Коментари

Адв. В. Тарандов: Може ли някой да обясни защо тежко пиян и дрогиран човек ще копае смартфон, вместо просто да го изхвърли в Дунава

Адв. В. Тарандов: Може ли някой да обясни защо тежко пиян и дрогиран човек ще копае смартфон, вместо просто да го изхвърли в Дунава

1539936110-2111733787

 

 

Скъпи фенове,
Съвременните смартфони могат да бъдат засечени и когато са изключени. Така например, айфон издава сигнал до 4 дни след като му е паднала изцяло батерията. Вие си правете изводите.

 

Може ли някой да обясни, защо тежко пиян и дрогиран човек ще копае мобилен смартфон, вместо просто да го изхвърли в Дунава, където съвсем ще даде фира устройството?! Още повече пък и никой нямаше да го търси там.
Я пак прегледайте сценария, че нещо ви е тъпо предаването по новините.

 

В дописка от 10-10-2018г. пише, че телефонът на жертвата е намерен в дома на Северин. Вчера и днес обаче, по всички ТВ канали и прочие, официалните власти разпространяват информацията, че телефона бил изключен и заровен до някаква пътека.
Айде оправете ги тези версии, че излагаме България пред чужденците така.

 

Представете си, че не сте олигофрен. Как ще изключите съвременен смартфон, който не е с вадеща се батерия и не му знаете паролата?!
А сега си представете че трябва да направите това бързо, след като сте тежко пиян и дрогиран и изтощен след лют бой с жертвата и изтощен от изнасилването…
Нещо не са ги напаснали работите. Работете още, измислете нещо по-смислено, като за българските олигофрени.

 

Как така някой тежко пиян и ултра дрогиран се сеща да изключи мобилен смарт телефон, който за да се изключи трябва да бъде отключен, което е абсурд ако е айфон и да го зарови?!

 

Пак ви казвам,
Изключеният айфон си издава бийп сигнали, дори и като е изключен… Това е много сериозно устройство за следене на населението.

 

Гледах обедните новини. Останах с впечатлението, че Северин печели ВИП Брадър, така ли е?

 

Валери Тарандов, фейсбук

 

loading...
0
Коментари

More in Коментари

ицо1562516244

Ицо Хазарта: При цялата гадост на комунизма бащите ни са свършили повече смислени неща, отколкото ние

юли 8, 2019
пасков564a99bb65e39

Виждам увеличаваща се, но не критична маса народ, не виждам достатъчно априлци, „хвърковата чета“…

юли 7, 2019
safe_image

Българинът днес живее 3.5 пъти по-зле отколкото през 1988 г.! Вижте фактите:

юли 7, 2019
akad

Акад. Петър Иванов: Българите намаляваме всеки час с 20 души. Бог да прости България!

юли 6, 2019
soc4-795x469

Омръзна ми да ме питат какво е било НРБ за мен. Сега ще ви напиша какво беше за 99% от народа. Останалият 1% бяха в Белене!

юли 6, 2019
баба

Пръстите на баба

юли 5, 2019