Криминално

Топ криминалист от САЩ: Това някаква шега ли е? Как може някой да убие човек на публично място и 1 час да се гаври с трупа?

Топ криминалист от САЩ: Това някаква шега ли е? Как може някой да убие човек на публично място и 1 час да се гаври с трупа?

 

вики1920x1080

 

 

Топ криминалист от САЩ произнесе своята присъда за работата и версиите на родното МВР.

В отговор на въпроса дали досега в практиката му, се е случвало да е чел някъде за такъв случай и за такова разкритие на ужасно престъпление като това, което стана в Русе Дейвид Филипс обясни, че такова нещо досега не е чувал, а още по-малко да е виждал или да е участвал в разследване по такъв случай.

 

 

 

 

Ето и неговото обяснение с което прочете присъдата на родното МВР и родната Прокуратура седмица след като се запозна с всички версии и разяснения около случая. Публикуваме разясненията на Дейвид Филипс без редакторска намеса.

 

 

 

“ Запознах се с всички версии по този трагичен случай в Русе – България, първото, което ми направи впечатление е че според вашето МВР и свидетелите им, убийството е извършено по обед на оживено място и че според тях над един час извършителя се е гаврил с жертвата, което според мен е абсолютно невъзможно.

 

 

 

 

Първо всичко се случва по обед, второ няма начин жертвата просто да си мълчи, разследвал съм стотици убийства и за първи път чувам за убийство на публично място в което жертвата не се е защитавала.

 

 

 

 

Има разминаване и във времето според което вашето МВР твърди, че убиецът е извършил престъплението и докога е бил на рожденият ден, какво е правил извършителя между 7:30 сутринта до времето в което е извършил престъплението надали е седял сам в храстите да дебне точно тази жертва и не на последно място, според мен с това което разполагам като информация след като има запис от камера че той бяга от престъплението, трябва да има и запис кога отива да извърши такова, според мен на това трябва да се наблегне в разследването и също така да се проверят всички автомобили, които са били в този момент в района, защото според мен, убийството не е извършено на това място, а жертвата просто е захвърлена там с цел да се объркат вашите разследващи органи.

 

 

 

Имаше информация, че са били откраднати ключовете на автомобила на жертвата, но дали е бил там и дали изобщо вашите органи и разследващи знаят къде е, не ми предоставихте тази информация, но според мен още веднъж повтарям убийството е извършено другаде и после жертвата е захвърлена там.

 

 

 

 

 

Не съм част от разследването не знам подробности, но с това което разполагам предполагам, че така нареченият убиец от вашите разследващи просто е видял някой да лежи в храстите, приближил го е и като видял, че е труп е побягнал с всички сили, защото се е уплашил. Това че някой твърди, че имало намерени вещи в лицето задържано в Германия не знам дали е истина и не знам какви са вещите, но имам съмнения за ДНК материал оставен от убиеца все пак няма как някой извършил убийство да не се опита да се прикрие.

 

 

 

А версията за дрога и алкохол отпада на секундата, защото при такива престъпления адреналина на извършителите се покачва страшно много и премахва всички следи от остатъчен алкохол и наркотици. Няма данни извършителя да е сериен извършител на тежки престъпления, всъщност според информацията, този човек дори не се е занимавал с престъпления.

 

 

 

Няма как да дам повече обяснения за случая, но според мен липсата на мотив, убийство на публично място, гавра с труп в продължение на един час са несъвместими неща. Особено с профила на задържаният за това престъпление, защото досега в моята практика, аз не съм виждал такова хладнокръвие, особено когато става въпрос за публично място на което със сигурност поне през 30 минути в светлата част на деня минават хора“

източник

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Криминално

More in Криминално

adv_bogdanov_800

Адв. Богданов: Изчакайте мотивите за убийството, Виктория може да е поръчана

октомври 14, 2018
1539448167-1

Аутопсията на Виктория разкрива брутални подробности от убийството, не е имала никакъв шанс…

октомври 13, 2018
3bd6701f34b584e230b6cc694faf698a

Ексклузивна новина: Издирваният от Интерпол Антон Станоев – Бирмата се предаде!

октомври 13, 2018
вики1920x1080

Пл. Карамански: Ето как и по чие нареждане е „разкрит“, по-точно прикрит извършителят на жестокото убийство на Виктория

октомври 13, 2018
ряка

Зловеща версия за трите млади жени, открити мъртви близо до река Марица, преследвани са като зверове!

октомври 13, 2018
сани

Връщат ни го, а ведомството на Цачева обеща на Германия да го настани в килия със собствен санитарен възел

октомври 12, 2018