Uncategorized

Голяма и твърде неприятна изненада се стовари върху новия победител на „ВИП Брадър“

Голяма и твърде неприятна изненада се стовари върху новия победител на „ВИП Брадър“

 

1541222804-orig

 

 

Наско (Атанас Колев) бе големият победител на VIP Brother 2018 с цели 60.1% от зрителския вот. Грандиозното шоу, с което вчера завърши сезонът в най-популярното риалити в България, бе изпълнено със страхотни моменти.

 

Наско сподели пред Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, че е много щастлив и че къщата ще му липсва.

 

Рапарът обаче изобщо не подозираше каква неприятна изненада го чака извън пределите на Къщата. Гаджето му го е зарязала малко преди влизането на Наско в предаването. В момента бившата му половинка Надя има нов мъж в живота си, пише в. Телеграф.

 

 

Връзката на двамата бе сравнително дълга, а запознанството им станало в университета във Варна, където са студенти по медицина. Надя Неделчева, както е името на красавицата, е колкото Наско, което е изненада предвид слабостта му към по-възрастни жени.

 

Раздялата между тях се е случила малко преди изпълнителят да влезе в реалити предаването, но причините за това остават загадка.

 

В момента бившата му половинка има нова връзка и често публикува в социалните мрежи снимки с гаджето си. Не е ясно настоящият й любим с какво се занимава, но за разлика от Наско той не е познат в светските среди.

 

 

 

Интересно е, че първата им обща снимка е качена в края на лятото, а описанието гласи „Толкова съм щастлива, че се срещнахме отново след 7 години“, което навява на мисълта, че двамата или са били много близки преди това, или са възобновили старата си връзка.

 

Очевидно обаче Наско не е бил наясно с тази новина, тъй като преди дни сподели пред съквартирантите, че се надява Надя да го чака на финала и би бил много щастлив, ако това се случи.

 

 

Втората обща снимка на варненската красавица с новия й любим в публикувана на 10 септември, а ден след това рапарът влезе в Къщата, от която вчера излезе като победител.

 

Същият ден – 10 септември, е качен друг общ фотос на Надя й новия й, на който двамата са в колата и той я е целунал, а под нея тя го нарича „моят красавец“. Наско дори не попада в листата й с приятели в Инстаграм.

 

 

 

Надя го е изтрила, докато той нея не. Вероятно бившата половинка на Мария Илиева вярва, че двамата са запазили приятелските си взаимоотношения и могат да опитат да продължат заедно и след предаването.

 

 

Източник: blitz.bg

loading...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

fb_d7d880684f022e8d1e151b29c4eca9d7

Утре е голям празник! Задължително се мързелува! Който подхване работа…

януари 16, 2019
razsledvane-trafficnews-pokoinik-775

Покойник от пет години възкръсна в Плевен: „Господин директор, моля да бъда съживен…“ВИДЕО

януари 16, 2019
майчина_сълза

Майчина сълза – приказка от Ангел Каралийчев

януари 15, 2019
лексm_d1e8aa5f7bd5a7683406f50f9a3d528d

Алекс Сърчаджиева изигра най-трудната роля в живота си, излезе на сцената и…

януари 15, 2019
1547453682-119597-660-370

Лиляна отиде да гледа възрастна жена във Франция за повече пари, но бе прецакана коварно (снимки)

януари 14, 2019
кебапиew

Скандална мълва: Цветанов получил апартамент в Ню Йорк, благодарение на F-16, Бойко бесен – за него нищо…

януари 14, 2019