Криминално

Родственици на убитата Виктория: Има заподозрян за убийството!

Родственици на убитата Виктория: Има заподозрян за убийството!

prokuraturata_raboti_po_vsichki_versii_066
Журналистката и ръководител на телевизия русенската телевизия TVN Виктория Маринова е била убита в интервала 11 и 30 – 12 и 30 часа. Тогава тя за последен път е прегледала своя телефон, гласи информация на семейството от телефонната компания.
Мобилният телефон на Виктория, който не бе открит край трупа й, все още не е намерен. Той не е бил включван въобще след 11,25 часа, за да се улови от устройствата местонахождението му, което би помогнало много на разследващите. Не са намерени и другите липсващи вещи – очилата, ключовете на автомобила, с който Вики се е придвижвала този ден, както и част от дрехите й.

Телефонът, заедно с ключовете на автомобила, очилата й и част от дрехите на жертвата, са били откраднати от убиеца. По думите на хора, близки до семейството, полицията има вече заподозрян за зверското убийство, което потресе Русе.

 

 

 

 

Повече информация обаче не разкриват – нито те, нито органите на реда…

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

7-годишна щерка на Виктория София постоянно питала за нея. Близките се мъчат да му обяснят,, как майка му ги гледа като звездичка от небето”. В понеделник детето е било изпратено на училище, където е в първи клас. Тялото на жертвата все още е при разследващите органи, затова не е ясно, кога ще бъде погребението.

 

 

 

 

 

Виктория Маринова поема управлението на TVN преди няколко месеца, след развода си със Свилен Максимов, който е собственик на телевизията, както и на интернет оператор. Според близки, тя е запазила добрите си отношения с бившия си съпруг, като се редували да вземат при себе си и детето, виждали се редовно.

 

 

 

 

 

След развода Виктория заживяла сама край Дунав в Русе. Максимов дори помогнал на бившата си жена, когато тя пожелала да се запознае с журналистиката и я пратил да се обучава.

 

 

 

 

 

Виктория е водила свое светско предаване „Подиум” в телевизията. От началото на септември то било прекръстено на „Детектор” и започнало да се занимава и със социални теми. Загиналата бизнесдама никога не се е занимавала с разследваща журналистика, затова едва ли нейната работа е причина за смъртта й, смятат в Русе.

 

 

 

 

 

Такова е мнението на роднините й, както и в телевизията. Повечето са на мнение, че става дума за тежко криминално престъпление.

 

 

 

 

Виктория е обичала да се занимава с благотворителност и е известна с тази си дейност в Русе. Познатите й тъжат за красивата, слънчева дама, загинала така нелепо в разцвета на младостта си.

 

 

 

 

 

По обяд вчера в Русе пристигнаха главният прокурор Цацаров и вътрешният министър Младен Маринов. Те участват в работна среща с екипа, който работи по разкриване на престъплението и се очаква в 14 часа да направят изявление.

 

Фрог нюз

 

https://frognews.bg/novini/rodstvenitsi-ubitata-viktoriia-ima-zapodozrian-ubiistvoto.html

loading...
0
Криминално

More in Криминално

артин1920x1080

Мартин Петров: Банката ми предложи 10% от изчезналите пари, аз отказах

февруари 25, 2019
121965_660_370

Ново масово убийство в Нови Искър разтресе страната – 25-годишен изби роднините си

февруари 18, 2019
Young man in handcuffs

Хванаха 19-годишния предполагаем убиец на младия Валери при масовия бой в Кюстендил

февруари 18, 2019
цццццццц1550069715-ett

Ето кой е българинът Ц.Ц. , получил 140 млн. евро от Венецуела с адвокатска сметка, а банката е…

февруари 13, 2019
бабаит1550039483-sklzydfkhdfg

Страшен рекет с коли в столицата, паркираш, идват гологлави бабаити и ти искат 300 лева заради…

февруари 13, 2019
дансbig_3556

ДАНС и САЩ хванаха българин с милиони от Венецуела! Инициалите му са Ц.Ц.

февруари 13, 2019