Коментари

Кой властник в годините на прехода не е гледал на държавата като на дойна крава?

Кой властник в годините на прехода не е гледал на държавата като на дойна крава?

 

vasilev

 

 

Норвегия връща еничерските практики на Османска Турция, като отнема децата на родители, срещу които има донос, че не ги възпитават според местните правила.

Специализираната служба Барневерн, която отвлича децата, ги настанява след това в приюти или при приемни семейства.

 

 

Родителите имат право да ги виждат по 2 часа на всеки три месеца или общо 8 часа годишно, стана ясно от предаването на Васил Василев “ Не се страхувай “, излъчено в понеделник вечер по ТВ Евроком.

 

 

 

Норвегия се смята за една от най-разкрепостените сексуално държави, в която еднополовите бракове, хомосексуализмът и джендърските прийоми се толерират от обществото.

 

 

 

Барневерн е отнела децата на 11 български семейства, а годишно между 1500 и 2000 деца, често на чужденци, биват откъснати от родителите.

 

 

 

Потърпевши разказват, че е практика агенти на службата, охранявани от полиция, да нахлуват по домовете, където разпитват децата насаме и понякога ги разсъбличат, за да търсят синини. Ако нещо не им хареса, отвеждат веднага детето със себе си.

 

 

 

Българката Емилия Арсенян е откъсната от детето си вече 6 години. Осъдила е Барневерн да ѝ го върне, но те отказали, защото то вече говорело само норвежки.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

През 2011 г. норвежецът Андеш Брейвик, възпитаник на Университета в Осло, хладнокръвно разстреля 77 деца на един остров край столицата.

 

 

 

Депутатите на БСП, които напуснат Народното събрание, трябва да разберат, че на България и трябва не нова конфигурация на властта, не ново раздаване на старото тесте карти, а нов модел, нова философия на управлението, каза още Василев.

 

 

 

Този модел трябва да се основава на морала и професионализма, а не на корупцията и партизанщината.

 

 

 

 

Кой от управляващите през последните 30-ина години не е гледал на държавата като на дойна крава, която само да впряга и да дои, без да я води на паша и да й дава да яде ?

 

 

 

Кравата стана кожа и кости, млякото и пресъхна, силите и свършиха и вече почнаха жива да я дерат, отбеляза той.

 

 

 

 

 

Без нова философия на властта, която предполага възрожденски морал и висок професионализъм и която включва и реално разделение и взаимен контрол на трите власти – изпълнителна, законодателна и съдебна, България ще продължи да затъва при всяко следващо правителство, каквито и избори да има, който и да излиза победител от тях, отбеляза Василев.

 

 

 

Гост в студиото бе проф. Аксиния Джурова, която представи трите тома на новата си книга “ Изчезващата памет. Темата на разговора бе културата ни, минало и бъдеще и как да се намерят достатъчно пари за нея. Остана да стои въпросът : кое е по-опасно за обществото – култура без пари или пари без култура.

 

Епицентър

loading...
0
Коментари

More in Коментари

Kevork_Kevorkian-678x381

В десетката от Кеворк Кеворкян: СЛАГАЧЕСТВОТО ДНЕС

февруари 28, 2019
шивикоdimitar-sivikov-16

Ген. Шивиков отново завладя мрежата: Долу ръцете от българските деца – те са момчета и момичета!

февруари 28, 2019
Image_6319297_302

Слави Ангелов: Полицай с отнет пищов за превишена скорост! Интересно, нали?

февруари 28, 2019
ivo

Проф. Иво Христов: Ние не сме в Европа, за да обслужим Европа, а за да обслужим България

февруари 24, 2019
vlado-berenau-520x381

Владо Береану: Очаквам българските евродепутати да гласуват против Кьовеши – тя не търпи корупцията!

февруари 22, 2019
guncheva

Набутаха ни в ЕС и НАТО, без някой да ни пита, а сега искат и да ни вземат и българския лев

февруари 22, 2019