Криминално

Първи СНИМКИ на Дарина, убита с дъщеричката й от Викторио в жк „Надежда“

Първи СНИМКИ на Дарина, убита с дъщеричката й от Викторио в жк „Надежда“

 

medium_01fd0c

 

 

Появиха се първи снимки на убитото 23-годишно момиче в столичния квартал „Надежда“, съобщава „Канал 3“.

Жестокото двойно убийство стана вчера. Викторио и жена му, с която живеели на семейни начала, преди около седмица празнували рожден ден на детето. Двамата се разделили миналия четвъртък след скандал. В петък той подал в Пето районно управление сигнал срещу младата си жена за психически тормоз. Тя обаче била толкова притеснена, че повикала в събота и неделя баща й да преспива при нея.

 

В понеделник около 17:20 часа в жилището в „Надежда“, в което младото семейство живеело около година и половина, обезпокоена дошла майка й, тъй като не можела да се свърже с нея по телефона.

 

 

 
Жената позвънила на вратата, но никой не й отворил и повикала ключар. Отключвайки вратата, жената открила в жилището мъртвата си дъщеря с 2 прострелни рани. 1- годишното момиченце не е намерено от баба си в апартамента и около 18:30 тя подава сигнал в полицията.

 

 

 
Започва активно издирване на предполагаемия извършител, като в него се включват специалните полицейски сили и групата „Кобра“. По-късно около 20:00 часа с полицаите се свързва таксиметров шофьор, който е карал Викторио и детето му.

 

 

 

Таксиджията обяснил, че пътникът е бил изключително объркан и го е заплашвал. Първо му е казал да кара към Ботевград, после в посока „Джъмбо“, след това до Богров, като таксиджията го оставил в една изключително тъмна местност.

code Copy and paste this code on your site.

 

 
Детето през цялото време плачело, а баща му обяснил на таксиджията, че трябва да остави детето на приятели, които да се грижат за него, а самият той ще се самоубие.

 

 
Около 20 часа Викторио е бил оставен с дъщеричката си в тази тъмна местност. След като говорили с таксиметровия шофьор, полицаите, които междувременно обходили всички възможни адреси, на които може да е Викторио, към 20,30 часа обградили тъмната местност. Около 23,30 проехтели изстрелите.

 

 
Възможно е Викторио да е забелязал униформените. Детенцето било простреляно в дясното око, а самият той в главата, но раната му е по скоро драскотина, обясни шефът на СДВР Ивайло Иванов.

 

 

 

Полицаите иззели записи от камерите около блока, където живяло младото семейство. От тях се виждало, че по обед той нахлува в жилището и след няколко минути излиза, тичайки с детето на ръце.

 

 

 
Двойното убийство е извършено със законно притежавания пистолет от извършителя „Смит и Уесън“. Взета е кръвна проба от Викторио, за да се установи дали е бил под въздействието на някакви упойващи вещества. След като застрелял жена си, той е изхвърлил мобилния си телефон.

 

 
Според техни близки младото семейство се е разделяло преди година.

 

Източник: petel.bg

loading...
0
Криминално

More in Криминално

берлински1549757096-4dba4c6ca527f15b3e33fded50853ada

Нашенец извърши брутално престъпление в берлински парк, чака го доживотен

февруари 10, 2019
3-2

Разбиха българска група за източване на банкомати на остров Бали… СНИМКИ+ВИДЕО

февруари 9, 2019
badr_bdin

ООН информира 320 държави и организации за отвличането на либийския танкер в България

февруари 8, 2019
1549628727-strelba-i-politseiska-gonka-krai-992

Стрелба и полицейска гонка край Кричим! Лихвари отвлякоха длъжник с мижав бърз кредит от 150 лева

февруари 8, 2019
архитект2032_660_370

Ето кой е заможният столичанин, дал близо 100 бона и много злато на телефонни мошеници!

февруари 6, 2019
д-рsafe_image.php

Д-р Иван Димитров: Аз не съм престъпник, аз съм лекар! Благодаря на всички българи за подкрепата…ВИДЕО

февруари 6, 2019