ОБЩЕСТВО

Слаб сценарий! Не искаш половината българи да те подкрепят – после ревеш от липса на подкрепа

Слаб сценарий! Не искаш половината българи да те подкрепят – после ревеш от липса на подкрепа

 

PROT758

768x432

 

Между 40 и 50 граждани се събраха на протест пред Народното събрание. Това е втория ден от демонстрацията им, обявена като протест на българите в чужбина и за смяна на системата.  Вчера инициативата събра няколко стотин души за няколко часа пак на същото място. С няколко български знамена и днес протестиращите викат оставка и призовават да си ходят политиците и политическите партии. 

 

 

Публикуваме този коментар на Пламен Дарак от мрежата, защото е показателен за бутафорията на днешните протести, независимо от претенциите, с които организаторите им решиха да сменят “системата”:

 

 

Не искаш половината българи да те подкрепят – после ревеш от липса на подкрепа. Гониш телевизиите – после ревеш, че не те отразяват по медиите.

 

 

Добри или лоши – тактически е глупост при такова начинание още в самото начало да ги правиш враг /друга тема/.

 

 

Накрая плющиш едно заклинание, че живеещите в България са идиоти – после ревеш, че не си станал обект на всенародната любов.

 

 

Сегашната тиква поне се ограничи да ни нарече само “лош матрял: Трябва да си кръгъл глупак, за да си мислиш, че с подобни послания и действия, ще получиш подкрепата, която ти е необходима да постигнеш заявените цели. Та възниква тогава въпроса – реално искани ли са тези цели или целта е поредната пушилка с предизвестен край ? И кого ще обслужи поредното фиаско ?

 

 

Клакьорите пък плачат и хулят наляво и дясно, че имало разделение. Не хулете нас а тия след, които сте тръгнали. Те императивно декларираха, че не ни искат. Ревете на чужди гробища в случая.

 

 


Слаб сценарий. Слаби режисьори. Лош филм. Е какво чудно има в слабия интерес и ниската посещаемост. Идеите на политическия пазар са стока. Не ревете, че не ви се купува стоката – а я подобрете. Не етикетите , а съдържанието.

 

 


Та уважаеми, ако искате да бутате нещо, кажете ми какво предлагате и как ще го реализирате. Само не ми казвайте, че ще стане без партия и политици. Това е послание за наивници. Няма такава държава в света и близките хиляда години , няма да има. Тази мантра е по-голяма утопия и от комунизма. По ред причини /друга тема/ .

 

 

Който си фантазира такива неща , няма никаква представа за държава, право , икономика и ред неща свързани с функциите на едно държавно управление. А ако някой си мисли, че в 21 век може да се управлява с Чрезвичайни комитети /ЧК/ тип Дзержински – много,ама много се е объркал.
Българина , вече е обръгнал на месии и това , че го управляват към момента кретени, не означава, че сляпо ще тръгне след всеки, вживял се в образа на Левски или Наполеон.

 

 

Българина мина през цар, пъдар … тиква. Вече не е толкова лесен. И не намесвайте електората на Герб. Те са платена перманентна даденост, която ще умре от глад /поради некадърност/ ако Тиквата не е на власт. Но и това е друга тема – и все пак имаща пряко отношение към тактиката на всеки друг кандидат вожд. Толкова. 

 

 


Така, че вместо да ревете и хулите заради липсата на подкрепа и всенародна любов, си задайте въпроса защо е така ? И неее … в конкретния случай не е защото българина е идиот – а защото не е ! Измислете друга опорна точка . Като се замисля продължавайте – така по-бързо ще останете, колкото за един файтон.

 

Пламен Дарак, фейсбук

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

1537182498

Епична битка срещу калинки в дипломацията: Радев е отхвърлил Цачева за посланик в Черна гора, а Московски за Берлин

септември 17, 2018
php7tblsn_800x_

Намериха спокоен пристан на Московски – става банкер в известна банка! А ето кой ще го наследи… СНИМКА

септември 17, 2018
б-глави

Бойколандия: 100 физически лица и фирми близки до ГЕРБ са си поделили 75% от агросубсидиите

септември 17, 2018
PROT758

Когато някой иска отвън да сваля властта, влиза с Радецки, саби и куршуми! Вие къде, милички?!

септември 17, 2018
660-2a932f7d9fcdd7d1dea6f879a2535f1b

Г-н здравен министър, който няма пари, да мре ли?!

септември 17, 2018
belene_bgnes_1

Осъдиха България за десетки милиони евро заради спирането на „Белене” от кабинета “Борисов 1”

септември 16, 2018