Политика

Не фалшивите новини са проблемът на ГЕРБ, а фалшивите пътища, които се превърнаха в емблема на едно катастрофално и фалшиво управление!

Не фалшивите новини са проблемът на ГЕРБ, а фалшивите пътища, които се превърнаха в емблема на едно катастрофално и фалшиво управление!

asfalt

 

Евродепутатът Николай Бареков отново изригна с убийствен коментар по така наболялата тема с некачествените пътни настилки, повод за които бе трагедията, погубила живота на 17 души преди седмица.

 

 

 

Ето какво пише той:

*публикуваме без редакторска намеса

 

 

„Напрежението в Своге и на много места в държавата заради скапания асфалт ескалира! Хората нямат съмнение, ча некачествените, разбит, опасни, дори нови, пътища навсякъде се дължат на парите под масата. Ако щете на “парите в кутии за обувки” (по терминологията на фамозния Гешов, апропо, от друг голям грабеж -санирането). Навсякъде – и на северозапад и на изток и на магистралите е филм на ужасите, а са изчезнали десетки милиарди.

 

 

 

ГЕРБ имат огромен проблем с асфалта. ГЕРБ се борят с фалшивите новини напоследък, но те имат фундаментален проблем с друго фалшименто – фалшивите пътища, които превърнаха в емблема на едно катастрофално и фалшиво управление. Фейк нюз трудно се доказва, но фейк пътят убива хората всекидневно. Няма измъкване, защото пробойните са като лунни кратери и в резултат на 10-15 години колосални систематично организирани пладнешки кражби от бюджета и еврофондовете.

 

 

 

“Обръчите от фирми” са обхванали като ракови метастази цялата държава и цялото управление на ГЕРБ от върха до селата. Нелепият опит на разни крадливи кметове от ГЕРБ и БСП да спасяват главата на “безценният кадър” Нанков само затвърждава верността на обществените прозрения: Бяхме ограбени и затова мрем в катастрофите. Катастрофирала държава.“

Източник: Bnews.bg

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Политика

More in Политика

цветанов хоро

Седмица след трагедията край Своге Цветанов и Теменужка празнуват на фолклорен събор

септември 2, 2018
100804_660_370

Борисов уж бори фалшивите новини, а Караянчева обяви: Няма криза, правителството е стабилно

септември 2, 2018
af03d9d32a53b49fd664e2d9beb2bf83

Само България саботира европредседателството си! Заклеймиха ни, че сме корумпирани, а се показахме компетентни

септември 1, 2018
76431

Министър Радев уволнен не за друго, а заради “скритата катастрофа” с бащата на президента – не си контролирал хората

септември 1, 2018
14-172120-1_wide

Властта обмисля врътки, за да тушира напрежението! Ангелкова може да поеме транспорта, а Симеонов…

септември 1, 2018
PLEV25

А кой ще разследва недоразумението Плевнелиев дето беше регионален министър преди да стане безсмислен президент!

август 31, 2018