ОБЩЕСТВО

Кобрата захапа… Кеворкян: Интелигентен е, но объркан. Не мога да повярвам какви глупости е написал

Кобрата захапа… Кеворкян: Интелигентен е, но объркан. Не мога да повярвам какви глупости е написал

кобраbig_01f33a

 

 

Боксьорът Кубрат Пулев се изказа остро срещу Кеворк Кеворкян в студиото на БТВ тази сутрин. Припомняме, че наскоро журналистът го засегна в свой коментар, с думите „патриотарското говорене, особено когато е съпроводено с лъжливото спортно клише „Господ е българин“, е досадно смешно“, намеквайки че Кобрата прекалява с патриотичните си думи.

В разговора в студиото водещият Антон Хекимян зачекна темата с това, че много хора спекулират с любовта към България.

 

 

„Тази любов, която виждам аз от хората, всичко това изтрива със замах злобните коментари и злобните мисли в тези дребни душички. Както последно се изказа Кеворк Кеворкян. Някакви пълни глупости в едно интервю, което не можех да повярвам какви неща е написал този човек. Защото е човек с опит. Аз лично като малък съм бил до баща ми, който стоеше и го гледаше всяка неделя. И така е останал като история в съзнанието ми.

 

 

 

И в един момент да пише такива глупости направо не мога да повярвам. Много пъти срещам интелигентни хора които са объркани. Той е един от тях – интелигентен и объркан. Те са объркани, защото са обезверени. Може би от техния опит – това, което са видяли по социализма и сега.

 

 

 

Този дълъг житейски опит ги е докарал до там, че да не вярват в нищо. Да не вярват, че България може някога да се оправи. Той самият ми каза в един предварителен разговор преди едно интервю при него: „Ти си много наивен“. Аз съм наивен, но съм вярващ“, каза Пулев.

 

 

 

 

Той изрази съжаление, че в България знамето не се слага на много места. „Ако аз съм в управлението щях да наредя на всяко едно държавно учреждение да има поне 5-6 знамена на всяка една сграда. Да се поддържат, да са нови, да са изпрани.

 

 

 

За мен знамето е един символ – хората да го гледат, да им дава гордост, да не забравят висшата идея, че сме българи и любовта към родината. Яд ме е за българина, защото сме малко или много дебилни и не желаем, не искаме, обезверени сме, нямаме дух.

 

 

 

Когато има дух, не трябва човек да се примирява. Трябва да бъдат будни, да ги интересува България. Само така ще я променят“, заяви боксьорът.

 

 

Петел

loading...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

item_fandukova

София ще подари отоплителни инсталации на 18 хил. домакинства, които в момента са на дърва и въглища

януари 12, 2019
6b40db5c5f6790374812b327001fb65eb81da1d6

Бареков съсипа свой колега евродепутат: яде имамбаялдъ от бурканчета от жена си, за да пести по 300 евро на ден от режийни

януари 12, 2019
1547281743-grew

Как така пребиха командоса: Командирът на Валентин отговори на подигравките в социалните мрежи

януари 12, 2019
Благоевград-БТ

”Булгартабак” затваря фабриката си в Благоевград, хиляди остават без работа

януари 12, 2019
xs

150 висши чиновници със заплати над 10 000 лева – повечето са шефове на агенции и комисии

януари 12, 2019
re

Иванка Тръмп и Ники Хейли се готвят да ритнат стола на Кристалина Георгиева

януари 12, 2019