ОБЩЕСТВО

Кобрата захапа… Кеворкян: Интелигентен е, но объркан. Не мога да повярвам какви глупости е написал

Кобрата захапа… Кеворкян: Интелигентен е, но объркан. Не мога да повярвам какви глупости е написал

кобраbig_01f33a

 

 

Боксьорът Кубрат Пулев се изказа остро срещу Кеворк Кеворкян в студиото на БТВ тази сутрин. Припомняме, че наскоро журналистът го засегна в свой коментар, с думите „патриотарското говорене, особено когато е съпроводено с лъжливото спортно клише „Господ е българин“, е досадно смешно“, намеквайки че Кобрата прекалява с патриотичните си думи.

В разговора в студиото водещият Антон Хекимян зачекна темата с това, че много хора спекулират с любовта към България.

 

 

„Тази любов, която виждам аз от хората, всичко това изтрива със замах злобните коментари и злобните мисли в тези дребни душички. Както последно се изказа Кеворк Кеворкян. Някакви пълни глупости в едно интервю, което не можех да повярвам какви неща е написал този човек. Защото е човек с опит. Аз лично като малък съм бил до баща ми, който стоеше и го гледаше всяка неделя. И така е останал като история в съзнанието ми.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

И в един момент да пише такива глупости направо не мога да повярвам. Много пъти срещам интелигентни хора които са объркани. Той е един от тях – интелигентен и объркан. Те са объркани, защото са обезверени. Може би от техния опит – това, което са видяли по социализма и сега.

 

 

 

Този дълъг житейски опит ги е докарал до там, че да не вярват в нищо. Да не вярват, че България може някога да се оправи. Той самият ми каза в един предварителен разговор преди едно интервю при него: „Ти си много наивен“. Аз съм наивен, но съм вярващ“, каза Пулев.

 

 

 

 

Той изрази съжаление, че в България знамето не се слага на много места. „Ако аз съм в управлението щях да наредя на всяко едно държавно учреждение да има поне 5-6 знамена на всяка една сграда. Да се поддържат, да са нови, да са изпрани.

 

 

 

За мен знамето е един символ – хората да го гледат, да им дава гордост, да не забравят висшата идея, че сме българи и любовта към родината. Яд ме е за българина, защото сме малко или много дебилни и не желаем, не искаме, обезверени сме, нямаме дух.

 

 

 

Когато има дух, не трябва човек да се примирява. Трябва да бъдат будни, да ги интересува България. Само така ще я променят“, заяви боксьорът.

 

 

Петел

loading...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

1551541634-sistemen-bufer-2

Геройство е малко да се каже за това, което направиха Михаела и нейният приятел Антонио в навечерието на 3 март

март 2, 2019
c3400020e78e4698816a836281e442c7

Беър Грилс изял и наша змия, включена в Червената книга на България в категория „застрашен вид“

март 2, 2019
phpjsbdb5_800x_

Елена Поптодорова: Изпитах облекчение от думите на Борисов, че не сме троянски кон на Русия в НАТО

март 2, 2019
2345

НФСБ скочи на президента – поругал достойнството на българите като говорел на английски с шефа на НАТО

март 2, 2019
goranov

Не ви ли омръзна да ви мислят за прости?

март 2, 2019
95838_660_370

Държавни лидери от цял свят поздравяват българите за Националния празник Трети март

март 2, 2019