Коментари

Представяте ли си Манолова срещу Горанов на следващи избори? Подадоха й топката и тя ще я отиграе

Представяте ли си Манолова срещу Горанов на следващи избори? Подадоха й топката и тя ще я отиграе

мая-манолова
Мая Манолова тощу що започна кампанията си за следващите президентски или парламентарни избори. В закон за бюджета – през преходни и заключителни разпоредби да променяш друг закон само за един автомобил на един човек си е постижение, дори и за такива олимпийци като ГЕРБ. Така коментира Илиан Василев отнетия от омбудсмана автомобил на НСО и инициативата на Манолова да пътува с автобус и влак, където на прави приемни за граждани.

Ето какво написа още Илиан Василев в мрежата:

 

Мая Манолова току що започна кампанията си за следващите президентски или парламентарни избори. Заслужават си – подадоха и топка от глупост и тя разбира се ще я отиграе подходящо.

 

 
Защото всеки път когато тя пътува с влак или автобус или обществен транспорт ще среща хора, ще гради репутация, докато я сравнявате с хранениците на властта, които се возят с охрана и НСО автомобили.

 

 

 

Включително Доган и Пеевски. Не се заблуждавайте – НСО представя коли и без охрана. А тогава когато министри се отказват от охрана, те винаги получават допълнителни бюджети за покупка, поддържка, шофьор и т.н.

 

 
Може би е логично – дългото пребиваване на власт, особено на хора, без особен интелектуален и морален багаж, води до атрофия на базисни човешки и политически реакции. Надебеляват във всяко отношение.

 
Момчето от Свищов, който вече се позиционира като заместник за периода след Борисов, няма откъде да се научи на нормалност. От доста години живее в небесата на властта и си помисли, че всичко което изрече е бисер.
Изрече. Арогантност.

 

 
Нали си представяте Манолова срещу Горанов на следващи избори. Без Борисов тези хора са пътници, без него щяха да си останат в миманса на обществото.

 

 

Но това в закон за бюджета – през преходни и заключителни разпоредби да променящ друг закон само за един автомобил на един човек си е постижение, дори и за такива олимпийци като ГЕРБ.

 
Да повторя НСО трябва да се закрие. Много по евтино е ако се даде допълнително целево възнаграждение за покупка на лични автомобили, които ползват за лични цели, плюс шофьори от гараж, при нужда, не само за един човек.

 

Илиян Василев, фейсбук

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Коментари

More in Коментари

капан14-181123-1_wide

Вкараха ли патриотите Борисов в капан? Вече всичко се обръща срещу него…

ноември 5, 2018
Screenshot-2018-11-04-at-19.22.06

Народе, събуди се! Време е да изхвърлим боклука от властта!

ноември 4, 2018
Screen-Shot-2018-08-25-at-16.41.50

В началото сме на акция „чисти ръце“, инициирана отвън – много ще са подсъдимите, а още повече свидетелите

ноември 3, 2018
petar-678x381

Акад. П. Иванов: Платена агенция безсрамно лъже! Не вярвайте на нейните прогнози, истината е съвсем друга!

ноември 3, 2018
лиляна-павлова

Нейно превъзходителство Лиляна Павлова пари за китайски клечки ли ще иска от Нова година?!

ноември 2, 2018
43603044_10218085880444238_8213913688453677056_o

Безочието и наглостта на банките в България – понякога толкова ме стъписва, че чак ме забавлява…

ноември 2, 2018