Коментари

Ген. Шивиков: Задава се истинско цунами на политическия хоризонт

Ген. Шивиков: Задава се истинско цунами на политическия хоризонт

shivik_mitko
Не плашете народа и не се опитвайте за пореден път да го заблудите, политически мекерета! Не сте народни представители, а представители на олигархията. Кажете на народа какви бонуси си гласувахте за празниците, а не с тези жалки суми да се подигравате с пенсионерите!

Как цените на горивата тръгнаха надолу, като твърдяхте, че правителството не може да се меси в ценообразуването!? Това не е ли картел? Защо през 2013 година протестите бяха справедливи и не нарушаваха гражданските права на останалите граждани, а днес са незаконни и неоснователни!? Защо посягате на майчинството и полагащия се отпуск за отглеждане на дете?

 

 

 

 

 

 

Кога ще излезе истината как днешните бизнесмени – олигарси придобиха тези активи от всички цветове на политическия спектър? Ако се докаже, че са почтени и способни да им се дава властта и за една година да подобрят живота на народа, ако ли не конфискация на имуществото и парите.

 

 

 

Кога изпратените слуги на народа в парламента и правителството ще се откажат от екстрите и да заживеят като народа!? Не се опитвайте да управлявате със злоба и ненавист към народа! Народът е този, който ще реши кой и до кога ще го води по пътя на благоденствието, а не по пътя на гибелта му.

 

 

 

 

Излезте сред народа, за да чуете истината, но не заобиколени от охрана и политически проститутки! Не привиквайте хората по полицейските управления, за да ги плашите! Народът протестира, защото през последните 29 години го превърнахте в скотове, защото повече не ви вярва и не ви иска. Защото политиката се прави на тъмно в чужд интерес.

 

 

 

 

 

Кога ще се ограничи влиянието на чуждите НПО!? Имате ли морал, чест и достойнство, за да се оттеглите от властта!? Въпроси, въпроси, на които не са дадени отговори. Настана времето, когато ще бъдете изметени от политическата сцена.

 

 

 

 

Задава се цунами на политическия хоризонт, което ще премине от протест, бунт и революция до пълната победа на демокрацията. Новите българи идват, за да посочат отговорите на въпросите на изтерзания български народ. За България и народа ни! С Бога напред до победата, сънародници!

 

Димитър Шивиков

 

Фрог нюз

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Коментари

More in Коментари

гнявPRO83

Кеворкян: Какво се случва? Безпризорният гняв е най-опасният

ноември 15, 2018
нора140514201623-660x371

Нора Стоичкова: Борисов, спри да лъжеш!

ноември 15, 2018
интзима

Абе крадливи гербери, как със 100 лв. повече данък, ще ми помогнете да си купя кола за 20 хиляди?

ноември 14, 2018
Бойко Борисов и Цветан Цветанов избори 5

Вие живеете зле и ще продължавате да живеете зле, но при управлението на ГЕРБ това се нарича “стабилност”!

ноември 13, 2018
бойкописмо

Двете Българии – на “стабилността” и на народа

ноември 12, 2018
СЛАВИТР98d43c07835fcfc0e00b083aa00c6eccaea921ee

Обичам Ви, прекрасни и свободни български медии! Сега да видим как отразиха вчерашните протести

ноември 12, 2018