Криминално

Родственици на убитата Виктория: Има заподозрян за убийството!

Родственици на убитата Виктория: Има заподозрян за убийството!

prokuraturata_raboti_po_vsichki_versii_066
Журналистката и ръководител на телевизия русенската телевизия TVN Виктория Маринова е била убита в интервала 11 и 30 – 12 и 30 часа. Тогава тя за последен път е прегледала своя телефон, гласи информация на семейството от телефонната компания.
Мобилният телефон на Виктория, който не бе открит край трупа й, все още не е намерен. Той не е бил включван въобще след 11,25 часа, за да се улови от устройствата местонахождението му, което би помогнало много на разследващите. Не са намерени и другите липсващи вещи – очилата, ключовете на автомобила, с който Вики се е придвижвала този ден, както и част от дрехите й.

Телефонът, заедно с ключовете на автомобила, очилата й и част от дрехите на жертвата, са били откраднати от убиеца. По думите на хора, близки до семейството, полицията има вече заподозрян за зверското убийство, което потресе Русе.

 

 

 

 

Повече информация обаче не разкриват – нито те, нито органите на реда…

 

 

 

7-годишна щерка на Виктория София постоянно питала за нея. Близките се мъчат да му обяснят,, как майка му ги гледа като звездичка от небето”. В понеделник детето е било изпратено на училище, където е в първи клас. Тялото на жертвата все още е при разследващите органи, затова не е ясно, кога ще бъде погребението.

 

 

 

 

 

Виктория Маринова поема управлението на TVN преди няколко месеца, след развода си със Свилен Максимов, който е собственик на телевизията, както и на интернет оператор. Според близки, тя е запазила добрите си отношения с бившия си съпруг, като се редували да вземат при себе си и детето, виждали се редовно.

 

 

 

 

 

След развода Виктория заживяла сама край Дунав в Русе. Максимов дори помогнал на бившата си жена, когато тя пожелала да се запознае с журналистиката и я пратил да се обучава.

 

 

 

 

 

Виктория е водила свое светско предаване „Подиум” в телевизията. От началото на септември то било прекръстено на „Детектор” и започнало да се занимава и със социални теми. Загиналата бизнесдама никога не се е занимавала с разследваща журналистика, затова едва ли нейната работа е причина за смъртта й, смятат в Русе.

 

 

 

 

 

Такова е мнението на роднините й, както и в телевизията. Повечето са на мнение, че става дума за тежко криминално престъпление.

 

 

 

 

Виктория е обичала да се занимава с благотворителност и е известна с тази си дейност в Русе. Познатите й тъжат за красивата, слънчева дама, загинала така нелепо в разцвета на младостта си.

 

 

 

 

 

По обяд вчера в Русе пристигнаха главният прокурор Цацаров и вътрешният министър Младен Маринов. Те участват в работна среща с екипа, който работи по разкриване на престъплението и се очаква в 14 часа да направят изявление.

 

Фрог нюз

 

https://frognews.bg/novini/rodstvenitsi-ubitata-viktoriia-ima-zapodozrian-ubiistvoto.html

loading...
0
Криминално

More in Криминално

istoriiata-megz-ili-kratkiia-pat-994

Историята на Мегз или за краткия път от светската до криминалната хроника

януари 11, 2019
home_UiSup0_DKgr2H_j

Два камиона с над 130 кг наркотици пропуснати на ГКПП Капитан Андреево

януари 10, 2019
big_maritimeee

Либийската фирма, чийто кораб бе отвлечен в България: Има ли власти в тази държава?

януари 4, 2019
1546602859-46fcd31a5ab82b79ea0a295321a60c21

Българската банкерка Детелина забърка огромна международна измама за 2 млрд. долара

януари 4, 2019
660_ecbff2af4d9784a20e1457c2ef29b474

Шокиращ слух: Разработка за убийствата на Братя Галеви изчезна от ДАНС

декември 23, 2018
6015e5e534c31c0d72f5e3ff19566a66_big

Осъждан за убийство затворник e избягал от сградата на НСлС

декември 23, 2018