Политика

ГЕРБ-София брани ремонтите на Фандъкова: Искането на оставки е политическа истерия!

ГЕРБ-София брани ремонтите на Фандъкова: Искането на оставки е политическа истерия!

фанда660_92dbd8ab0a2177461c36adb07f7a2bed

Структурата на партия ГЕРБ в София излезе с декларация в защита на кмета Йорданка Фандъкова, чийто екип през последните дни е подложен на унищожителни критики заради некачаствения ремонт на централната улица „Граф Игнатиев“.

Ето и позицията на ГЕРБ-София:

В София екипът на кмета Йорданка Фандъкова реализира едни от най-мащабните цялостни ремонти от десетилетия. Сред тях е и ремонтът на зоната на ул. „Граф Игнатиев“.

 

Всеки софиянец знае какво беше състоянието на улицата преди ремонта. Затова и искането на оставка, затова че се работи, от партиите „Демократична България“ и ДСБ, е обикновена политическа истерия.

 

Скандално е да сипят обвинения за корупция, безотговорност и некадърно управление представители на тези, които носят отговорност за най-големия погром в най-новата история на София.

Точно тяхното управление беше станало синоним на продажби и приватизация на детските градини на София, на скандалните заменки на знакови имоти срещу панелни апартаменти.

Ако трябва да припомняме конкретика, можем да призовем Магдалена Малеева от „Демократична България“ да каже от личен пример срещу колко панелни апартамента в крайните квартали на София е получила тенис кортовете в Борисовата градина.

 

Ето защо от ГЕРБ-София категорично не приемаме никакви поучения и съвети от хора, които са доказали своята арогантна управленска немощ.

На колегите от „Демократична България“ препоръчваме преди да дават оценки за работата на столичния кмет и неговия екип, първо да се явят на избори, да спечелят мнозинство и тогава да дават или реализират управленски решения.

За всички нас е ясно, че сегашната истерия е само част от предизборната им кампания. За тях цветът на паветата по ул. „Граф Игнатиев“ няма значение.“

Епицентър

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Политика

More in Политика

maiki_parlament

Фиаско! Майките напуснаха гневни срещата, инициирана от ГЕРБ: Беше пълна подигравка!

октомври 4, 2018
path_5654

Синът на кмета на Симитли срича от парламентарната трибуна… ВИДЕО

октомври 4, 2018
1538600396

Путин: България прояви слабост и неспособност да защити “Южен поток” и сега съжалява

октомври 4, 2018
borisov-655x369

НяКОЙ си хареса терена на Националния стадион. Борисов иска допитване за преместването му

октомври 3, 2018
desislava_atanasova_1

Десислава Атанасова от ГЕРБ загърби протеста на майките, подмина ги като бърз влак

октомври 3, 2018
подслушване1280x720-c7E

Кабинетът налива нови 3 млн. за подслушване заради “бързо променяща се оперативна среда”

октомври 3, 2018