ИНЦИДЕНТИ

Смърт в семейството на Северин след обвинението за убийството на Виктория

Смърт в семейството на Северин след обвинението за убийството на Виктория

северин красимиров 5

 

 

 

Чичо на Северин е починал след ареста и повдигнатото му обвинение за убийството на журналистката Виктория Маринова. Това разказаха вчера съседи на 21-годишния обвиняем от ромската махала в Русе – „Тракция“, цитирани от „Телеграф“ и Блиц.

 

 

 

„Чичо ли му е, вуйчо ли му е, не мога да кажа с точност, не можеш да им хванеш родата, но човекът не можа да преживее този срам“, разказа още комшия от розова къща, намираща се точно срещу дома на Северин. Съседите бяха категорични, че не искат повече в махалата семейството на обвиняемия Красимиров.

 

 

 

 

 

„Ще дойдат рокерите и ще ни запалят и нас заради тях. Знаеш ли, че детето се стряска насън, след като идваха моторджиите в квартала миналата седмица, беше нещо страшно“, обяснява още мъжът на средна възраст.

 

 
През вчерашния ден животът в „Тракция“ си продължаваше по старому. На входа на ромския квартал продължаваше да стои паркирана камионетка на жандармерията с полиция в нея.

 

 

 

 

Всеки външен, който влезе с кола в махалата обаче не остава незабелязан, При паркиране пред къщата на Северин съседи веднага дърпат пердетата, за да видят кои са непознатите посетители и какво ще искат. Макар че семейството на Красимиров е нежелано в квартала, вчера входната врата на малката постройка, в която обвиняемият живеел с приятелката си и леля си, беше отворена. От вътрешната страна висеше ключ, а на простора беше метната розова кърпа. При влизане в двора десетина кучета се разлайват, вързани пред двете съседни постройки.

 

 
Припомняме, че 30-годишната административна директорка на русенската телевизия ТВН Виктория Маринова бе открита изнасилена и убита на 6 октомври на крайбрежната алея на Дунав. Дни по-късно в германски град Щаде бе арестуван Северин Красимиров, който се опитал да се скрие при майка си.

 

 

Германски съд разреши екстрадирането му и той бе върнат у нас. Докато беше в Германия, 21-годишният мъж призна, че е убил, но не и че е изнасилил Виктория. Когато се върна у нас той посочи на разследващите къде е скрил телефона ѝ. На Северин са му повдигнати обвинения за изнасилване и убийство.

 

Петел, Телеграф, Блиц

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

640_236552

Ще видим Митьо Очите на куково лято – в консулството ни в Истанбул дори не са чували, че е арестуван

октомври 20, 2018
1540012078-sevvphp

Нови разкрития за Северин! Ето какво си бил купил за 3 бона месеци преди убийството

октомври 20, 2018
phpatcokr_800x_

Пак набиха полицаи, които дошли по сигнал за силна музика – този път в Сливен

октомври 19, 2018
северин красимиров 5

Единственото сигурно е, че до момента от МВР имаме доказана лъжа, а от Северин – все още не…

октомври 19, 2018
big_1cd0

Адвокатката, която бе малтретирана в офиса си, направи скандални разкрития за случката

октомври 19, 2018
113817_660_370

Северин: Като минавах покрай нея – или тя ме удари, или аз съм я ударил, без да искам…

октомври 19, 2018