Коментари

Бойко, откъде накъде това „водно конче“ Северин е убиецът на Виктория? Поне някой по-едричък…

Бойко, откъде накъде това „водно конче“ Северин е убиецът на Виктория? Поне някой по-едричък…

 

северин1539153231-clipboard01

 

 

 

Имам няколко въпроса.

При цялото ми уважение към разследващите органи, за мен остават загадка няколко неща:

 

 

1. Как така това водно конче Северин/Селайдим е успял да пребие и изнасили по толкова жесток начин Виктория/ мир на душата й/ ? Видимо от профила му пикльото на 21 години е 50 килограма. Виктория, за сметка на това е жена в разцвета на силите си, в отлична физическа форма , както се разбра се е подготвяла да участва в маратон, а за това се изискват много добри физически данни.

 

 

 

2. От кога се взима ДНК профил при регистрация за джебчийство и кражба на цветни метали ?

 

 

 

3. От кога , за да стигнеш от България до Германия са ти достатъчни 4-5 часа ? Защото Селайдим след убийството е избягал веднага в Германия , и дори е успял да смени 3 адреса. От Русе до Щаде са почти 1600 километра . Това са над 20 часа шофиране ….

 

 

 

Селайдим явно е Спиди Гонзалес. Как се кара 20 часа без почивка?

 

 

 

4. Как стана така,че обявените за изчезнали вещи от Виктория се намериха точно у лелята на Селайдим? Значи цяла България говори за този случай, лелята ,както и всички ние знаем какво е липсвало от убитата , и съвсем спокойни си пази тези вещи няколко дена?

 

 

 

В секцията в хола ли си ги беше подредила? Или лелята е с олигофрения , и не е изхвърлила от дома си уличаващите вещи, при условие,че нон стоп се говори точно за тях ?

 

 

 

5. Как се случи така, че екип на БТВ няколко дена след убийството намери разкъсана блуза в близост до местопрестъплението , а разследващите не я бяха видели? Не са ли проверили участъка около мястото на убийството?

 

 

 

6. Как така за 3 дена намериха това водно конче Селайдин, а Арабаджиеви,Стайков младши ,Галеви си остават неоткриваеми толкова дълго време?

 

 

 

7. Премиера днес извикал всички посланици да им дърпа ушите – какво говорели за България. А защо не ги извика,като говореха,че сме на последни места по свобода на словото ?

 

 

 

8. Кога премиера ще признае , че в България имаме огромен проблем с циганската престъпност? Този случай /ако приемем,че Селайдим е извършителя/ не е ли най-фрапиращото доказателство за това? Или убитите и изнасилени възрастни жени нямат значение за премиера , все пак те не са журналисти , и за тях не говори цяла Европа…..

 

 

 

9. Какво прави в България паравоенния Мажди Гандур от Судан и защо е с документ за постоянно пребиваване ? Снимките в профила му са повече от шокиращи, и от тя профила си Гандур заявява, че е на Джихад.

 

 

 

10. Защо се допуска уронване на престижа на разследващи и правораздавателни органи и на брифинга за смъртта на Виктория шефа на криминална полиция Русе да се появи като треторазрядна мутра-манекен на златарски магазин от Капалъ Чарши с ланчета, незнаен брой пръстени по ръцете,тениска….

 

 

 

Това е недопустимо неуважение към паметта на убитата и към целия български народ. Нека не забравяме,че служителите в МВР, Съд, Прокуратура са бюджетни служители и заплатите им идват от нас,простосмъртните. Сиреч,както обича да казва премиера, поне елементарно уважение ни дължат,нали така?

 

 

 

И последно – защо се плащат заплати на пиар-ите на МВР, а и най-вече на премиера ще получават нашите пари, след като не си вършат работата?

 

 

 

Имам още много въпроси . Искам да знам какво стана с лекарите-убийци,заменяли и продавали лекарствата за онкоболните?

 

 

И все повече се убеждавам, че ние сме си виновни, и си заслужаваме и управниците и съдбата.Защото след 30 години българите ще сме малцинство в България. А Селяйдим и родата му ще са новите българи.

 

 

Дарина Гочева, фейсбук

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Коментари

More in Коментари

viki

Да обобщим изнесените на пресконференцията факти и изводи: По-добре да не бяха говорили!

октомври 11, 2018
big_big_big_Dupka_1-1-1

Кога го решиха, кога ги събраха, кога ги платиха? Бойко Борисов даде 43 млн. лева на Георги Гергов, уж за благото на Варна

октомври 10, 2018
4нач

Акад. Петър Иванов: ГЕРБаджиите измислиха още 4 начина за изнудване на бедните българи – ето сметката!

октомври 10, 2018
BOKI75

8 месеца не могат да хванат дървото-убиец на сина на Московски, този го заловиха за…

октомври 10, 2018
биволbig_011

Журналист от “Бивол”: Тази история смърди! Направиха всичко възможно, за да не им вярваме…

октомври 10, 2018
BOIKO BESEN 54534_14

На кого трябва да се сърди Борисов? След години корупция, лъжи, афери и недосегаеми за правосъдието лица

октомври 10, 2018