупреди власта с точен час и дата. Никой, който се взема насериозно, не прави циркове и постановки, а действа. Никой не тръгва с голи ръце и не крещи като изтърван по микрофони, а действа. Или сваляш някого или не му даваш време да реагира. Толкова за“нежните революции“ на Желю Желев. Сега берем плодовете на неговата „нежна“ революция.

 

 

 

 

 

Ванко Българионъ Николѣов

Протестите продължавали до сряда (19-ти) и след това следвало продължение от 26.09. – демек с пауза от една седмица. Е те такава революция няма в историята. Сун Дзъ и „Изкуството на войната“ ряпа да ядат…

З0 000 това прави около 200 самолета; Вие акъл имате лиQ като пишете?! Дойдоха двама от Лондон, дори жените си не доведоха и приличат на варени бахури;

 

 

 

Afera.bg

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

660-2a932f7d9fcdd7d1dea6f879a2535f1b

Г-н здравен министър, който няма пари, да мре ли?!

септември 17, 2018
belene_bgnes_1

Осъдиха България за десетки милиони евро заради спирането на „Белене” от кабинета “Борисов 1”

септември 16, 2018
hliab

Голямо поскъпване на хляба в доста градове, на места с 30 стотинки

септември 16, 2018
benovska

Беновска: Hasta la vista.baby! Чао, протестъри! Нали, няма да ви видим повече?

септември 16, 2018
МВР

Как МВР отново се изложи! Няма метеж, няма кръв, пък камо ли преврат!

септември 16, 2018
делян-добрев

Делян Добрев: Инфраструктурата ни е прекрасна, жертвите на пътя намаляват!

септември 16, 2018